Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אותו לפני שבוע, לפעמים כשאני נוהג ופונה פניית פרסה ההגה ננעל לי. המנוע ממשיך לעבוד. רק אחרי שאני מכבה את המנוע ומדליק זה משתחרר. איך אפשר לטפל בבעיה הזאת? תודה רבה.

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב שלך קיים הגה בעל תגבור חשמלי,יתכן והמנוע החשמלי שמתגבר את ההגה סיים את חייו,ותיתכן תקלה בחיישן זווית ההגה.

אורן

פורסם
קניתי אותו לפני שבוע, לפעמים כשאני נוהג ופונה פניית פרסה ההגה ננעל לי. המנוע ממשיך לעבוד. רק אחרי שאני מכבה את המנוע ומדליק זה משתחרר. איך אפשר לטפל בבעיה הזאת? תודה רבה.

הייתה לי את התקלה הזאת בפונטו שהייתה לי.

כמו שאורן רשם, אלו התקלות האפשריות, אצלי זה היה המנוע החשמלי.

ד"א - גם אצלי זה היה בהתחלה מתאפס בכיבוי והדלקה, לאחר כמה זמן זה כבר נשאר מקולקל.

פורסם

תודה רבה על העזרה אני לא מרגיש רטיבות או משהו פשוט ההגה ננעל ונדלקת הנורה של ההגה כמה עולה התיקון?

• ספונסר פורום
פורסם

תלוי אם נדרשת החלפה של חיישן או של מנוע. יש לגשת למוסך שמכיר את הרכבים הללו על מנת לקבל אבחון מדויק והצעת מחיר לתיקון.

ציין מהיכן אתה בארץ וננסה לעזור לך.

פורסם
תלוי אם נדרשת החלפה של חיישן או של מנוע. יש לגשת למוסך שמכיר את הרכבים הללו על מנת לקבל אבחון מדויק והצעת מחיר לתיקון.

ציין מהיכן אתה בארץ וננסה לעזור לך.

האם החלפת מצבר לאחרונה?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• ספונסר פורום
פורסם

בן כמה המצבר?

אתה מוזמן לפנות אל:

1) שירותי רכב בארי בקיבוץ בארי.

2) מרכז רכב דרום ברחוב דרך חברון 3 בב"ש.

כאן תוכל לקרוא חוות דעת של חברי הפורום על המוסך.

אל תשכח לציין שהגעת מהפורום.

• תוכן חדש...