Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירון זלינגר באסן הולנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון היום בא אלי למוסך לבקר אותי,אני תמיד שמח לראות את הילד הזה, תמיד הוא עם חיוך רחב ומאושר, מה נשמע סיני? הוא שאל , אני עונה לו בשמחה י ר ו ן מה העיניינים?

אתה בסדר אני שואל ? הבנתי שדפקת טרחה במירוץ האחרון, אני ממשיך ושואל, כן, הוא עונה בחיוך.

מחר אני טס לאסן אומר לי ירון עם מבט עגמומי משהו, מה קרה אני שואל? אני לא מרגיש טוב בכלל, אולי וירוס או משהו כזה , עונה ירון, אז אולי לא תיסע למירוץ , אני אומר לו, זה בלתי אפשרי עונה ירון יעיפו אותי, אולי תביא להם מכתב מקופת חולים, אני מתרץ,בטח עונה ירון, מקופת חולים מכבי,ושוב מחייך, חזר החיוך לילד,יבדוק אותי הרופא שלהם , אומר ירון , שהוא גם הרופא של רוסי, ממשיך ואומר ירון,רק בשביל זה שווה להיות חולה ,אני שוב מנסה לעודד אותו.

יושב ירון על הכסא עם מבט עצוב משהו,ואני ממשיך לתקן קטנוע,ושנינו משוחחים על המירוצי קטנועים

וכל מה שמסביב.לאחר חצי שעה מהירה קופץ ירון ואומר אני חייב לזוז, שיהיה בהצלחה, אני עונה ,תדפוק אותם בשבילי, אני ממשיך, וירון נעלם עם הקטנוע וחיוך רחב.

ואני מתיישב וחושב לעצמי, יש לנו כאלו חברה מוכשרים, אבל לאיש זה לא ממש מזיז בתחת, אין מי שיממן אותם, ידאג להם לאופנוע, ידאג להם לכל מה שמסביב, הם נלחמים בשיניים לעשות הכל כדי ליצג אותנו ובכבוד, למרות הכל,אך ברם,אולימפיאדה שמומפיאדה, משקיעים ומשקיעים, אבל כל החברות הגדולות של הרכב הדו-גלגלי שמשמינים כמו חזירים ורק גודלים וגודלים עד שהכסף נוזל להם מכל חור בגוף, וכל זה בזכותינו,האנשים שרוכבים על הכלים שקנינו מהם,והחלקים שהם קורעים אותנו במחיר, והציוד מסביב שאנו קונים למרות המחירים המטורפים פה בארץ, הם לא יקומו ויציעו אפילו בשקר עזרה לבחור כזה מוכשר או אחר את עזרתם ולו במעט אפילו, הם מעדיפים להמשיך להשמין על חשבוננו מבלי להוציא אגורה מיותרת שיכולה לעזור לירון או לאלי חן ושכמותם.

זה הרי לא רווחי, אז בשביל מה?

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
ירון היום בא אלי למוסך לבקר אותי,אני תמיד שמח לראות את הילד הזה, תמיד הוא עם חיוך רחב ומאושר, מה נשמע סיני? הוא שאל , אני עונה לו בשמחה י ר ו ן מה העיניינים?

אתה בסדר אני שואל ? הבנתי שדפקת טרחה במירוץ האחרון, אני ממשיך ושואל, כן, הוא עונה בחיוך.

מחר אני טס לאסן אומר לי ירון עם מבט עגמומי משהו, מה קרה אני שואל? אני לא מרגיש טוב בכלל, אולי וירוס או משהו כזה , עונה ירון, אז אולי לא תיסע למירוץ , אני אומר לו, זה בלתי אפשרי עונה ירון יעיפו אותי, אולי תביא להם מכתב מקופת חולים, אני מתרץ,בטח עונה ירון, מקופת חולים מכבי,ושוב מחייך, חזר החיוך לילד,יבדוק אותי הרופא שלהם , אומר ירון , שהוא גם הרופא של רוסי, ממשיך ואומר ירון,רק בשביל זה שווה להיות חולה ,אני שוב מנסה לעודד אותו.

יושב ירון על הכסא עם מבט עצוב משהו,ואני ממשיך לתקן קטנוע,ושנינו משוחחים על המירוצי קטנועים

וכל מה שמסביב.לאחר חצי שעה מהירה קופץ ירון ואומר אני חייב לזוז, שיהיה בהצלחה, אני עונה ,תדפוק אותם בשבילי, אני ממשיך, וירון נעלם עם הקטנוע וחיוך רחב.

ואני מתיישב וחושב לעצמי, יש לנו כאלו חברה מוכשרים, אבל לאיש זה לא ממש מזיז בתחת, אין מי שיממן אותם, ידאג להם לאופנוע, ידאג להם לכל מה שמסביב, הם נלחמים בשיניים לעשות הכל כדי ליצג אותנו ובכבוד, למרות הכל,אך ברם,אולימפיאדה שמומפיאדה, משקיעים ומשקיעים, אבל כל החברות הגדולות של הרכב הדו-גלגלי שמשמינים כמו חזירים ורק גודלים וגודלים עד שהכסף נוזל להם מכל חור בגוף, וכל זה בזכותינו,האנשים שרוכבים על הכלים שקנינו מהם,והחלקים שהם קורעים אותנו במחיר, והציוד מסביב שאנו קונים למרות המחירים המטורפים פה בארץ, הם לא יקומו ויציעו אפילו בשקר עזרה לבחור כזה מוכשר או אחר את עזרתם ולו במעט אפילו, הם מעדיפים להמשיך להשמין על חשבוננו מבלי להוציא אגורה מיותרת שיכולה לעזור לירון או לאלי חן ושכמותם.

זה הרי לא רווחי, אז בשביל מה?

נוגע ללב, סיני, אבל לא ממש, אה, קשור למציאות... אפילו קצת דמגוגי, הייתי אומר.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל, אני באמת אבל באמת מצטער שזה לא היה לטעמך, אני מבטיח שאשתדל יותר פעם הבאה, אלף סליחות, באמת.

ושוב סליחה.

אתה סולח?

אההה?

מה?

דמגוגי בתחת שלי.

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

לפי YNET ומה שהבחור כתב שם, הוא די בחר להכנס בבחור הצ'כי הזה

לאבד שליטה על האופנוע ולהמרח איתו על גדר הצמיגים...

ככה שלא ברור לי למה מישהו צריך להרגיש אשם עבורו...

ואללה גבר, יצא לך להתחרות - כל הכבוד, אבל אם אתה בוחר לעשות שטויות ולרסק את האופנוע שלך, אני מציע שתוודא קודם שיש לך מלאי חלקים כדי לתקן אותו אחר כך...

מוכשרים לא מוכשרים, תכלס, אפילו מקום אחרון לא לקחנו, אז אני אומר, בוא נירגע עם הולנד, ונתחיל להתאמן קצת פה בארץ לפני שאנחנו הולכים לכבוש את אירופה.

רון.

-הועדה לשמירת הרגליים על הקרקע, ובניגוד לטל, אני חושב שהסגנון הפיוטי דווקא מכניס נופך לירי לשרשור הזה -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מוכשרים לא מוכשרים, תכלס, אפילו מקום אחרון לא לקחנו, אז אני אומר, בוא נירגע עם הולנד, ונתחיל להתאמן קצת פה בארץ לפני שאנחנו הולכים לכבוש את אירופה.

-

תסלח לי מר נסיך, אבל איפה אפשר להתאמן פה על מסלול מירוצים?

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
טל, אני באמת אבל באמת מצטער שזה לא היה לטעמך, אני מבטיח שאשתדל יותר פעם הבאה, אלף סליחות, באמת.

ושוב סליחה.

אתה סולח?

אההה?

מה?

דמגוגי בתחת שלי.

סיני, הכל בסדר? שכחת לקחת את התרופות הבוקר?

שמע, כנראה קראת בתגובה שלי משהו שלא היה שם, אז אני מתנצל אם נפגעת. אבל אני עדיין טוען שהיה בהודעתך המקורית משהו דמגוגי.

ירון זלינגר מקבל תמיכה - כזו או אחרת - מיבואני הונדה בישראל, כמו כל קבוצת IRT. בהתחשב בכך שמדובר בתחרויות שנערכות מחוץ לישראל, עם אפס חשיפה, ובודאי לאור התוצאות הלא ממש מרשימות, זה יפה מאד; במיוחד לאור העובדה שכמות המכירות השנתית של הונדה בישראל היא כשל דילר ממוצע בארה"ב או אירופה. היבואנים הגדולים תוצכים גם תומכים בספורט מוטורי - מטרו עם שלום אוחיון ומתן ניר, אבניר עם כמה וכמה רוכבים במוטוקרוס ואנדורו... וזה כשספורט מוטורי עדיין לא חוקי כאן!

המציאות הקשה של מירוצים היא שמי שטוב מקבל יותר תמיכה ממי שפחות טוב, וחברות מסחריות תומכות בספורט הזה כחלק ממדיניות שיווק ששכרה בצידה עבורם; במכירות או בתדמית (שמביאה מכירות בעקיפין). הונדה-ארה"ב מממנת את ריקי קרמייקל, מיגל דוהאמל ושות' כי הם שמים את המותג שלהם בראש הפודיום, ומקבלים חשיפה היסטרית בשידורים חיים ובעיתונות - והחשיפה הזאת, וכמובן התוצאות, מתבטאות ישירות במכירות של CRF-ים ו-CBR-RR-ים. כמה CBR-ים, בכלל, נמכרו בישראל השנה? נראה לך שהתמיכה ב-IRT תחזיר את עצמה באיזושהי צורה? אני כבר לא מדבר על התמיכה של הונדה, אבניר, ק.ט.מ ומטרו במוטוקרוס, שם אין בכלל תמורה בדמות מכירות...

ירון זלינגר בחור נהדר, אבל זה ממש לא מספיק בתחום הזה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

טל

אני עדיין טוען, דמגוגי בתההת שלי.

אז מה נשמעעעע?

וכעיקרון טל, אני לא מחפש ציונים להודעות שלי.

וכעיקרון דמגוגי עדיין בתחת שלי.

ולקחתי גם פרוזק וגם ליתיום, ותנחש מה? דמגוגי עדיין בתחת שלי.:lol:

פורסם
טל

אז מה נשמעעעע?

אולי די ?

:roll:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
טל

אז מה נשמעעעע?

אף אחד לא נתן ציון להודעה שלך - התייחסתי עניינית לתוכן שלה. בהתחלה באמת חשבתי שאולי משהו בהתנסחות שלי לא היה ברור, והובנתי לא נכון, והתנצלתי על כך... חבל שאתה לא יודע לקבל את זה. עכשיו אני מבין שכנראה הבעיה לא אצלי.

אז סבבה. כל טוב, לך ולתחת שלך. איך שזה נראה כרגע, משם אתה מדבר.

טל

פורסם

עם כל הכבוד, אבל עדיין דמגוגי בת.....ת שלייייייייייייייייייייייייייייייייי.

• תוכן חדש...