Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשתי עזרה על מנת להפלט למקום שבו אוכל לשרת את הצבא בצורה הכי טובה ושזה יהיה הדדי - לי ולצבא, אני לא רואה פה שום דבר פסול, לא ביקשתי שיטות לגימלים/מה להגיד לקב"ן בשביל לקבל 21 נפשי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ביקשתי עזרה על מנת להפלט למקום שבו אוכל לשרת את הצבא בצורה הכי טובה ושזה יהיה הדדי - לי ולצבא, אני לא רואה פה שום דבר פסול, לא ביקשתי שיטות לגימלים/מה להגיד לקב"ן בשביל לקבל 21 נפשי.

התסכול שלך מובן. המקום בו יכולת לשרת את הצבא בצורה הטובה ביותר היה ככל הנראה בשירות קרבי. הוריך החליטו לפלוט אותך מקרבי בגלל מצבה של אמך. אני מקווה שהם עשו זאת בידיעתך והסכמתך. אם מצבה של אמך מחייב שתהייה בבית כל יום או כל סופ"ש, הכתובת שלך היא גורמי ת"ש. אם הם לא מטפלים בך, פנה לדרג הבא.

מדבריך משתמע שמדובר בתדירות טיפולים של אחת לשבוע, ואמך מתפקדת ואינה מאושפזת. אתה גם לא מטפל באחים קטנים או עובד לפרנסת המשפחה. לכן קשה לצפות שיאושר לך ת"ש 5 או 7 בשלב זה.

לפעמים מפקד מתחשב יכול לשחרר אותך מפעילות באופן שבו תוכל לסייע יותר. ברור שהתחשבות מסוג זה יקבל חייל "חיובי" בקלות רבה יותר מחייל שנלחם במערכת.

איש לא מבטיח לך שאם תיפלט מתפקידך הנוכחי תגיע למקום בו יהיה לך קל יותר או מעניין יותר. עדיף שתמצא עניין ומשמעות במקום בו אתה נמצא מאשר תתחיל "להתגלגל" בין בסיסים. אם אתה יכול לעבור קורס מקצועי - זה עדיף על שירות חסר מקצוע.

אל תחשוב אפילו על פליטה מן הצבא ואל תקשיב לעיצות כמו "תעשה בעיות". זו דרך גרועה מאוד להתמודד עם קשיים, והחיים מזמנים לנו התמודדויות קשות מאלה שאתה חווה עכשיו. בהצלחה ורפואה שלמה לאמך.

פורסם
מאחל לך שיסתדר לך.

מנסיון מר אני אגיד לך שכל עוד תהיה בסדר ותעשה הכל כמו ילד טוב לא תקבל כלום אלא אם הקצינים האחראיים עליך מאוד אוהבים אותך.

בצבא משיגים דברים בבעיות, רק אז השם שלך מתחיל לצוץ והם עושים איתך משהו.

נשמע שטותי, אבל זה נכון.

בצבא הכול עובד בשני אפיקים - או שאתה בעייתי, או שאתה מקומבן.

אם אתה מקומבן - תגיע לאן שאתה רוצה. דוגמה: אצלי בקורס רוב השיבוצים היו די מעפנים, והיו כמה שיבוצים טובים, רוב השיבוצים הטובים היו למקומבנים למיניהם. מן הסתם גם אם אתה יותר טוב ממישהו אחר, והוא מקומבן יותר ממך - הוא הסתדר, ואתה נדפקת.

אם אתה בעייתי - גם עובד. אותי "פז"מניקים" ניסו לדחוף לשמירה גרועה, שצריך לקום באמצע הלילה וללכת לישון כמעט בבוקר, עשיתי רעש בחמ"ל לאחד הקצינים, והופס, קיבלתי את המשמרת הכי טובה, מתחילים לשמור בערב, מסיימים בתחילת הלילה, הולכים לישון כמו בנאדם, וקמים בשעה נורמלית.

פז"ם עלק, כל פלצן שהוא סמל חושב שהוא פז"ם עולם. אפילו בגדודים ממה שאני שומע מחברים, השמירות הן אקראיות ולא לפי פז"ם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...