Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס SIM לאירופה

thebaron
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נוסע לבלגיה.

מה האופציה הכי טובה לשוחח משם? האם הכרטיס SIM בינלאומי שנמכר בדואר ( SIMWORLD 8), שווה? מקומם אותי שמהשנה השנייה יש דמי שימוש שנתיים.

אגב, עם SIM כזה אוכל להשתמש ב-WAZE כמו שצריך?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך SIM עם DATA. אני לא מתעסק עם קומבינות מהארץ, אלא פשוט מדפיס את המפה לחנות הסלולר הכי קרובה לי לשדה תעופה\מלון וקונה SIM עם DATA בשניה הראשונה שאני יכול. זו לא בעיה בספרד ובגרמניה, זו כן בעיה באיטליה (חייבים תעודת זהות קומית). המחיר הוא סביב ה10-15 יורו. הSIM-ים האלו נקראים prepaid. תשלם במזומן בשביל שלא תהיה איזו אי הבנה ויעשו לך מנוי.

ברגע שיש לך DATA (אינטרנט, בלשון העם) אתה יכול להשתמש בWAZE או כל דבר אחר. אתה מקבל מספר טלפון מקומי, להתקשר ממנו לארץ יעלה לך הרבה כסף אבל יוכלו להתקשר אליך בלי שתשלם שיחה נכנסת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה משתמש באנדרויד (אני לא יודע לגבי מערכות הפעלה אחרות) בגוגל מפות אפשר להוריד מפות לזיכרון של הטלפון. זה יחסוך לך הרבה DATA וכפועל יוצא- כסף.

51 קג"מ :shock::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. אם יש לך סימביאן מ-3 השנים האחרונות תוכל להוריד מפות נוקיה לפני הנסיעה ואז לא תזקק ל-data.

2. לשיחות ארצנ הטוב ביותר יהיה גולן. לשיחות מקומיולת ו-data קנה סים מקומי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה משתמש באנדרויד (אני לא יודע לגבי מערכות הפעלה אחרות) בגוגל מפות אפשר להוריד מפות לזיכרון של הטלפון. זה יחסוך לך הרבה DATA וכפועל יוצא- כסף.

אני משתמש באנדרואיד. אז מה להוריד בדיוק מגוגל מפות?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני השתמשתי בכרטיס של חברת sweet world שנמכר בגרופון לפני חודש.

אתה יכול להיכנס לאתר שלהם, תעריפים לא רעים בכלל...

מבחינתי מה שהיה מוצלח זה שאין דיי מנוי, גם לא אחרי שנה, ושלא הייתי צריך להתחייב לשום חבילה..

אני השתמשתי איתו בברלין (שיחות ואינטרנט) והייתי מרוצה מאוד..

גיל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש באנדרואיד. אז מה להוריד בדיוק מגוגל מפות?

תפתח את האפליקציה של המפות. תמקם את המפה על האיזור שבו אתה הולך לטייל (במקרה שלי הצלחתי להכניס לזיכרון קטע של 40X40 ק"מ בערך) ואז תלחץ על מקש התפריט ובתפריט בחר "make available offline".

זה יוריד את המפה לזיכרון של הטלפון ואז אתה יכול להשתמש במפה בלי לצרוך Data.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו לא בעיה בספרד ובגרמניה, זו כן בעיה באיטליה (חייבים תעודת זהות קומית).

מאיפה זה בא? :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה הנוהל באיטליה.

אני יודע שבספרד (לפני כ-3 שנים) דרשו להצמיד תעודת זיהוי (במקרה שלי, דרכון אירופאי שאינו ספרדי) למספר שנקנה כ-prepaid.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במרבית אירופה יש דרישה לתעודה מזהה בעת רכישת סים מקומי - זו הנחיה של האיחוד האירופי. ד"א - גם בארה"ב נוהל דומה.

המגוחך הוא שבגרמניה לא היתה לי בעיה לקנות סים עם דרכון ישראלי, אבל כשהצגתי דרון גרמני דרשו ממני גם תעודת תושב.

המדינה היחידה באירופה שבה לא נתקלתי בדרישה כזו היא אוסטריה.

לגבי איטליה יש טענה שנדרש מספר זיהוי לצורכי מס (שאפשר לזייף בקלות) - ממני דרשו רק דרכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהייתי בחו"ל ועוד הייתי לקוח של אורנג', השתמשתי בתכנית שלהם עם ה1GB גלישה בחו"ל, לא הייתי צריך יותר מזה. האינטרנט היה זמין לי בכל שעות היממה, התקשורת המרכזית עם הבית הייתה what'sapp וסקייפ, והאמת שזה עבד מעולה.

זה עובד במדינות הבאות: בריטניה (אנגליה), ארצות הברית, בלגיה, יפן, לוקסמבורג, מולדובה, סינגפור, סלובקיה, ספרד, פולין, צרפת, קוריאה הדרומית, רומניה ושוויץ.

אם אתה לקוח אורנג', צא מכאב הראש ותלך על זה (את השיחות תחליף בסקייפ).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיפה זה בא? :roll:

האתנחתא או הדרישה? הדרישה הייתה שם בפעמיים שניסיתי (זה יותר גרוע: כל שירות WIFI ציבורי בו נתקלתי באיטליה, בין אם ברכבת או במקדונלדס, דורש זיהוי לפי מספר טלפון מקומי).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפתח את האפליקציה של המפות. תמקם את המפה על האיזור שבו אתה הולך לטייל (במקרה שלי הצלחתי להכניס לזיכרון קטע של 40X40 ק"מ בערך) ואז תלחץ על מקש התפריט ובתפריט בחר "make available offline".

זה יוריד את המפה לזיכרון של הטלפון ואז אתה יכול להשתמש במפה בלי לצרוך Data.

המפה שם, אבל החיפוש והניווט לא עובדים טוב מנסיון עדכני שלי. אין תחליף לSIM...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האתנחתא או הדרישה? הדרישה הייתה שם בפעמיים שניסיתי (זה יותר גרוע: כל שירות WIFI ציבורי בו נתקלתי באיטליה, בין אם ברכבת או במקדונלדס, דורש זיהוי לפי מספר טלפון מקומי).

הייתי ברומא לפני חודשיים עם סים פריפייד מקומי. לא נדרשתי להזדהות בשום מצב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה היה SIM DATA או רק שיחות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...