Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, רכשתי סיטרואן c4 פיקאסו היום - עשיתי בדיקה במכון קומפיו-קאר והבדיקה עברה בשלום בטענה כי הכל תקין גיר שילדה תאונות קומפרסיה וכו

בנסיעה הביתה שמתי לב כי בעצירות כאשר ההילוכים יורדים להם ניראה לי מהילוך שני ועד ראשון יש מן דפיקה קלה שכזאת... מן משהו מורגש כזה ולא נעים לאוזן.. אני חייב לציין כי אין לי ניסיון עם גיר רובוטי וזה המפגש הראשון שלי איתו

הייתי שמח לדעת האם כאלו שיש להם את הרכב הזה חווים את אותו הרעש/דפיקונת או שהבדיקה שעשו לי לאוטו היתה מחופפת והכן יש לי בעיה...

תודה רבה

פורסם

לפותח השרשור: על פניו נראה שזה אופי הפעולה הרגיל של הגיר הרובוטי, אבל מכיוון שזה לא משהו שניתן לאבחן בפורום, תבדוק אצל מישהו עם רכב זהה ויותר ניסיון או במוסך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האם הרכב נקנה ממגרש מכוניות בנתניה או מאדם פרטי ?

הרכב נקנה הכן מסוכנות מכירת רכבת בנתניה... למה אתה שואל?

פורסם
זהו מצב טבעי בפיקסו רובוטית.

ההורדת הילוכים היא לא חלקה, יש מעין מכה קטנה בעת השילוב.

תודה רבה

פורסם

וגם העלאת ההילוכים לא חפות מתנועת המטוטלת מעוררת מחלת ים.

אם תעבור למצב ידני, תגלה שהמצב הרבה יותר סביל אבל עדיין מגעיל. :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה לא אומר כלום, אם מדובר בדגם בסיסי רגיל 7 מקומות, הגיר הוא לא AL4, אלא גיר רובוטי עם מצמד אחד.

AL4 זה גיר אוטומטי "רגיל", שקיים בהרבה דגמים של סיטרואן, אבל לא בזה המדובר.

פורסם
שמה זה אומר?? אני לא ממש מבין מה זה!

תוכל להחכים אותנו בנתוני הרכישה?

שנת הרכב?

איזה יד?

כמה ק"מ?

כמה שילמת?

אולי אוכל להעריך כמה שווה הפיקאסו שלי...

• תוכן חדש...