Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטח יש למישהו פתרון - לאגסי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באיביזה קופרה הקודמת שלי, עשיתי טרייד על הג׳אנטים והוספתי 2000 ₪ בשביל ג׳אנטים אחרים.

אחרי שבועיים הבנתי שהם לא יפים, חזרתי לסדנה, החזרתי את הג׳אנטים החדשים וחזרתי למקוריים שלי.

מיותר לציין שאת ה-2000 ₪ לא קיבלתי חזרה מן הסתם.

בזבוז נטו!

מי שממש יתאמץ אפילו ימצא שרשור שפתחתי פה בזמנו... :wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
^

בחר אחד או יותר מהנ"ל:

1. השאלה הייתה לגבי הכי טפשי. משמע, הכל יחסי בחיים...אני מפנק את הרכבים שלי כל כך שמה שנראה לך כפינוק נחשב אצלי כהזנחה.

2. אני לא קניתי מעולם לרכבים שלי כלום. תמיד קבלו שירות קומפלט במוסך. אז מה פתאום לרוץ ולבזבז זמן וכסף על מה שממילא אני יכול לקבל במוסך.

3. להוציא סכום עתק על שמן שהאיכות שלו מתאימה לפורמולה 1 בשביל פאקינג פולו עם 75 כ"ס...?

4. הייתי צריך חיזוק שלא בזבזתי סתם את הכסף. עניין שמלווה אותי 17 שנה. אז פירסמתי ובתגובתך אישרת לי שזה לא כזה ברור שזאת הייתה טעות.

השמן שאני קונה בכל טיפול עולה בערך כעשירית מערך הרכב, כך שאתה יכול בהחלט להפסיק להרגיש שבזבזת יותר מדי :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
סופית לאגזוז זולה שלא החזיקה מעמד

+1

את שלי קניתי באוטו דיפו, החזיקה לי כשנה ואז נעלמה...

בהחלט כסף שנזרק לאויר!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
שמן מנוע סינטטי מלא MOBIL1 לפולקסווגן פולו.

השנה - 1996.

זה בערך גם הסיפור שלי (והסיבות זהות :) ), רק בהבדל של 13 שנה וגרסה שונה של פולו \ שמן. אצלי זה היה ב2009 ואני חושב שעדיין לא פתחתי את הבקבוק בכלל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שמתי הרבה:ניקלים, אורות, וילונות, מערכת, מגני רוח וקצת מדבקות.

אני מתחרט על כך שהשקעתי יותר מדי על רכב יותר מדי ישן והרכב איבד את כל המקוריות שלו.

מצד שני, הרושם שזה גורר ותגובות מצד חברים או משהו די שווה:wink:.

פורסם

אני מתחרט על כך שהשקעתי יותר מדי על רכב יותר מדי ישן והרכב איבד את כל המקוריות שלו.

אל תצטער אחי,אני כמוך רק חושב כל הזמן מה לשים שיהיה יותר יפה ולא משנה כמה הרכב ישן .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

קניתי פעם קומפרסור לגלגלים, משהו סיני מזעזע ב50 ש"ח. חשבתי לעצמי "איזה כיף, אני יותר לא אצטרך למלא אוויר בתחנת דלק".

כמובן שאחרי נסיון השימוש הראשון הקומפרסור נפח את נשמתו. זה היו 50 ש"ח שהלכו לפח. :lol:

V5

פורסם

אל תשכח את אנטנת הכריש שסיפרת לנו עליה :)

פורסם

בגטס - קניתי דיבורית בלוטות' שמתחברת למצת של הרכב, פתרון גרוע.

לא שומעים טוב בכלל, וכל פעם שמניעים את הרכב צריך להדליק אותה, זה די מציק.

היום יש לי ראש שקט, עם דיבורית בהתקנה קבועה, שומעים מעולה, נדלקת עם הנעת הרכב, נוחה לתפעול. לא צריך יותר מזה בתכלס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

MP3 מחורבן של סילברליין, כדי שאוכל להתחבר לכניסת אודיו ולהאזין למוזיקה. שבועיים אחרי כן החלפתי ממילא נייד לגלאקסי 2 שפי אלף עדיף על הנגן הזה.

ובכן, למכירה: נגן MP3 של סילברליין, מדהים באיכותו, עדיין באריזה מקורית...

8)

• תוכן חדש...