Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע את דעתכם על "הפינוק" שקיבל היום הרכב שלי בעזרת הפורום הנפלא הזה. (:

צמיגים:

בהמלצתכם, קניתי 2 צמיגים של GOODYEAR DURAGRIP 185/65/14R תאריך ייצור 30.12 במחיר של 300 שקל לצמיג.

2 הצמיגים הישנים עברו קדימה. ואחד מהגלגלים הישנים הוחלף בגלגל הרזרבי.

מה דעתכם על הקניה? לפני מה שהבנתי זה נחשב צמיג טרי.

שרשור מקורי - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=453276

אזעקה:

בגלל שהאזעקה שלי נדפקה (היא התחילה לצפצף מכל תזוזה קטנה), ניתקתי היום את הגלאי.

סקר שוק שעשיתי בשבוע שעבר הניב לי מחירים כמו 100, 150 ואפילו 250 שקל.

היום, הפינוק הנ"ל הסתכם ב- 50 שקלים בלבד.

הסנסור היה מכוון על המינימום, הוא כנראה נדפק, ולכן הבחירה היתה בין ניתוקו לבין החלפתו.

שרשור מקורי - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=452517

חדירת מים:

היתה לי חדירה של מעט מים לתוך התא מטען, שהובחן כחור בגומי העוטף את תא המטען.

ניסיתי ב- 2 חנויות של חלפים ששלחו אותי לחפש גומי בפירוק רכבים או אצל סוכנות היבוא. בסוכנות היבוא ביקשו 600 שקל לפני מעמ ולפני עבודה!

בסוף מצאתי חנות חלפים שטענה שיש להם גומי מתאים. לאחר ההתקנה, התברר שהגומי ממש לא מתאים, וכל המים נכנסים פנימה בכיף. :/

המשכתי לחנות אחרת שם לא היה להם גומי מתאים אבל הם חיפשו עבורי בחנויות אחרות עד שמצאו חנות מתאימה ושלחו אותי לשם. (:

סוף סוף, הורכב הגומי. עלות התענוג: 80 שקל. ושטיח בתא מטען ספוג מים.

איך לייבש את השטיח בתא מטען?

סה"כ: 730 שקל.

• תוכן חדש...