Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהצמיגים המקוריים של הרכב כבר יבשים, שבוע הבא אני ניגש לטסט נראה מה הם חושבים:-).

בכל מקרה כמה לדעתכם יעלו 4 צמיגים חדשים, ועל איזה אתם ממליצים בהנחה שאני מחליף את הרכב בעוד שנה ?

פורסם

1. מה גודל הצמיגים הקיימים שלך?

2. אתה נוהג רגוע?/ ספורטיבי?

3. מחפש צמיג שקט ונוח?

תרשום פרטים ותקבל מידע מתאים.

צמיג סיני לא שווה אפילו שאתה רוצה למכור את הרכב עוד שנה כי כבר חורף ואתה לא מעוניין במרחקי עצירה יותר מידי גדולים שיוכלו להכניס אותך לתאונות.

קובי

:-)

פורסם

זול וטוב (יחסית לסיני) במידה 205/45/16 :

פאלקן Z912 ב 1600 לכל הסט.

קצת יותר טוב ויותר יקר, פירלי P7 ב 1800 לכל הסט.

קצת יותר טוב ויותר יקר , קונטיננטל ContiPremiumContact 2 ב 2000 ש"ח לכל הסט.

יש יותר יקרים אבל לא נראה לי שלנסיעות מנהלתיות אתה צריך משהו יותר טוב, חבל על הכסף.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש יותר יקרים אבל לא נראה לי שלנסיעות מנהלתיות אתה צריך משהו יותר טוב, חבל על הכסף.

הצמיגים אצלי בגודל המקורי ז"א 16, רוב הנסיעות שלי הם עירוניות ועוד 3-4 נסיעות בן עירוניות ארוכות בחודש.

אני גר במרחק של 15 מירושלים הנסיעה בכביש בן עירוני לפחות פעמיים ביום אבל יחסית קצרה.

בר"כ נוסע רגוע+ ולפעמים שם קצת גז בעליות או בתחילת הנסיעה, לרוב לא נוסע יותר מהמהירות המותרת אך אוהב להרגיש את התאוצות של הרכב .

אם כל ההבדל בן סיני לטוב זה 200-400 ש"ח מה הטעם בסיני ?

חשבתי להחליף ל17 אבל הבנתי שזה יקר, מה דעתכם ?

פורסם

הצמיגים אצלי בגודל המקורי ז"א 16, רוב הנסיעות שלי הם עירוניות ועוד 3-4 נסיעות בן עירוניות ארוכות בחודש.

אני גר במרחק של 15 מירושלים הנסיעה בכביש בן עירוני לפחות פעמיים ביום אבל יחסית קצרה.

בר"כ נוסע רגוע+ ולפעמים שם קצת גז בעליות או בתחילת הנסיעה, לרוב לא נוסע יותר מהמהירות המותרת אך אוהב להרגיש את התאוצות של הרכב .

אם כל ההבדל בן סיני לטוב זה 200-400 ש"ח מה הטעם בסיני ?

האם יש מקום מומלץ לרכישת הצמיגים ?

פורסם

כדי לעלות במידה אתה צריך להחליף גם ג׳אנטים.

ואם כבר לעלות במידה אז עד הסוף - תעלה ל-18״. :wink:

פורסם

למה לעלות עד הסוף ל18 אם אפשר ממש ממש עד הסוף , שים 22 וזהו.

עכשיו ברצינות, גאנט 17 ברכב הנל זה האופטימלי, לא הייתי שם יותר מזה.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

לא כתבתי באף מקום שצמיג טוב עולה 200 יותר מסיני.

פאלקן לא סיני (אם קיבלת אולי רושם כזה). הוא צמיג ממוצע, שיעשה את העבודה לא רע 3 - 4 שנים בנוסעה כמו שלך.

אם תעלה ל 17 הרכב ירגיש כבד, כי רוחב הצמיג עולה מ 205 ל 225.

בכל מקרה , צמיגים במידה 17 יקרים יותר מצמיגים במידה 16. צמיגים במידה 18 יקרים יותר מצמיגים במידה 17 ...

במידה 17, נוחות הנסיעה כמעט לא נפגעת למרות הירידה בחתך. כמו שכתבו מעלי, המידה האופטימלית לרכב מסוג זה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני קניתי לפני 30K פלקן במידה טיפה אחרת (למאזדה 2 לא ליסינג) והם סבירים. אחיזה בטוחה, אבל נראה לי שנשחקים מעט מהר מהToyo שהיו לי קודם.

בפעם הבאה אני אוציא עוד 200 ש"ח לכל הסט ואקנה Toyo או Yokohama.

פורסם
למה לעלות עד הסוף ל18 אם אפשר ממש ממש עד הסוף , שים 22 וזהו.

עכשיו ברצינות, גאנט 17 ברכב הנל זה האופטימלי, לא הייתי שם יותר מזה.

לאון קופרה ולאון FR נועלות צמיגי 18",

למה ל-1.8TSI זה לא טוב?

• תוכן חדש...