Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קניית רכב) מאלבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מכמה סיבות שונות אני יקנה את הרכב מאלבר ( לווא דווקא אלבר,חברות בסגנון כמו שלמה SIXT,אלדן וכו' גם באות בחשבון)

דבר ראשון,אני עוד מעט בן 18,עדיין לומד ועוד דבר חשוב, הגובה שלי הוא 1.96.שזה מאוד ישפיע על הנוחות שזה דבר חשוב מאוד.

בקיצור,הלכתי אליהם(לאלבר) והציעו לי מס' אופציות:

פורד פוקוס 2004 , 172,000 ק"מ , יד 2 : מחיר-20,000 ש"ח

שברולט אבאו 2006 , 77,000 ק"מ, יד 2 : מחיר-18,000 ש"ח

שברולט אבאו נוספת הציעו לי , 90,000 ק"מ יד 2 ב-22,600 ש"ח -לא מובן לי המחיר כ"כ ,לא היית לי הזדמנות לשאול מכיוון שקרוב משפחה בדק בשבילי , מישהו יודע למה המחיר גבוהה יותר אך המודל והק"מ גבוהים יותר גם הם?

בקיצור הציעו לי עוד כמה אופציות שנשללו בשל הנוחות.. אז מה אתם אומרים ? דבר ראשון מבחנית נוחות אני יסתדר בשתי המכוניות הללו? אם כן איזה מהן עדיפה ? כמו שהבנתם התקציב שלי הוא 20000 עם חריגה קלה..כל שקל חשוב (:

תודה רבה!

שכחתי לציין שכולן אוטמטיות.

פורסם

משהו לא ברור פה.

החברות האלו לא מוכרות מודלים ישנים. מה שתמצא שם בד"כ נע בין 1-3 שנים (אולי יש איזה משהו טיפה יותר ארוך בגלל איזה עסקה שממשיכה).

אתה בטוח שהיית באלבר? במרכז מכירות של אלבר?

בכל מקרה מאביאו תתרחק - לא משנה מודל , ק"מ או מה שלא יהיה. פח מוטורי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה רבה,וכן הייתי ממש במרכז מכירות שלהם , אתה צודק מאוד היה נדיר למצוא דגמים ישנים אבל הם ישנם בכמויות נמוכות.

אז אתה אומר להתרחק מהאבאו? אוקיי , אז איך הפורד פוקוס ?שווה לבדוק ?

פורסם

לנו היית פוקוס 2004, וגם אני בגובה שלך ולא הייתה לי בעיה מבחינת נוחות, אבל תשכח מהמקום מאחוריך כי אף אחד לא יוכל להכנס שמה אולי ילד קטן. בכללי אני אהבתי את האוטו הוא נוח דיי חזק והרגיש טווב על הכביש. מבחינת אמינות ודלק אני לא יודע כי אצלינו הוא היה דיי חדש ושל חברה.

פורסם

יש במגרשים האלה רכבים שהתקבלו מטרייד אין. אם הם מתחייבים לתקן כל ליקוי שיימצא בבדיקה, קח במחיר שהם נתנו לך.

אם לא, אז תוריד עוד כמה אלפים מההצעה הראשונית.

פורסם

מהשברולט תתרחק - ההצעה של הפוקוס נראית סבירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לנו היית פוקוס 2004, וגם אני בגובה שלך ולא הייתה לי בעיה מבחינת נוחות, אבל תשכח מהמקום מאחוריך כי אף אחד לא יוכל להכנס שמה אולי ילד קטן. בכללי אני אהבתי את האוטו הוא נוח דיי חזק והרגיש טווב על הכביש. מבחינת אמינות ודלק אני לא יודע כי אצלינו הוא היה דיי חדש ושל חברה.

ברור , מאחורה גם באוטו שאני נוהג בו עכשיו(AUDI Q5) אין מקום כל כך מאחורה,אבל נוח מאוד מקדימה.

השאלה אם כך יהיה בפורד פוקוס.

יש במגרשים האלה רכבים שהתקבלו מטרייד אין. אם הם מתחייבים לתקן כל ליקוי שיימצא בבדיקה, קח במחיר שהם נתנו לך.

אם לא, אז תוריד עוד כמה אלפים מההצעה הראשונית.

הם נותנים אחריות על מנוע וכו' לשנה או חצי שנה זה מספיק ?

פורסם

לא. כי אם יש בלאי שעולה בבדיקה הם צריכים לתקן או שאתה צריך לתקן. אז אם הם לא מוכנים לתקן על חשבונם, שיורידו כסף.

רק שתדע לך, שהם קנו את השברולטים האלה במחירון מינוס 50% והם רוצים מאוד להיפטר מהם, אז קח את זה בחשבון כשאתה מתמקח.

• תוכן חדש...