Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מניות בבורסת ה- AIM, כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שהבנק שלי, הגדול במדינה, מתקשה במשימה. זה אולי קצת מובן, משום שזו הרי בורסה עם כללי מסחר שונים וללא עושי שוק מוסדרים, אבל אני בכל זאת מעוניין לסחור במניות שם, ולכן עולה השאלה האם יש שיטה נוחה ובטוחה לסחור במניות שם?

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פתח חשבון השקעות עצמי באחד מהגופים החוץ-בנקאיים - כלל, מגדל, מנורה וכו'.

כולם עובדים עם מערכת שנקראת ordernet שבאמצעותה אתה יכול לסחור במניות חו"ל בקלות יחסית.

ועל הדרך תהנה גם מעמלות נמוכות משמעותית בהשוואה לבנקים.

---------------------

עריכה - קבל ביטול - ordernet היא לבורסה הישראלית בלבד.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

כמו שהציעו, פתח חשבון באחד הגופים הפרטיים, הראל/כלל/מגדל וכד',

תקבל עמלות נמוכות, וחדר מסחר שדרכו תוכל להעביר את ההוראות ל AIM,

או לכל בורסה אחרת.

למסחר בארץ יש את האורדרנט, כמו שציין אליק בליק.

פורסם

תודה. במקרה כזה יש הרשאה לחיוב החשבון שלי, או שאני צריך להפקיד מראש סכומים בחשבון הראל וכו'?

האם יש לכם ניסיון/המלצות לאחד מהם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממליץ לך על הראל, לי אישית יש חשבון שם כמה שנים והם בסדר גמור.

זה גם קרוב לך למשרד.

לגבי החשבון עצמו, אתה צריך להפקיד לחשבון כסף כדי לסחור, זו לא הרשאה

לחיוב החשבון שלך בבנק.

פורסם

ברוח המודעות החברתית, הראל ביטוח מתמחה בשיטת מצליח נגד המבוטחים שלה, לפחות על פי כתבות רבות בעיתונים, וזרועות ההשקעות השונות של משפחת המבורגר היו מעורבות בהשקעות מפוקפקות של כספי ציבור ללא בטחונות מספיקים בהרפתקאות והסתבכויות של דנקנר.

אישית, לא הייתי עובד איתם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש, מה שכתבת כאן ניתן להחיל על גופים רבים במשק. במנורה הייתה פרשייה גדולה של הלוואות תמוהות עם כסוי לא ברור, כך על פי דווחים בתקשורת. כלל שייכת לאותו איש שציינת קודם, על מיגדל אין לי משהו להגיד אך יתכן מאוד שזה רק בגלל חוסר ידע שלי.

היו עוד, אחד מהם הסתבך לפני כשנה עם החוק.

חפש מי שישמור על כספך במקרה הספציפי, חיפוש צדיקים ייתקל בקשיים.

פורסם

ניטש, אם זה ככה, אז לא הייתי עובד עם אף חברה בארץ ;-)

האם כלל/מגדל/פניקס עדיפים?

דווקא לגבי משפחת המבורגר אני יכול להגיד לך שהם מאוד זהירים,

מאוד שמרנים, ולא אוהבים הרפתקאות. אבל שאתה מנהל 100 מליארד שקל,

אז חלק מההשקעות לא מצליחות, וכמובן שבתקשורת תשמע רק על מה שלא

הצליח, ולעולם לא על ההצלחות.

לגבי ההלוואה שניתנה לנוחי ותשובה בלאס וגאס, בוא נגיד שראשי הראל מאוד

מאוד לא מרוצים מזה, והאמן לי שהם האחרונים שרוצים להפסיד כסף.

זה לא נכון שכל הכסף הוא כספי עמיתים, חלק ממנו זה כספי החברה, כמובן

באופן יחסי לגודל שלהם מסך הכסף המנוהל.

לא שאני חסיד של המוסדיים, ולדעתי הם עשו, עושים ויעשו הרבה טעויות,

אבל זה לא תמיד נכון ללכת שבי אחרי התקשורת, שאוהבת לסלף ולהקצין דברים.

פורסם

אצל ההמבורגרים הייתה גם הרכישה של הקצאת החירום של מניות לחברים של דנקנר שמחקה ערך במהירות. זה אמנם לא היה מכספי החוסכים, אבל הראל היא חברה ציבורית, זה לא מקובל עלי.

מגדל יחסית בסדר לדעתי, כנראה בגלל שהבעלות ע״י גורם זה מעט הרחיקה אותם מהמשחקים המלוכלכים של הגווארדיה.

כלל ופיניקס פסולות בעיני. אבל אצל הסטפקים, לפחות לפני המיזוג עם ד״ש הייתי שם את הכסף בלי להרגיש רע מדי. עכשיו חובת ההוכחה עליהם, אחרי שהתמזגו והתקדמו.

עוד חברת ביטוח שלא הייתי מתקרב אליה ולכל מה שקשור אליה זו שירביט, אבל שוב, זו ההתרשמות שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...