Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי רדיו דיסק פשוט ברכב ואני רוצה לשדרג אותו למערכת קצת יותר נחמדה בעלות לא גבוהה.

ראתי עכשיו פרסום לגבי קניה מארה"ב של מגבר Boss CX1100M במחיר 489 ש"ח וביחס למחירים שראיתי באינטרנט

בארץ זה ממש זול.

אני לא מחפש להפציץ בעוצמה שכל הרחוב ישמע אותי. לא מקים מועדון באוטו :) אני רוצה עוצמה סבבה עם איכות טובה.

השאלה אם מישהו מכיר וזה שווה ?

האם הוא מוציא את היציאות לכל הרמקולים או רק לסאב ?

כמה רמקולים מתאימים אני לרוב נוסע לבד - 2 בדלתות הקידמיות וסאב זה מספיק או שצריך טוויטרים בנפרד ?

דבר נוסף אולי מישהו יודע כמה בערך יכולים לעלות רמקולים וסאב מתאימים ולא יקרים ?

האם יש דרישה מיוחדת לגבי הרדיו שאני אקנה כדי שיתאים למגבר הזה ? מה שחשוב לי שיהיה לו AUX, USB

ודבר אחרון אחרון, אני משתמש ונהנה מהGPS של WAZE באייפון וראיתי שיש מכשירי רדיו כפולים בגודל עם מסך גדול (יש לי

הכנה למכשיר כזה ברכב). האם יש מכשירים כאלה שיכולים לנוווט עם WAZE או שזה רק לסלולרים ? (אני יודע שצריך סים

אבל אולי יש אפשרות לרדיו עם סים ? או שנסחפתי..)

תודה על העזרה ושבת שלום

פורסם

WAZE זה רק לסלולרי, יש אפשרות אם יש מסך DVD לחבר את הסמארט פון למסך ואז אתה רואה את המסלול על המסך, אך אין לך שום שליטה דרך הרדיו דיסק, הכל מתבצע אך ורק דרך הסמראט פון.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
שלום חברים

יש לי רדיו דיסק פשוט ברכב ואני רוצה לשדרג אותו למערכת קצת יותר נחמדה בעלות לא גבוהה.

ראתי עכשיו פרסום לגבי קניה מארה"ב של מגבר Boss CX1100M במחיר 489 ש"ח וביחס למחירים שראיתי באינטרנט

בארץ זה ממש זול.

אני לא מחפש להפציץ בעוצמה שכל הרחוב ישמע אותי. לא מקים מועדון באוטו :) אני רוצה עוצמה סבבה עם איכות טובה.

השאלה אם מישהו מכיר וזה שווה ?

האם הוא מוציא את היציאות לכל הרמקולים או רק לסאב ?

כמה רמקולים מתאימים אני לרוב נוסע לבד - 2 בדלתות הקידמיות וסאב זה מספיק או שצריך טוויטרים בנפרד ?

דבר נוסף אולי מישהו יודע כמה בערך יכולים לעלות רמקולים וסאב מתאימים ולא יקרים ?

האם יש דרישה מיוחדת לגבי הרדיו שאני אקנה כדי שיתאים למגבר הזה ? מה שחשוב לי שיהיה לו AUX, USB

ודבר אחרון אחרון, אני משתמש ונהנה מהGPS של WAZE באייפון וראיתי שיש מכשירי רדיו כפולים בגודל עם מסך גדול (יש לי

הכנה למכשיר כזה ברכב). האם יש מכשירים כאלה שיכולים לנוווט עם WAZE או שזה רק לסלולרים ? (אני יודע שצריך סים

אבל אולי יש אפשרות לרדיו עם סים ? או שנסחפתי..)

תודה על העזרה ושבת שלום

מדובר במגבר מונובלוק המיועד להגברה של סאב בלבד לא שווה לדעתי את השקעה

אם אתה רוצה מערכת בסיסית עם סאב

תרכוש מגבר 4 ערוצים שבעזרתו תוכל להגביר בגישור את הסאב {גישור =הפיכת 2 ערוצים לערוץ 1 חזק לסאב}

ויהיה לך עוד זוג ערוצים להגברה של קומפונט קדמי {קומפוננט= סט של : זוג מידבאסים +זוג טוויטרים +זוג קרוסים פסיביים}

כמה עולה:

ככלל אצבע ציוד בסיסי טוב ניתן לרכוש במחירים סביב 1000 שח לאלמנט.

כך ש: מגבר 4 ערוצים \סאב\רדיודיסק\קומפוננט =4000 שח.

לא כולל עלות התקנה.

פורסם

מעולה King תודה על התשובה המפורטת וההסברים.

קודם כל פתרת לי את ההתלבטות - המגבר הזה באמת לא עונה על מה שרציתי.

עכשיו עם ההסברים שלך יש לי כיוון מה להתחיל לבדוק.

שוב תודה ושבת שלום.

• תוכן חדש...