Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

בשעה טובה התחדשתי במכונת אספרסו חדשה מבית נספרסו ובשמה המלא: לטיסימה +.

אשמח לקבל מידע והמלצות על תחזוקת המכונה, שיטות להכנת משקאות וכו'.

בין היתר, ניסיתי כמעט את כל 16 הקפסולות המגיעות יחד איתה ואני פחות או יותר נוטה לטעם מסויים.

משיטוט קצר בגוגל, ראיתי שישנם קפסולות תחליפיות שמתאימות למכונות נספרסו, אשמח לקבל המלצה למשהו טוב ואיכותי, או שבכלל עדיף לרכוש בעוד כמה שקלים את קפסולות נספרסו המקוריות.

תודה רבה,

אביעד.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

תתחדש!

אין כמו כוס אספרסו טובה על הבוקר (צהריים..ערב..לילה..:wink: )

לצערי אני לא מכיר קפסולות תחליפיות לנספרסו.

מה שכן - חבר המליץ על המוצר הבא

http://www.ebay.com/itm/One-1-Reusable-Capsule-for-Nespresso-w-Cleaning-Brush-Instructions-/290802829597?pt=Small_Kitchen_Appliances_US&hash=item43b533091d

קפסולה שאתה ממלא בה אספרסו לבד שאתה יכול לרכוש בכל חנות קפה .

פורסם

יש לי את המכונה הזו באדום כבר כמה חודשים. לא מכיר קפסולות תחליפיות אבל אשמח גם כן לשמוע אם יש.

לגבי תחזוקה, חשוב מאד להפקיד על הניקוי של המקציף חלב. למעשה אחרי שהתקשרתי לנספרסו ואמרתי להם שהמקציף לא שואב חלב כמו שצריך הם אמרו להשתמש בכפתור CLEAN אחרי כל שימוש.

פורסם

יגאל, בעוד שהתחלתי את השימוש במכונה קראתי את כל מדריך השימוש והיה שם סעיף "ניקוי מקציף החלב" ובו היה רשום שלאחר כל שימוש יש לנקות את מעברי המקציף ע"י לחיצה ארוכה על כפתור הClean.

חוץ מזה, באיזה טעם אתה משתמש וכמה שילמת לנספרסו עבור קפסולה?

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

פורסם

המחיר של הקפסולות המקוריות עלה בכשקל לאריזה של 10 קפסולות.

ומה שמפתיע הוא שהודיעו שהפטנט של נסטלה על עניין הקפסולות בדיוק פג השבוע,

אז יש מצב שתראה קפסולות חלופיות בעתיד הקרוב.

גם אני נהנה מהקפה של נסטלה וחייב להגיד שברמת טעם אני הכי אוהב את האינדירה וברגע שייצאו קפסולות אחרות אני אדגום גם אותם.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

עד לא מזמן זילזלתי בכל המכונות הללו עם הקפסולות, אבל אחרי שטעמתי לראשונה אספרסו במכונת נספרסו מקפסולה,

הייתי המום עד כמה האספרסו הרבה יותר טוב ממכונת קפה רגילה.

פורסם

יש תחליף לקפסולות תנסה ברשת קדמה קפה-חפש בגוגל, לא יכול להבטיח לגבי הטעם, כיוון שמבחינתי קפסולות זה מחוץ לתחום, לא טרי-לא טעים , וזה לא יכול להיות טרי לחלוטין אף פעם, ולא משנה אם הקפה מאוחסן בוואקום או מחדר חושך.

המנכ'ל של נספרסו עזב אותם לפני זמן והוא פיתח את התחליף לקפסולות שלהם, בית משפט באירופה אישר את חוקיות ההעתקה, כך שהוא נהפך למולטי מליונר.

פורסם

מתעלק על השרשור.. יש לי מכונת קפה של LAVATZA מה שנמכר ברשת ילוו, הדגם האחרון של AEG

הקפה יוצא חמוץ , אבל לא תמיד.. יש מצבים שהכל בסדר, יש מצב שהוא ממש חמוץ אבל לרוב ההתחלה בסדר ואז בסוף הוא חמצמץ.

מה יכולה להיות הסיבה לכך ?

:smilecolr:snipersmi
פורסם

מכיוון שבמכונות קפסולה לא ניתן לשלוט בעובי הטחינה והדחיסה כמו במכונה מקצועית,ובטח לא על התערובת שהכניסו שם, סביר להניח שמדובר בתערובת שבסיסה הוא חמצמץ ( דרום אמריקאי בדרך כלל), ומתוך הנחה ותקווה שהקפסולות אצלך לא ישנות מידי, ואז מה שאתה מרגיש זה חמיצות כתוצאה מעיפוש.

ממליץ לך להחליף לקפסולות אחרות (רצוי עם הרכב תערובת שונה), ואז תוכל לדעת בברור.

פורסם

oron - במקרה שלך הבעיה היא שהמכונה לא חמה מספיק. במיוחד אפקט השכבות שאתה מתאר (בהתחלה בסדר ואח"כ חמוץ) נובע מהבדלי טמפרטורה בחליטה.

תן למכונה קצת יותר זמן להתחמם.

פורסם
יש תחליף לקפסולות תנסה ברשת קדמה קפה-חפש בגוגל, לא יכול להבטיח לגבי הטעם, כיוון שמבחינתי קפסולות זה מחוץ לתחום, לא טרי-לא טעים , וזה לא יכול להיות טרי לחלוטין אף פעם, ולא משנה אם הקפה מאוחסן בוואקום או מחדר חושך.

המנכ'ל של נספרסו עזב אותם לפני זמן והוא פיתח את התחליף לקפסולות שלהם, בית משפט באירופה אישר את חוקיות ההעתקה, כך שהוא נהפך למולטי מליונר.

כרגע הסתכלתי באתר של קדמה קפה

המחיר שם לקפסולה הוא 2.49 , בעוד שבנספרסו הקפסולה הכי יקרה עולה 2.44

בעוד שרוב הטעמים עולים 2 וקצת

מה הקטע של קפסולה חלופית/תואמת אם היא יותר יקרה ?

פורסם

האמת שנשמע קצת מוזר, החליפי אמור להיות הרבה יותר זול (לא רק במסנני שמן).

תנסה להתקשר אליהם ולשאול אותם על ההיתכנות.

יש עוד רשתות , תנסה באמיגוץ

פורסם

נסה פה - http://www.coffeeplus.co.il/searchProduct.asp?b_id=11

המחיר שלהם הוא כ-16 שקלים לשרוול.

למיטב הבנתי הם משווקים קפה של חברה לא רעה (Ethical Coffee Company), למרות שטרם ניסיתי אותם בעצמי.

אם אתה רוכש - אשמח להמלצה.

• תוכן חדש...