Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן מומלץ לקנות מצבר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אני ימתין בסבלנות .

אני רוצה לציין שרן שביב, ענה על שאלות ומנסה לעוזר מהרגע הראשון

תודה רבה

עריכה:

רן,אולי אפשר לקבל לבנתיים התיחסות בנוגע למדבקה השונה?

• ספונסר פורום
פורסם

המדבקה שמופיעה במצבר השני הודבקה במחסן הלוגיסטי של ורטה טרם היציאה מארופה.

יש בה נתונים ספציפים הדרושים על ידי מכון התקנים הישראלי ועוד מידע נוסף שמשמש את טלרון.

כל מצבר שנכנס לארץ הוא עם מדבקה כזאת אבל לעיתים מורידים אותה בטלרון מסיבות לוגיסטיות שונות (חוקיות ולגיטימיות) ומדביקים מדבקה אחרת.

לכן, העדר מדבקה שכזאת במצבר הראשון שהתקינו לך אינה מרמזת עקרונית דבר שיש לחשוד בו כשלעצמו.

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הסיפור:

ביום חמישי שעבר נקנה מצבר וורטה 74אמפר חדש, מאיציק מצברים.

למחרת יום שישי הרכב לא מניע, טלפון לאיציק מצברים ותוך שעתיים מגיעים להחליף למצבר חדש אחר.

במהלך הסופש הרכב הניע תקין,יום ראשון נסעתי לחופשה, והרכב עמד יומים וחצי, כשבאתי להניע המצבר היה גמור.

הפעם נסעתי לאיציק מצברים בראשון,לפי הבדיקות שלהם ,המצבר תקין. אך למרות זאת הוחלף למצבר חדש.

הם טענו שהבעיה לא במצברים, האלה בזליגת מתח.

עידכון

למרות שבדקתי לפני שבוע וחצי (לפני שהחלפתי מצבר) זליגת מתח.

והחלטתי לבדוק שוב,היום היתי אצל חבר הפורום אורן בן סימון

אשר בדק ואמר לי שהרכב תקין ואין זליגת מתח כלל, ואלטרנטור תקין.

דגשים

אני מרוצה מהשירות של איציק מצברים,אני לקוח שלהם שנים.

אין לי מושג למה 2 המצברים הראשונים עשו בעיות

אני רק מקווה שהמצבר השלישי יהיה תקין

תודה.

• תוכן חדש...