Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעת ערביים נסעתי בכביש מהיר, בהאטה לקראת הרמזור הבחנתי בנורת המנוע שדלקה למספר שניות וכבתה כאילו כלום.

זאת פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה, ואני תמיד ערני לנורות וללוח המכוונים.

רעיונות?

**מדובר על הרכב שבחתימה אגב.

תודה.

נ.ב

הרכב מתנהג רגיל לחלוטין ולא שמתי לב לזיופים או להתנהגות מוזרה מכל כיוון שהוא.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

השאלה היא האם יש טעם בכלל לעשות עם זה משהו או פשוט לחכות ולראות האם זה חוזר? מצד שני- לא בא שתצוף לי הבעיה ברגע קריטי. אם יש כיוון אני מעדיף לטפל בזה עכשיו.

פורסם

יתכן שהתקלה הייתה ספורדית -כלומר הופיע לפתע,אינה קבועה ומי יודע אולי תחזור אולי לא.

אם לא מדובר חלילה במנורת לחץ שמן /חום מנוע, ניתן להמשיך לנסוע ואם הנורה הסוררת תדלק שוב,כפי שכבר הומלץ,לערוך אבחון עם מחשב/סורק במוסך מורשה /מכון להזרקות דלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טוב. אז נראה לי שאני בכל זאת אקפוץ למוסך לחבר מחשב דיאגנוסטיקה. רק בשביל השקט הנפשי.

תודה רבה ושבת שלום :mm_yeah:

פורסם
טוב. אז נראה לי שאני בכל זאת אקפוץ למוסך לחבר מחשב דיאגנוסטיקה. רק בשביל השקט הנפשי.

אם הבדיקה ללא תשלום, אז לך על זה.

אם בתשלום ודלקה נורית צהובה של "בדיקת מנוע" באופן חד פעמי, אני לא הייתי מבזבז זמן וכסף לבדיקה זו.

רענן

• תוכן חדש...