Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי מיצובישי קולט מודל 96' הצורה הישנה,

ברישיון הרכב רשום 90 כ''ס וזאת לאחר שדפדפתי בפורום והבנתי שרק משנת 97' בצורה החדשה,ההספק ירד ל90.

איך זה הגיוני?

פורסם

הרכב כבר בן 16-17. זה גיל שמגיע לו להיות בפני עצמו.

כל חייו הוא ידע שבתעודת הלידה הצמידו לו 90.

בדרך הוא איבד כבר כמה סוסונים.

מה זה באמת משנה? למה לתסבך אותו עכשיו.

ודווקא יש סיכוי שיש לו 90 (88...) http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/mitsubishi/colt-1996/?section=good

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רכב כזה בדרך כלל מאבד הרבה סוסונים באמת בגלל גילו. לאבחנה של רכב 2013 חדש לחלוטין יאבד %0.002 לחץ(HP) בנסיעה של 10 קילומטר במהירות של 100 קמ"ש.

פורסם

אז אתם רוצים להגיד לי שהרישיון מתעדכן? אני מתכוון,בשנה שהאוטו שלי ספציפית יצא היה רשום ברישיון 114 כ''ס והורידו אותו ל90?

לא נראה לי הגיוני

פורסם

ממש לא...

מה שהחברה ניסו להגיד לך זה שזה לא כזה משנה...

תבדוק אם הרכב שלך באמת 96

(יכול להיות שהוא נקנה בשנת 96' אבל כמודל 97'...)

אם אני לא טועה בשנת 96 אכן ההספק היה זהה לסופר-לנסר

ועמד על 113 כ"ס.

בכל מקרה כמו שאמרו פה, זה באמת לא ישנה לאף אחד, לא לך

ולא לזה שיקנה ממך.

פורסם

תקשיב יש תאריכי עליה לכביש ואני סתם ממציא עכשיו נגיד לדוגמא יולי 1996 או אוגוס 1996 כניראה שלך נפל בחודש שהוא פשוט לכיוון של המודל החדש יותר והצורה כבר לא משנה וזהו אין לך מה יותר לא להבין ככה או ככה 90 או 113 זה כבר לא משנה..

שים לב לעוד משהו רכב חדש שאתה רואה אותו בכביש שנה לפני הוא נחשב כשנה אחרי , אבל לא כל רכב. מקווה שהבנת.

כשתמצא עסקה טובה תחליף על סקודה אוקטביה RS

• תוכן חדש...