Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים ל-BMW 520I שנה 1987

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכן אפשר לקנות חלקים לבמוו ?

אני צריך משאבת מים וחיישן למדה.(מצאתי באיביי אבל המשלוח יקר או לא שולחים לארץ)

תודה

פורסם
איכן אפשר לקנות חלקים לבמוו ?

אני צריך משאבת מים וחיישן למדה.(מצאתי באיביי אבל המשלוח יקר או לא שולחים לארץ)

תודה

יש למישהו ידיעה איכן לקנות חלקים ל-BMW בצפון כרמיאל

פורסם

כיוונת אותו לדף לא נכון, ב-528 יש מנוע M30 וב520 יש מנוע M20.

אם אתה רוצה לטפל ברכב כזה, כדאי שתלמד להזמין חלקים מחו"ל. האינטרנט מלא חלקים לרכבי BMW (ממש לא רק באיביי) ואילו בארץ יהיה לך קשה למצוא ויקר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

למי שמעז ויש לו אומץ, רק שכם .

הייתי שם בשבוע שעבר והסתובבתי המון ברחבי העיר. מלא מלא בימרים ישנות, דגמים שהרבה חולמים שיהיו בארץ.

המון E28 החל מהסדרה הנחותה ביותר עד הגרסה הבכירה. שפע של E30 וכמובן מוסכים מתמחים רק בבימרים.

בכיף הייתי עושה איתך נסיעה לשם. תוכל לסדר שם מה שאתה רוצה בכלום כסף.

שונא גזענים !.

פורסם
כיוונת אותו לדף לא נכון, ב-528 יש מנוע M30 וב520 יש מנוע M20.

אם אתה רוצה לטפל ברכב כזה, כדאי שתלמד להזמין חלקים מחו"ל. האינטרנט מלא חלקים לרכבי BMW (ממש לא רק באיביי) ואילו בארץ יהיה לך קשה למצוא ויקר.

לפי הקטלוג של ב.מ.וו זו אותה משאבה.

למי שמעז ויש לו אומץ, רק שכם .

הייתי שם בשבוע שעבר והסתובבתי המון ברחבי העיר. מלא מלא בימרים ישנות, דגמים שהרבה חולמים שיהיו בארץ.

המון E28 החל מהסדרה הנחותה ביותר עד הגרסה הבכירה. שפע של E30 וכמובן מוסכים מתמחים רק בבימרים.

בכיף הייתי עושה איתך נסיעה לשם. תוכל לסדר שם מה שאתה רוצה בכלום כסף.

1. אלה רכבים שכבר היו בארץ והגיעו לשם ברשות או שלא ברשות.

2. אתה גם תשמור עליו שם?

3. לדעתי כל מוסך מדרכה בארץ הוא יותר מומחה בבימר מאשר המוסך המרכזי של קמור בשכם.:lol:

פורסם
לפי הקטלוג של ב.מ.וו זו אותה משאבה.

לאו דווקא. תתפלא אבל קיים שם מנגנון הייבוא אישי ויש לא מעט רכבי אספנות ורכבי יוקרה שעושים את דרכם מחו"ל לתוך הגדה.

2. אתה גם תשמור עליו שם?

בוא נגיד ככה, אני אחסוך בפרטים פה אבל יש לי איך לשמור עליו ועל עוד 20 נוספים. אל תשפוט אותי מאחורי המקלדת כשאתה לא מכיר אותי :) .

3. לדעתי כל מוסך מדרכה בארץ הוא יותר מומחה בבימר מאשר המוסך המרכזי של קמור בשכם.:lol:

אל תהיה כ"כ בטוח :D

דינג דונגגגג

שונא גזענים !.

פורסם

לאו דווקא. תתפלא אבל קיים שם מנגנון הייבוא אישי ויש לא מעט רכבי אספנות ורכבי יוקרה שעושים את דרכם מחו"ל לתוך הגדה.

2. אתה גם תשמור עליו שם?

בוא נגיד ככה, אני אחסוך בפרטים פה אבל יש לי איך לשמור עליו ועל עוד 20 נוספים. אל תשפוט אותי מאחורי המקלדת כשאתה לא מכיר אותי :smile: .

אל תהיה כ"כ בטוח :D

בוא נתחיל מזה שאתה מסית לדבר עבירה, כי חל איסור על אזרח ישראלי להיכנס לשטחי הרשות.

תרשה לי להזכיר לך את שני המילואימניקים המסכנים שנכנסו בטעות לרמאללה- המשטרה המקומית ניסתה לשמור עליהם אבל מול מאות מתפרעים לא היה הרבה מה לעשות.

פורסם

האמת שיותר פשוט ויותר חוקי ללכת למוסך בעמאן. רק שעתיים נסיעה מירושלים ואתה גם מקבל במעבר הגבול לוחית רישוי ירדנית אז אף אחד לא יודע שזה רכב זר. מי בא איתי לחפש מומחים לוואגים ובימרים בממלכה ההאשמית ? :)

אה, איך שכחתי, הדלק שם עולה רק ארבעה שקלים לליטר!

פורסם

חברה להרגע כולם תודה לכולם.

יש לי דרך להביא חלקים משכם דרך נהג מונית ערבי שמסתובב שם ויש לו משפחה שם.

תודה

אני גם אבדוק עם מוסך ציקי אולי יש לך טלפון שלו במקרה?

פורסם

אני צריך עזרה במציאת חיישן אוויר לBMW.

או מישהו יודע אם ניתן לבצע ניקוי/בדיקת תקינות?

כרגע הרכב מעט מגמגם ואוכל הרבה דלק.

תודה

אני מעוניין לדעת אם ניתן לנקות את חיישן האויר?

או אם ידוע למישהו איכן ניתן לקנות (אני בודק בשכם) בארץ? בודק גם אצל ציקי רק תביאו לי את מס' הטלפון שלו בבקשה.

אני טכנאי אלקטרוניקה במקצוע אני יכול לבדוק גם אלקטרונית אולי אמצא משהו?

• תוכן חדש...