Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום דבר לא מוזר,

אכן, פריים ליס שייך ללובינסקי, וכל הרכבים שלהם מבית פיג'ו-סיטרואן מטופלים במוסך מורשה היבואן.

אני רוצה שתבינו איך הולך העניין של הפקדת תו סוחר והעברת בעלות + ידיים.

כאשר הרישיון הרכב עם 00 בעלים קודמים מופקד לסוחר מורשה, והסוחר מוציא רישיון הרכב על שמו,

ברישיון הזה יופיע 01 בעלים קודמים .

כאשר אדם פרטי מגיע לסוחר מורשה, קונה את הרכב, מעביר בעלות ומוציא רישיון רכב חדש,ברישיון עדיין מופיע בעלים קודמים01 .

לכן, הרכב הספציפי הזה, 308 מפרייס ליס, עם הפקדה לתו סוחר אלבר, עם 01 בעלים קודמים, אחרי העברת בעלות לפותח השרשור יישאר עם 01 בעלים קודמים. כך שהסוכן מאלבר דיבר אמת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

VLADCLAR יש כאן רק תעלומה אחת לפחות בעיניי והיא מדוע לובינסקי טרייד/פריים ליס לא מכרו/ניסו/הצליחו למכור את הרכב הזה לבד ?

אלבר היא מחברות הליסינג היותר אמינות,ידוע לי,שיש רכבים שעוברים לעיתים מחברת ליסינג אחת לשנייה אבל עדיין זה תמוה כי יותר אופייני,שחברות ליסינג מעבירות לסוחרים הקטנים יותר רכבים שלא הצליחו למכור בגלל נתוני רכב בעייתיים (תאונות/ק"מ/בלאי גבוה בגיר/מנוע).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הרכב שנת 2009 עם 93k, מחירון 64k עשיתי עסקת טרייד

עם הסובארו אימפרזה 2002 שלי עם 200k פרטית שלא

הצלחתי למכור למרות שהיא מאוד שמורה,

המחירון שלה 23k

אני נידרש להוסיף 40k.

ניראה לי ששנינו מרוויחים מהעיסקה,אחרי החג אני יקח את האוטו לבדיקה

אופרייט ליס הציעו לי 308 2009 עם קילומטראז' דומה ב-50K לפני כחודש

פורסם
אופרייט ליס הציעו לי 308 2009 עם קילומטראז' דומה ב-50K לפני כחודש

מעניין אותי למה סירבת לרכב?

ראית במיקרה טופס בדיקה?

פורסם
מעניין אותי למה סירבת לרכב?

ראית במיקרה טופס בדיקה?

לא ראיתי, אבל היתה התחייבות (בבדיקה ע"ח אופרייט ליס) שהרכב נקי וראיתי היסטוריית טיפולים מסודרת. בסופו של דבר העדפתי לקחת C4 עם קילומטראז' מעט נמוך יותר באותו מחיר.

• תוכן חדש...