Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מהמגיבים פה מכיר את הקאמרו מעבר לתמונות????

מנוע הv6 מוציא 304 כ"ס, הוא לא שתיין והצריכה הממוצעת עומדת על ה 10 ק"מ לליטר.

הרכב מתנהג יפה, תאוצה טובה, בלימה מצויינת, וכן הוא גם פונה נהדר.

תפסיקו לכתוב מהדימיון שמבוסס על דעות קדומות, הקאמרו היא מכונית מצויינת. וכן ב200k אני חושב שהיא תתן תמורה מאוד טובה לכסף.

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בלי לדעת איך וכמה ולמה הרכב, השאלה שלך צריכה להיות אם תוכל כלכלית להחזיק את הרכב לאורך זמן אחרי שתקנה אותו, או שרוב המשכורת שלך תצא על הרכב מדי חודש. תצטרך להתייעץ עם בעלים אמיתיים של רכב כזה בנוגע לעלות הטיפולים הביטוחים ושאר התחזוקה השוטפת. אם אתה רואה שהסכום סביר ותוכל לעמוד בו אין סיבה לא להגשים את החלום - לך על זה!

זה מדכא לקנות רכב שהוא בגדר חלום בשבילך ואחרי כמה חודשים לגלות שאתה לא יכול להרשות לעצמך אותו. הרבה יותר קשה להיפרד מהרכב שהוא כבר אצלך מאשר סתם להמשיך ולפנטז עליו בחלומות :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמו שאמר הבחור ממליץ לך ללכת לאמריקה קצת ותהנה מכל המכוניות ספורט זה גרושים שם ההשכרה. (גם הקניה.. אבל אתה לא אמריקאי SO)

אם אין לך גב כלכלי אל תתחיל עם זה כי אתה תצטער

אני חולם על קמארו עם קיט פייר-בירד:

061.jpg

אבל אתה בחצי מהמחיר יכול ללכת על הדבר האמיתי:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=254840&CarSpecialID=4&Code=2535a91c56c5bebbbc30d4807fc87600

באמת יש אדם לא עשיר שהולך לקנות את זה?

פורסם
מי מהמגיבים פה מכיר את הקאמרו מעבר לתמונות????

מנוע הv6 מוציא 304 כ"ס, הוא לא שתיין והצריכה הממוצעת עומדת על ה 10 ק"מ לליטר.

הרכב מתנהג יפה, תאוצה טובה, בלימה מצויינת, וכן הוא גם פונה נהדר.

תפסיקו לכתוב מהדימיון שמבוסס על דעות קדומות, הקאמרו היא מכונית מצויינת. וכן ב200k אני חושב שהיא תתן תמורה מאוד טובה לכסף.

מחזק,הקאמרו אכן מתנהגת נהדר (עדיין לא M3) אבל בהחלט יש שיפור ניכר לעומת הF בודי של פעם.

מנוע 3.6 ממש לא שתיין,בסידרה 3 שלי המנוע צורך יותר!

Porsche 944 turbo

פורסם

לא מבין את מי שמדבר פה על אחזקה גבוהה. זה מנוע 3.6 סטנדרטי שאם אינני טועה היום נמצא בארה"ב גם באימפלה 2012 למשל, ואני מאין שגם המנוע של הביואיק לה-קרוס שמיובאת לארץ מ 2012 זה אותו מנוע בדיוק. למה שיהיו תיקונים יקרים? זה רכב דיי אמין כשהמנוע והגיר שלו משותף עם עוד המון דגמים "עממיים" יותר.

דרך אגב לפותח השרשור, אם כבר קאמרו ספורט אז תחלום על הגרסה החזקה, 6.2 ליטר. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...