Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מה אתם אומרים על לקנות) שברולט קאמרו ב200K?

mor_keshet
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תשמעו כרגע אין לי כל כך את הכסף לזה, אבל יש לי תוכנית לחסוך את הסכום הזה כדי שאוכל לקנות את הרכב הזה

כרגע יש לי סיאט איביזה 2003, רגילה לחלוטין

נכון ההבדל הוא ענק

אך החלום שלי תמיד היה לקנות מכונית ספורט

ופשוט התאהבתי בקאמרו

אני יודע שהביקורות על הקאמרו של שנות היצור שמתחת ל2011 הן ביקורות רעות.

לכן אני מדבר על קאמרו 2011

מה אתם חושבים על זה? אם היה לכם את האפשרות לקנות את הרכב הזה, הייתם קונים?

(אגב אני מדבר עם הקאמרו עם נפח 3600)

ותודה רבה לכל מי שיכול להוסיף לי ידע על המכונית הזאתי, כי באינטרנט אין הרבה ביקורות על הקאמרו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה החלום שלך ותוכל לקנות אותה + אחזקה + דלק בלי לחנוק את עצמך, אז כן, לך על זה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוטו לא תמורה לכסף,לא בארץ לפחות.

ב200K יש אפשרויות הרבה יותר מעניינות והגיוניות מאוטו שבקושי יש אותו בארת וטוחן דלק.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוץ מזה, שתחסוך את הכסף - המחיר של הרכב יירד עוד קצת... :wink:

וברצינות - השאלה מה אתה מחפש.

אם תשאל בפורום אספנות - אני מניח שיאמרו לך שמקאמרו נשאר רק השם של אותו רכב ספורט משכבר הימים, ושכמו שרשמו לך כבר, תהיינה חלופות ספורטיביות לא פחות טובות באותו סכום.

אבל אם זה החלום שלך, וזה מה ש"עושה לך את זה" - לך על זה.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור- אם זה החלום שלך לך על זה. אני חלמתי על מרצדס SLK, וכמה שאנשים אמרו לי שהרכב לא באמת ספורטיבי, שהאחזקה יקרה וכו'- זה לא עניין אותי כי זה היה החלום שלי. חסכתי, קניתי אחת והבנתי שזה לא זה.. אז מכרתי. הכי חשוב לך עם החלומות שלך, יכול להיות שכאשר תצליח כבר לחסוך את הסכום תחליט ברגע האמת שאתה מוותר או עובר למשהו אחר... בקיצור, תתחיל לחסוך ותן לזמן לעשות את שלו.

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוכל באותו מחיר להשיג רכב עדיף מכל בחינה, מלבד הפוזה והרושם, שלכל רכב יש כאלה משלו.

צריכת דלק + ביטוח + תיקונים יקרים בטירוף וגם יהיה בעייתי לתקן. וכמובן שוק בעייתי. בקיצור רק אם זה ממש החלום שלך/זה לא מזיז לך כספית, אחרת זה בדיחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוץ מזה, שתחסוך את הכסף - המחיר של הרכב יירד עוד קצת... :wink:

ואולי עד שתחסוך את הכסף, גם החלומות ישתנו (בהתאם לגיל).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את האמת, שתי דברים מעניינים אותי

בראש ובראשונה - רכב ספורט ששווה את הכסף.

הדבר השני כמה שזה מפגר - פוזה ( ואוו זה נשמע רע, אני מקווה שאתם מבינים אותי ), אין מה לעשות זה מבאס להיות עם אחלה אוטו שאתה לא אוהב את איך שהוא ניראה. הקאמרו נראת לי אחת המכוניות המרשימות

ואגב לגבי הצריכת דלק, ישנן כמה כתבות שמראות ששברולט שיפרו את הרכב מהבחינה הזאתי

והרכב עושה בערך 1:12

לא רחוק מהסיאט שלי

אם יש פה מישהו שיש לו קאמרו אני אשמח לשמוע מה יש לו להגיד או מישהו שנהג על אחת כזאת...

תודה רבה לכם חבר'ה על כל התגובות המהירות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב ספורט ששווה את הכסף יש כמה וכמה, תלוי מה בדיוק אתה מחפש באוטו. לגבי הקמארו- אני לא בטוח כמה היא ספורטיבית וכמה היא שווה את הכסף בתמורה לשקל (לפחות בפן הספורטיבי). אני לא מבין בקמארו, אבל אני כן יודע להגיד לך ממכר שהחזיק בכזו שהרכב מאוד מהיר בקו ישר, מפנק, נראה טוב ושם זה נגמר. ולא, הצריכת דלק שלו לא הייתה 1 ל-12 :)

Lexus CT200H

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוהב ספורטיביות? אפשר להנות גם בהרבה פחות, מכור את האיביזה, תוסיף טיפה וקנה רכב ספורטיבי, אפשר להנות מנהיגה גם ברכבים שעולים רבע מהקאמרו.

נעול על הקאמרו? טוס לארהב ותשכיר שם אחת(לא תאמין כמה זה זול) ותנהג עד שימאס לך, רק בעניין הפוזה, אל תעשה פרצוף, שם הקאמרו הוא כולה רכב ליסינג/השכרה פשוט אז הוא לא ירשים אף אחד :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין לך כסף לקנות את האוטו, אז איך יהיה לך כסף לאחזקה? מחיר הקנייה + אחזקה! שתעשה לך חור עמוק בכיס!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי קונה את הקמארו, אבל אני זה לא אתה.

תתחיל לחסוך ושתגיע ל-200K תעצור ותחשוב.

ד"א, חלומות הם מאוד תלויי גיל ומצב בחיים, אל תוותר על החלומות שלך כמובן, אבל גם אל תשגה באשליה שהגשמת חלום חומרי תהפוך אותך למאושר או שמכונית X תהפוך את החיים שלך לטובים יותר. דווקא הדרך להגשמת החלום היא זאת שתתרום לך יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חולם על קמארו עם קיט פייר-בירד:

061.jpg

אבל אתה בחצי מהמחיר יכול ללכת על הדבר האמיתי:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=254840&CarSpecialID=4&Code=2535a91c56c5bebbbc30d4807fc87600

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...