Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ebay מציג Top Rated sellers למרות שהם לא!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שאני מחפש מוצר,לא משנה איזה.

ebay מציג לי מוכרים כ Top Rated sellers, ולאחר כניסה לעמוד המכירה,

אין שום הזוכר לכך או את לסמל.

למה?

פורסם

תאכלס, זה לא באמת מדד לאמינות המוכר. ישנם מוכרים מעולים וטובים שאין להם את הסמל, בגלל כמה חברה שלא בהכרח נהנו ממשלוח מהיר או מוצר סופר איכותי כמו חיקוי מסך אייפון שגם עושה קפה.

מעבר לזה, EBAY מאז ומתמיד עשה גם לי באגים שונים ומשונים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא מדוייק.

מוכרים שאבדו מעמדם של TOP RATER SELLERS, לא רואים זאת מיד ולמערכת לוקח יום-יומיים לעדכן זאת וזה משתקף

במסך רק לאחר העדכון.

אני זוכר שכשאני עמדתי בקיטריונים של TRS, קבלתי את הסמל 3 ימים לפני שקבלתי הודעה במייל לכך.

ורק שתהיה בעניינים - הפידבק שלי הוא 100% ומעל 300 עסקאות בתור מוכר ב-5 שנים האחרונות (שהושאר לי פידבק, בפועל

מעל 1200) וה-TOP RATED SELLER זה לא מדד לכלום אלא אך ורק לכמות מכירות והכנסות והאם אתה עומד בסדנדרטים גבוהים.

אני אמנם כבר לא TRS אך ה-DSR שלי מושלם (description, shipping וכו') אך כיון שאני כבר לא מוכר ב-500$ בחודש,

אלא רק ב-200$ הסירו לי את ה-TRS.

בקיצור, הזרז פה לקבלת ה"מעמד המכובד" היא בעיקר בשביל להכניס ל-EBAY יותר כסף כל הזמן (ככל שתמכור יותר, כך העמלות

ש-ebay יגזרו על חשבונך יהיו גבוהות יותר.

הדבר שלדעתי הכי חשוב זה הפירוט (DSR) של ארבעת הקריטריונים, שיהיו 5 כוכבים ולאו דווקא הפידבק.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כל סוגי ה-Lego שתוכל לחשוב עליהם (ב-EBAY כרגע רק לגו של מלחמת הכוכבים, כיון שהתחרות בשאר הז'אנרים מטורפת).

פורסם
איך העסק של מכירת דברים בEBAY ? עשוי להניב כמה שקלים יפים או עוד כסף לארטיק ?

כמו בכל עסק אחר, אם יש לך סחורה טובה ואתה מאמין שיהיה לה ביקוש בחו"ל, תוכל לעשות אחלה שקלים יפים.

רק כך בחשבון שEBAY בתור ה-middle man לוקחים כ10% עמלות בכללי על כל מחירה שלך.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הדבר שלדעתי הכי חשוב זה הפירוט (DSR) של ארבעת הקריטריונים, שיהיו 5 כוכבים ולאו דווקא הפידבק.

מחזק!

הפידבק הכללי אכן לא נותן אינדיקציה שימושית במיוחד. אני תמיד נכנס לפידבקים השליליים וקורא את התגובות שהקונים השאירו למוכר. לפעמים רואים מוכר עם המון פידבקים חיוביים, אמנם הדירוג הכללי שלו רחוק מ"מושלם" וכשאתה נכנס כדי לבדוק את עומק הקורה, אתה מוצא בפידבקים השליליים תגובות "זועמות" על כך שהמשלוח איחר בכמה ימים \ הגיע באריזה פחות ממ-ו-ש-ל-מ-ת (האריזה החיצונית של המוכר ולא אריזת המוצר עצמו מן הסתם).

מאידך, באותה רשימת פידבקים, יש תגובות על מוצר שהגיע פגום לדוגמה, אך באותה נשימה מצויין כי המוכר פעל לתיקון הטעות בצורה הטובה ביותר.

כך שבגדול אולי אין לאותו מוכר פידבק א' א', אבל כמו שאמרת, מי אמר שהפידבק הוא אינדיקצייה למשהו?

יצא לי כבר לראות מוכרים עם אלפי פידבקים, שיש להם דירוג גבוה בפידבק הכללי, אבל אתה רואה בפידבקים השליליים מגמה של התנהגות קלוקלת מצד המוכר - והסיבה היחידה שזה "נבלע" במדרג הפידבק היא שיחס הפידבקים השליליים קטן מאוד בהשוואה לחיוביים...אך זה שמבחינה סטטיסטית מספר האירועים קטן לא מפחית את העובדה שהם מעידים על התנהלות המוכר...

איך העסק של מכירת דברים בEBAY ? עשוי להניב כמה שקלים יפים או עוד כסף לארטיק ?

כמו בכל עסק - תלוי מה אתה מוכר וכמה אטראקטיבי אתה בהשוואה למתחרים שלך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יש פה טעות

טופ רייטד סלר הוא לא PLATINUM SELLER, גולד סלר, סילבר וכדומה.

טופ רייטד סלר הוא בסך הכל מוכר, שלפחות 90 אחוז מהקונים שלו סימנו לו 5 כוכביות בכל המדדים. לכן המילה "rated" יענו "דירוג"

זה הכל.

אני טופ רייטד סלר (קיבלתי מייל עם תעודה לפני מספר חודשים) ומכרתי אולי 120 פריטים בשלוש השנים האחרונות.

אין קשר למספר הפריטים, ואין קשר לשום דבר אחר.

פורסם
יש פה טעות

טופ רייטד סלר הוא לא PLATINUM SELLER, גולד סלר, סילבר וכדומה.

טופ רייטד סלר הוא בסך הכל מוכר, שלפחות 90 אחוז מהקונים שלו סימנו לו 5 כוכביות בכל המדדים. לכן המילה "rated" יענו "דירוג"

זה הכל.

אני טופ רייטד סלר (קיבלתי מייל עם תעודה לפני מספר חודשים) ומכרתי אולי 120 פריטים בשלוש השנים האחרונות.

אין קשר למספר הפריטים, ואין קשר לשום דבר אחר.

באמת?

תקרא טוב טוב. אולי התבלבלת עם POWER SELLER שהוא בעצם שלב הכרחי טרם המעבר להיות TOP RATER SELLER.

To become a Top-rated seller you need to meet the following performance requirements:

Have an eBay account that's been active for at least 90 days.

Have a positive Feedback rating of at least 98%.

Upload tracking to your buyer's My eBay within your promised handling time for at least 90% of your transactions with US buyers in the last 3 months

Have at least 100 transactions and $1,000 in sales with US buyers during the last 12 months

• תוכן חדש...