Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה לרכב) מיני עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב.

לוטי לא ירדת לסוף דעתי.

קניתי רכב יד שניה(אני ה3) .היד השניה הציגה לי מסמך שרכשה מאלדן את הרכב מאויס ב0 ק"מ.

היא טפלה במוסך מורשה את כל הטיפולים ,אני שלמתי לה מחיר של רכב מליסינג.

לזה התכוונתי.חסכוני בדלק ולא יקר לתחזוקה ואסיף אמין מאוד זה סיריון עם כל זה שהיבואן הפסיק ליבא.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו מתחילים להשתחרר קצת רכבי סופר מיני ידניים ממודל 2011-12, אבל אין הרבה. בעיקר רכבים שהיו בהשכרות בקיץ האחרון.

סופר מיני חסכוניות: ניסאן מיקרה, סוזוקי ספלאש, דייהטסו סיריון והונדה ג׳אז.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש,לא הרבה ורובן עדיין לא סיימו את תקופת ההשכרה/ההחכרה שלהן.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
עכשיו מתחילים להשתחרר קצת רכבי סופר מיני ידניים ממודל 2011-12, אבל אין הרבה. בעיקר רכבים שהיו בהשכרות בקיץ האחרון.

סופר מיני חסכוניות: ניסאן מיקרה, סוזוקי ספלאש, דייהטסו סיריון והונדה ג׳אז.

רכב מהשכרה לא בראש סולם העדיפויות שלי.

השאלה אם יש בכלל דגמים ידניים שהיו בליסינג פרטי ?

יש בכלל טעם לבדוק מה מציעים בכל ירידי המכירות שנערכים בסוכות?

נהג ותיק

פורסם

ליסינג פרטי-כנראה שלא(הוא נמשך 3 שנים).

אולי הם ימכרו יד 1 מליסינג 0ק"מ.

לפני שאתה נוסע תברר בטלפון.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
רכב מהשכרה לא בראש סולם העדיפויות שלי.

השאלה אם יש בכלל דגמים ידניים שהיו בליסינג פרטי ?

יש בכלל טעם לבדוק מה מציעים בכל ירידי המכירות שנערכים בסוכות?

רק אם אתה מחפש פונטו ידנית. כל השאר לא יהיו שם, אלא אם מדובר ברכבי השכרה שלא כתוב ברישיון שלהם שהם היו רכבי השכרה.

פורסם
מתי אפשר לצפות למבצעי סוף שנה אצל היבואנים כאשר

יתחילו לנסות להיפטר מרכבים שנמצאים בארץ שנה ?

קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3575277&postcount=7

כל הזמן יש מבצעי חיסול אצל היבואנים, אבל זה בדרך כלל לא קורא בדגמים הזולים שאתה מחפש אלא בדגמים הפחות מבוקשים. כמו עגבניות בשוק, סחורה מבוקשת נמכרת מהר ולא צריך לחכות עד שיפוג תוקפן כדי לעשות עליהן מבצע.

קח בחשבון שמדברים על עליית מיסוי בתחילת השנה הבאה, שתשפיע בעיקר על רכבים כמו שאתה מחפש. זה עדיין לא סופי אבל אם זה ייכנס לתוקף זה יייקר את הרכבים.

פורסם
קרא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3575277&postcount=7

כל הזמן יש מבצעי חיסול אצל היבואנים, אבל זה בדרך כלל לא קורא בדגמים הזולים שאתה מחפש אלא בדגמים הפחות מבוקשים. כמו עגבניות בשוק, סחורה מבוקשת נמכרת מהר ולא צריך לחכות עד שיפוג תוקפן כדי לעשות עליהן מבצע.

קח בחשבון שמדברים על עליית מיסוי בתחילת השנה הבאה, שתשפיע בעיקר על רכבים כמו שאתה מחפש. זה עדיין לא סופי אבל אם זה ייכנס לתוקף זה יייקר את הרכבים.

אם בסוף יהיו בחירות, אף מס לא יועלה לפני הבחירות. זה דיי בטוח.

מדברים גם על שינוי חישוב המיסוי לרכבי הליסינג ולחשב בנפרד את עלות הדלק.

אם הכיוון הוא יקור נוסף במיסוי על הליסינג, יש תסריט שהרבה אנשים יוותרו על רכב ליסינג,

וכל הקלפים בשוק הרכב יטרפו.

אם חברות הליסינג יכנסו למצב של ישיבה על הגדר ולא יזמינו מכוניות חדשות מהיבואנים,

בגלל אי הוודאות בנושא המיסוי, יהיה מאוד קשה ליבואנים להסתמך על מכירות לשוק הפרטי תוך כדי העלאת מחירים.

נהג ותיק

פורסם

זאת הערכה שלך ואני לא יכול להגיד שהיא מנותקת לחלוטין מהמציאות.

אבל עליית מיסוי על רכבי הליסינג ראינו מספר פעמים בעבר ולא נרשמה נטישה המונית של הלקוחות. מה עוד שלא כל מי שיחזיר את רכב הליסינג יקנה בסופו של דבר רכב חדש, חלק מהאנשים ירכשו רכב משומש מחברות הליסינג.

יש כאן כוחות מאוד חזקים שינסו לשנות את המצב, כל אחד לטובתו. קשה לנבא מי יצליח בסופו של דבר.

פורסם

משהו לא הגיוני לי ושווה הסבר ממי שמבין את חוקי השוק.

יונדאי I20 ידנית חדשה מנוע 1200 עולה 75000.

יונדאי I20 שנת 2009 ידנית מנוע 1600 במחירון היא 64000

איך יתכן שיש כזה הפרש קטן במחיר על רכב מלפני 3 שנים?

נכון שיש הבדל בגודל המנוע ואולי גם באיבזור, אבל עדיין ציפיתי שהפרש יהיה יותר משמעותי.

נהג ותיק

פורסם

דגם ה 1600 הידני נמכר בתקופה שקדמה לעידן הידניות הזולות ומכירו היה גבוה יחסית. מה גם שרובן נמכרו ברמת אבזור גבוהה.

כשיש מעט עסקאות םוי יצחק לא יכול ״לתקן״ את המחירון לפי סקרי שוק שהוא אמור לעשות והמחיר מחושב לפי ירידת ערך יבשה באחוזים.

בכל מקרה, מדובר בדגמים שונים ולהשוות ביניהם זה כמו להשוות בין עגבניות לעגבניות שרי. אחד צריך עגבניית שרי לסלט יווני ואחר עגבניה גדולה לסלט ערבי. זה שהמחיר דומה וששתיהן עגבניות לא בהכרח אומר ששרי תתאים לערבי.

• תוכן חדש...