Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה לרכב) מיני עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דגם ה 1600 הידני נמכר בתקופה שקדמה לעידן הידניות הזולות ומכירו היה גבוה יחסית. מה גם שרובן נמכרו ברמת אבזור גבוהה.

כשיש מעט עסקאות םוי יצחק לא יכול ״לתקן״ את המחירון לפי סקרי שוק שהוא אמור לעשות והמחיר מחושב לפי ירידת ערך יבשה באחוזים.

בכל מקרה, מדובר בדגמים שונים ולהשוות ביניהם זה כמו להשוות בין עגבניות לעגבניות שרי. אחד צריך עגבניית שרי לסלט יווני ואחר עגבניה גדולה לסלט ערבי. זה שהמחיר דומה וששתיהן עגבניות לא בהכרח אומר ששרי תתאים לערבי.

מה שאתה אומר שמחיר השוק של ה1.6 ידנית מ2009 אמור להיות הרבה יותר נמוך בפועל ?

אני ממש לא נעול על רכב חדש, ואם הייתי מוצא 1.6 ידנית עם ק"מ סביר במצב טוב, הייתי אפילו מעדיף אותה

בגלל האיבזור המשופר. מצד שני ה1.6 הידנית כנראה לא היתה בציי הליסינג, אז אין נפח שוק שיוריד לה את המחיר.

אם הפרש המחיר בפועל הוא 10K, זה באמת הכי הגיוני לקנות חדש ולא רכב בן 3 שנים.

נהג ותיק

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה לא מזמן בפורום בחור שניסה למכור במשך כמה חודשים יונדאי i20 כזאת, 1,600 ידנית.

הוא התחיל ממחיר מחירון של כ-80 אלף ש"ח וסיים עם "דורש 69,000 ש"ח, גמיש!". בכמה מכר את הרכב בסופו של דבר אינני יודע. כמובן שזה רכב אחד ואי אפשר לקבוע על פניו בצורה חד משמעית את מחיר השוק של הרכב הזה, אבל אין ספק שזאת בעייה.

אגב, אל תשכח שדגם ה-1,600 סמ"ק הוא טרום מתיחת הפנים ודגם ה-1,200 סמ"ק הוא אחרי מתיחת הפנים. לא שהיא מעוד מהותית, אבל יש כמה שדרוגים קלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא תמיד כדאי לסמוך על אתרי האינטרנט של החברות.

רכבים מבוקשים "נתפסים" הרבה פעמים על ידי הסוכנים בסניפים עוד לפני שמזינים אותם באתר האינטרנט.

פורסם

אם אני משווה צריכת דלק בין I20 עם מנוע 1.6 ידני לבין I20 עם מנוע 1.4 אוטומטי, ההבדל דיי זניח.

מצד שני יש היצע כמעט אינסופי לדגם ה1.4 מה שאמור לדחוף את מחיר השוק כלפי מטה.

יש לדגם ה1.4 בעיות כלשהן שצריך לבדוק לגופו של רכב ?

נהג ותיק

פורסם
כלומר כדי לשים יד על רכב במצב טוב יש לברר ישירות מול כל סניף וסניף ?

לא, כי אז תקבל מבול של טלפונים שיטריד את מנוחתך.

לכל חברת ליסינג גדולה יש מוקד שעובד מול כל הסניפים. תתקשר למוקד המכירה, תסביר להם בדיוק מה אתה רוצה (יונדאי i10 מודל 20XX, עד Y קילומטרים, רק מליסינג/אפשר גם השכרה, עד מחיר של Z ש"ח). יזינו את השם שלך למערכת וברגע שיכנס רכב רלוונטי יתקשרו אליך ויודיעו לך.

יש גם אפשרות להירשם במוקדים אינטרנטיים שמרכזים תחתם את כל המוקדים השונים של החברות השונות והם יכולים לחסוך לך את החיפוש בחברות השונות. גם לפורום יש מוקד כזה, חפש את כפתור "מכירת רכב" בחלק העליון של האתר.

גילוי נאות: בעבר הייתי יועץ במוקד הזה.

אם אני משווה צריכת דלק בין I20 עם מנוע 1.6 ידני לבין I20 עם מנוע 1.4 אוטומטי, ההבדל דיי זניח.

מצד שני יש היצע כמעט אינסופי לדגם ה1.4 מה שאמור לדחוף את מחיר השוק כלפי מטה.

יש לדגם ה1.4 בעיות כלשהן שצריך לבדוק לגופו של רכב ?

אני מכיר בעיה עיקרית אחת שרלוונטיות לכל דגמי ה-i20: נקישות מההגה שגורמות לכישלון ברישוי השנתי. למיטב הבנתי מדובר בתיקון קליל יחסית שאינו דורש החלפה של חלקים.

פורסם

אם יש מוקד אחד שיכול לרכז את החיפוש אחר רכב מסויים לפי קריטריונים שאני מגדיר, זה יכול להיות מאוד שימושי.

אחפש בגוגל.

נהג ותיק

• תוכן חדש...