Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. שלום
  2. ברצוני להחליף נוזל קירור, האם צריך לבצע ניקוז אוויר?
  3. איך נוזל הקרור האדום של פרסטון?
  4. הרכב הוא שברולט אביאו 2008 אוטו'
  5. צורה החדשה.
  6. בנוסף רציתי לדעת מה היא הנורה התחתונה בפנס שמאלי אחורי?

• תודה

פורסם

אם אתה רוצה להחליף את הנוזל, צריך לנקז אוויר מהמערכת,

פתח ניקויז נמצא מתחת לרדיאטור.

אם רק להוסיף, אז לא צריך לנקז.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

1. לכל בעלי אוואו אשמח אם תעזרו.
  2. בדקתי ברכב ולא ראיתי שום פתח ניקוז או פקק ריקון.
  3. יש רק חיבורים של הזרנוקים, עליון ותחתון וכניסה של מיכל עיבוי שהוא גם למילוי.
  4. האם כדאי לרוקן דרך ניתוק הצינור התחתון?
  5. בנוסף רציתי לדעת, האם מסנן שמן ממוקם מתחת לסעפת פלטה ומסנן דלק בחלקו האחורי של הרכב ?
  6. תודה.

פורסם

בורג ריקון של נוזל הקירור צריך להיות בצד ימין או שמאל של הרדיאטור בחלק התחתון אבל בצד.

חפש פקק דומה לזה שבתמונה בצבע שחור או לבן.

orly_321000.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

ממליץ לך לפניי מילוי המים החדשים למלא מי ברז נקיים ולהניע את המנוע עד הפעלת המאוורר , לרוקן שוב את המים ולחכות עד קירור הרכב ואז למלא את המים האדומים. זה קצת מציק אבל מנקה שאריות במערכת!

פורסם

למלט מיי ברז??? מה שיווצר לו אבנית כמו בקומקום שלך?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ל-hwgeek: איזה שטויות! איזה אבנית בדיוק תצטבר לו מ3-4 דקות עבודת מנוע? גם אם לאחר מכן יישארו מעט מי ברז במעברים של המנוע והוא ימלא נוזל קירור זה יימהל בנוזל קירור בכמות כול כך אפסית שאין שום בעיה עם זה.

איזו טראומה פיתחת, לא כולם נוסעים על פיאט שרק מריחה מי ברז וכבר הלך ראש מנוע (ואין לך מה להעלב, זאת האמת, והייתה לי פיאט כמה שנים, אתה יכול לראות בחתימה)

פעם נקרע ברכב של חבר (שרייד 1300 95/6) הצינור רדיאטור התחתון באמצע טיול בצפון, היינו עם שני רכבים, נסענו לקצרין אם אני לא טועה, קנינו צינור, הרכבנו, מילאנו מים רגילים (רחמנא לצלן:shock:) והרכב נסע חזרה עד המרכז בלי שום בעיה, והפלא ופלא(!!) נוסע גם היום, אחרי שעברו יותר מ3-4 שנים. (וד"א, בוצעה החלפת נוזל קירור ברכב הנ"ל אחרי שבועיים בערך מאז שחזרנו מהטיול, אני עוד זוכר שהצקתי לו שנחליף מיד כשחזרנו והוא דחה את זה)

פורסם

להביא מי ברז תוצרת הארץ מעל 90 מעלות זה ממש לא מומלץ ולא מבין מה החיסכון בזה?

אם כבר רוצים לפנק ולבצע את הצעד הנוסף הזה להוצאת השאריות מהמערכת, מדוע ממליצים לבצע פעולה שתשאיר שאריות אבנית במערכת הקירור? (כן אני יודע שאפילו שרק קצת- עדיין!) אז אפשר לא להיתקמצן וליקנות מים מזוקקים וככה ליפתור את כאב הראש!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אם הרכב שמור ומטופל במים איכותיים הוא לא צריך לשטוף עם מי ברז את המערכת, אצלך באוויאו בחלק התחתון של הרדיאטור ישנו פקק הריקון.

הוא מצד הנוסע למטה, ממליץ להיות מאוד עדין אתו אחרת צריך להחליף רדיאטור.

הנוזל קרור האדום של פרסטון מעולה,יש לי נסיון טוב אתו .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

החלפתי נוזל קירור, הפקק של הרדיאטור מצד שמאל למטה.

מילאתי גלון וחיכיתי, המאוורר לא פעל האים צריך לבצע בדגם הזה ניקוז אוויר?

תודה.

• תוכן חדש...