Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נתקתי את הקונקטור, ניסיתי לנתק צינורית.

כן, הסל''ד עולה, כי עובר טיפה יותר אוויר לסעפת.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב שלך הוא דגם בדיוק כמו של 98 (יש שינוי קטן בין תחילת 97 לסוף 97)

מה שסימנת בעיגול אלו 2 סלונואידים(שסתומי וואקום) אחד שייך לווסת הדלק ואחד לפרפריות שבתוך סעפת היניקה אין לך מה ליגוע בהם.

בצע ניקוי ייסודי למצערת ולמנוע הצעדים וליחידת הegr.

בדוק שאין משיכות אוויר מהגומיות מזרקים.

לאחר הניקוי נתק את המינוס מהמצבר למספר דקות וחזור לעדכן.

בתמונה השמאלית ביותר שצילמת רואים ליד המצערת צינורית וואקום שמובילה לקיר האש הצינורית הזו מתחברת לעוד סלונואיד צלם בבקשה את הסלונואיד הזה בקיר האש כי אני חושד שהצינורית הזו מחוברת הפוך והאדי דלק מהקטניסטר חונקים את המנוע.

פורסם

הייתה לי אותה בעיה בלאנטיס 2003. הוחלפה תושבת מנוע שמאלית שהייתה קרועה. המנועים שלנו שונים (מאוד?) אבל שווה לך לפחות להציץ.

דרך אגב - אם תצטרך להחליף תושבת - רק רק רק מקורית!!!

פורסם

למה כולם ישר הולכים להחליף תושבות? אם יש קפיצת טורים, אז מן הסתם שהאוטו רועד.

עשיתי ניקוי סעפת, מצערת, מנוע צעדים וצנרת אוויר לפני שבוע-שבועיים וגם החלפתי צנרת וואקום, חיברתי כמו שזה היה לפני.

אני מצרף תמונה מוגדלת. מהסעפת זה הולך לצד שמאול.

Untitled.jpg

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

לא הלכתי להחליף שום דבר, הלכתי לתקן את הבעיה. התושבת הייתה קרועה ולכן הוחלפה.

תיארת בעיה שלא הצלחת לפתור וניסיתי לתת לך כיוון אחר.

לא מעוניין? לא צריך.

בהצלחה.

פורסם

הנה תמונה עדכנית50f6887b-cb55-44b4.jpg

uploadfromtaptalk1343735511132.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא הלכתי להחליף שום דבר, הלכתי לתקן את הבעיה. התושבת הייתה קרועה ולכן הוחלפה.

תיארת בעיה שלא הצלחת לפתור וניסיתי לתת לך כיוון אחר.

לא מעוניין? לא צריך.

בהצלחה.

הבעיה שלו מתאפיינת בטורים נמוכים כשמדליקים מזגן, זה לא שייך לתושבת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב, הרגע בדקתי את המנוע צעדים, בהפעלת מצב ON, הוא אכן עובד, נפתח טיפה במוציא קצת זמזום.

בדקתי גם שהתנגדות שלו 9-10 ohm.

פורסם

האם בוצע ניקוי לשסתום EGR שנמצא מתחת למצערת?

הצנרת וואקום שצילמת בסדר מחוברת .

כאשר המנוע פועל שפוך מעט מים על המזרקים בלי לפחד, ובדוק אם קורה שתוך כדי שאתה שופך מים אם המנוע נחנק.

יתכן מאוד שהסל"ד סרק שלך מעט נמוך וכדי לכוון אותו תצטרך לגשר בשקע הדיאגנוזטיקה ולפתוח מעט את הבורג פיליפס במצערת, בצע חיפוש בעבר הספרתי איך לבצע זאת בפורום או במועדון מאזדה גם שם פירטתי את התהליך, אל תסובב סתם את הבורג כי זה עלול להחמיר, תלך לפי ההסבר שרשמתי.

עריכה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2434141&postcount=18

על המצערת ישנו בורג פיליפס שקוע את זה אתה פותח מעט עם הגישור.

פורסם

אבל אם יש מרווח איפשהו, מנוע לא עלול לשאוף את המים?

את הסל''ד כיוון לי מוסכניק, אבל בלי גישור, חשבתי לעשות גישור לבד. אם אתה כבר לנתת לי לינק, אני אלך לכוון עכשיו.

מה זה שסתום EGR זה ה"מנוע צעדים" הזה?

כשעשיתי ניקוי, ניקיתי את כל מה שהיה קשור ומחובק.

פורסם

טוב, בצעתי את הכיוון, באמת היה קצת מעל 1000 סל"ד לגישור. מחכה עכשיו רבע שעה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברה!

לא מזמן פתחתי שרשור בקשר לבעיה שלי, ניתן לקרוא כאן.

אני התחיל להתחלה, איך זה התחיל ולאן זה הוביל.

מדובר במאזדה 323F BA שנת 97, 1800, אוטומט.

1) התחיל הכל לפני כחצי שנה, כשהתחמם המנוע והלך ראש מנוע.

הכל טופל והיה בסדר, עד שלא התחילו בעיות חדשות, אני לא יודע עד כמה כל זה קשור, אבל אני מאמין שיש קשר בין הדברים.

2) התחיל משחק של טורים כשאני עומד בניוטרל ומדליק מזגן הטורים יורדים משמעותית ואז חוזרים. זה גם קורה כשמעבירים מניוטרל להילוך כלשהו.

התחלתי לבדוק הכל מסביב, חישנים, שסטומים וכו'. הכל היה נרא עובד ותקין.

המשכתי לנסוע ככה מרוב שלא היה הרבה ברירה.

3) לפני חודשיים נסעתי לעשות טסט ונפלתי על בדיקת גזים (בסוף העבירו אותי).

אחרי זה שמתי לב שהאוטו התחיל "לאכול" הרבה שמן, כליטר-ליטר וחצי בחודש וגם מוציא עשן אם נותנים הרבה גז במקום, והפלאגים שחורים מהשמן.

4) היום המצב טיפה התדרדר, יש קפיצות טורים רציניות יותר עד כדי כך שהאוטו נכבה לפעמים וצורך יותר מדי שמן, גם בעליות קשות כשאני נותן די הרבה גז, הוא מתחיל טיפה להתחמם.

בסופו של דבר החלטתי לפנות למוסך מורשה של מאזדה (בצ'ק פוסט שבחיפה).

עשו בדיקה במחשב והמערכת האלקטרונית היתה תקינה. המוסכניק הסביר לי שזה בעיה במנוע ושהוא ממליץ להחליף אותו ולא להתחיל להתעסק בתיקונים כי זה יצא סתם יקר ואני אחזור לאותה בעיה.

הגעתי למוסכניק שלי וממנו קיבלתי המלצה לעשות אוברול.

ועוד קיבלתי המלצה שלא לעשות את כל האוברול אלה לטפל רק בחלק התחתון של המנוע (כי ראש מנוע כבר טופל).

הטיפולים שבוצעו לאחרונה:

1) לפני כחצי שנה ראש מנוע.

2) טיפול 10K לפני כ-4 חודשים (ובכל טיפול בהמשך הוחלף משהו).

3) ניקוי מערכת יניקת אוויר/סעפת וכל הפריפריה.

4) לפני חודש וחצי טיפול טיימינג ומשאבת מים וטרמוסטט (הוסף תוסף שמן).

למרות שהאוטו זול היום, לא בא לי להפרד ממנו. אז אני תקוע אם הבעיה ולא יודע מה יותר נכון לעשות.

אם יש למישהו המלצות, מכון בדיקה או סתם רוצה להשתתף בצערי, מוזמנים לכתוב :)

כל העניין הזה לא זול, לכן לא כל כך בא לי לעשות טיפול שגוי ולא נכון.

דימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נדמה לי שהמחיר של אוברול דומה למחיר של מנוע מיבוא. אז אם באמת הבעיה מצריכה אוברול לדעתי כדאי ללכת על מנוע מיבוא וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...