Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - Mazda CX-9 2013

Alex_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראת נחמדה,מעניין אם תגיע לארץ,במחיר שבו היא תימכר אני לא חושב שיש הצדקה להביא אותה בכלל(כ180K).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה זה העוף המוזר הזה?

נראה כמו מאזדה 6 סטיישן שהוסיפו לה כמה ס״מ לגובה.

דרך אגב, איך לעזאזל מאזדה בוחרים שמות לרכבים שלהם? בתור פדאנט אני לא מצליח למצוא סדר בשמות האלו, וזה משגע אותי!

פורסם

מכוניות משפחתיות-

1-מיני

2-סופר מיני

3-משפחתית

6-מנהלים

5-משפחתית סטיישן(מיני מיני מיני ואן)

ג'יפים SUV:

CX5-קטן

CX7-בינוני

CX9-גדול

טנדר-

BT50

קטנות:

MX5-קטן וחלש

RX8-יותר גדול ויותר חזק

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מעניין אם יחליטו הפעם לייבא את הדגם הזה, לאוג ההצלחה של ה-cx5

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קשה לי להאמין שיהיו קונים במחיר שבו הם ייאלצו לתמחר אותו(ברמה אחת עם האקפלורר).

פורסם

התכוונת שזה נראה כמו מתיחת פנים של סובארו טריבקה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם קצת מציק שהם מלבישים עכשיו את החזית הזאת על כל דבר. זה נראה טוב, אבל שלא יהפכו לאודי שכל הדגמים שלהם נראים אותו דבר.

emotion of motion

פורסם

באירופה היא נקראית מאזדה 3 MPS ,האמריקאים קוראים לזה מאזדהספיד 3.

אני יודע להעיד שהדגם של שנת 2007, ששידכו לו מנוע 2.3 מוגדש, שמייצר 263 כ"ס ו-39 קג"מ, ויחד עם תיבה ידנית (כל הרכב היה נהרס אם היו שמים את האוטומטית הדבילית של מאזדה) 6 הילוכים יצרו הוט-האצ' מדהימה.

אין לי שמץ של מושג למה מאזדה לא הביאו את זה לארץ, אבל מעניין אותי מה היה התמחור שלה. אין לי מושג איך להשווות אותה לשוק הרכב של רוסיה, אבל בארה"ב היא עלתה באזור ה-23 אלף דולרים לחדשה, אז בכמה יתמחרו אותה בארץ? לדעתי לא פחות מ250K.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...