Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בראש ובראשונה הייתי רוצה לאחל שנה טובה וחג שמח !

לעניינו,

דוד שלי מחזיק כרגע ברכב מסוג שברולט טרייל בלייזר, (במבט לאחור, אכזבה אחת גדולה). אין סוף טיפולים ובעיות, למעט זאת הביצועים שלו באמת שבסדר גמור והוא מפנק כמו שהוא יודע.

כיום הוא מעוניין בלהחליפו ברכב אמריקאי נוסף, כאשר האופציות העומדות לפניו הינם:

1) גי'פ - גראנד צ'ירוקי

2) פורד - אדג'

הייתי יותר משמח אם תכווינו אותי, כאשר חשוב לי לציין שכלל לא מעניין אותי שטח.

נטו הנאה, ביצועים פינוק וכו'.

תודה רבה מראש ושנה טובה לכולם!

פורסם

האדג' יותר מאובזרת ויותר נעימה(זו דעתי האישית מישיבה ב2 המכוניות).

יש לך את האקספלורר שהיא יקרה יותר(לא יודע מה המחירים).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הצ'רוקי צריכה לעמוד ראש בראש מול האקספולרר, לא האדג'.

האדג' יותר קרוס אובר, קטן יותר 'קומפקטי' יותר.

פרט יותר אודות הצרכים, אם הוא מרוצה מהגודל של הטרייל בלייזר אזי שהוא יעדיף את הג'יפ. או אז, שיבחן גם את האקספלורר. אותו מחיר (פחות או יותר) ולדעתי לא נופל מהג'יפ בכלל.

אם הוא רוצה משהו קטן יותר אבל עדיין גבוה, מרשים ומפנק האדג' בהחלט יעשה את העבודה. וגם יחסוך לו 50-70k ש"ח. ה-SEL PLUS (המאובזר ביותר) עולה 250k בעוד שהאקספלורר / גרנד צ'ירוקי עולים למעלה מ-300k ברמות האבזור הגבוהות.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

א' כל המון המון תודה על העזרה,

ב' כל, אעשה איתו בירור מעמיק יותר אך במידה ובאמת זה יהיה צ'ירוקי אל מול אקספולרר,

מה דעתכם ?

על רגל אחת אני יכול לומר שהדגשים שלו זה: אמינות, בטיחות, פינוק, שותה פחות, חזק יותר בשוק המכירות, כמות וטווחי טיפולי השוטף.

אם תוכלו על כל קריטריון לכתוב מי אכן עדיף.

בתודה מראש,

גיא

פורסם

אני חושב שפורד עדיפה ברוב התבחינים למעט אמינות(תברר כמה עולה טיפול) וצריכת דלק(תברר).

כשאני מתלבט בין 2 רכבים ומחליט להשקיע הרבה כסף אני מכין טבלה באקסל,ככה תראה את הדברים בבירור.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

גרנד צירוקי

החזקתי את הרכב כשנה יד שנייה עם 80000 קמ

הרכב מפנק זה כן...

טיפולים בלמים מחירים גבוהים מאוד מאוד,בולמי זעזועים נוזלים ולא עמידים,

חלודה בסרנים הקדמי ואחורי משנתיים על הכביש רכב שלא ירד בחיים לשטח.

ועוד רשימה ארוכה...

חצי שנה עד שמכרתי את הרכב בשוק המשומשות ועד שהציעו מחיר הפסדתי 80000 שח מהמחיר שקניתי

להזכירך שנה בלבד.

פורסם

איזה מודל היה הרכב?

הגרנד צ'רוקי סבל בדגמי עבר מכל מיני מחלות.

הדגמים החדשים רחוקים מלהיות בעייתים. מדובר סה"כ במכונית אמינה מאוד.

אין זה אומר שהטיפולים והאחזקה לא יקרים. והדלק....

פורסם

אבא שלי אומנם גר בארה"ב , אך הוא כבר 20 שנה נוסע על גרנד צ'ירוקי ופשוט לא מוכן להחליף.

אני כבר שנים מנסה לשכנע אותו להשתדרג לאיזה מכונית סלון גרמנית שכולנו היינו חולמים על לקנות כאן בישראל או לפחות לג'יפים קצת יותר יוקרתיים כמו קאדילק אסקלייד וכד' והוא פשוט לא מוכן לשמוע..

יש לו גרנד צירוקי בגרסא שסביר להניח שאין בישראל אבל אני כן יכול לסבר את האוזן על נושאים כמו האמינות: מבחינת תקלות , אבא שלי חווה 0 תקלות מכניות , למעט בלאי סביר, בכל הגרנד צ'ירוקי שהיו לו עד כה (מעל 5).

הוא נוסע המון , גם יחסית לארה"ב , והוא פשוט מספר לי כל פעם שאני מעלה את הנושא של לשדרג לרכב אחר כמה המנועים שלהם הם פשוט בלתי ניתנים לקלקול , לא משנה מה אתה עושה להם.

אישית אני מעדיף את הג'יפים האמריקאיים בכלל על פני הגיפים היפניים , משו בהם מרגיש לי יותר חייתי ומפנק. גם מבחינת הנהיגה. ואני ממש לא חסיד של היצרניות האמריקאיות , מבחינת מכוניות אני מעדיף את הנאצים :)

** חשוב לי לציין שאבא שלי מחליף את הגיפ כל כמה שנים ולא יצא לו להחזיק אוטו מעל 3-4 שנים ובדר"כ המנועים הם בנפחים שלא רואים בישראל (6000 סמ"ק וצפונה) ולכן זה יכול להשפיע קצת על הדעה שלי בנושא האמינות של רכב.

מקווה שעזרתי,

מרון

פורסם

שעת סיפור עם מרון...

הדגמים בארה"ב שונים.

ג'יפים עם מנועים גדולים שהם בעצם SUV מגודלות אלו מכוניות מפגרות.

ההתלבטות היא בין האקספלורר לגיפ ואני ממליץ לך על האקספלורר.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

:shock: :shock:

מעניין אם פות"ש עדיין מתבלט בין הרכבים הללו... יותר משנה​ אחרי...

דרור כדאי לבדוק את התאריך של השרשור לפני שמגיבים.

• תוכן חדש...