Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על שמי או על שם הבנק?

ונניח שרכב עולה 100,000 ש"ח, אם אני בוחר לקנות אותו במימון למשך שנה, עם ריבית פריים פחות חצי,

כמה יוצא בפועל שאני משלם? כיצד מחשבים?

תודה!

פורסם

הרכב נרשם על שמך. הבנק יכול לדרוש שעבוד על הרכב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

השם יהיה שלך,ויהיה ברישיון רשום שיעבוד לבנק ...

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ובתום השנה השעבוד יוסר? האם עולה כסף לבקש להסיר את רישום השעבוד? כיצד עושים זאת?

ומישהו יודע כיצד מחשבים את העלות בפועל?

פורסם

את העלות בפועל לא תוכל לחשב מראש, כיון שהיא תלויה בסטנלי פישר וחבר יועציו. לכל היותר תוכל לקבל אומדן לפי ריבית הפריים כיום ואולי איזה תסריט של עליה או ירידה בריבית זו.

רישום השעבוד ברשיון הרכב והמכון אצל רשם המשכונות תלויאם אתה ממשכן את הרכב. כאשר לקחתי הלואה לצורך רכישת רכב לפני שנתיים משכנתי פקדונות שהיו לי בבנק, כך שהרכב היה חופשי ממשכון.

לגבי שחרור ממשכון - אין לי נסיון עם רכב, אבל כאשר סיימתי לשלם משכנתא על הדירה שלי תהליך השחרור ממשכון היה זריז מאוד - הבנק נתן לי את המסמכים הדרושים, ניגשתי לרשם המשכונות וביטלתי את המשכון שם תוך 2 דקות, הסרת ההערת האזהרה בטאבו ארכה כחצי שעה (ועוד שעתיים המתנה בתור).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל הרכב נירשם על שמך !

ברישיון הרכב יהיה רשום בעלים:***

ולמטה תהיה הערה: שעבוד לטובת בנק ***

יש ריבית שסטלני פישר קובע כל חודש ,החודש (ספטמבר) הריבית עומדת על 2.25ֵֵ% ואליה מתווספת ריבית פריים קבועה של 1.5% (וזאת בכדי לתת אפשרויות במתן הלוואות כאלה או אחרות או בקיצור סוג של "מרווח שיווק" לבנקים ).

סה"כ הריבית לחודש ספטמבר היא 3.75%, זה אומר שההלוואה שהציעו לך היא 3.25% נקובה (פריים מינוס חצי).

כדי לחשב את הריבית בפועל אתה צריך להעזר בלוחות סילוקין או במחשבון ריבית (וגם המחשבון יתן לך רק אומדן),תרשום מחשבון ריבית בגוגל וזה ימצא לך.

*אל תשכח שגם תלוי אלו סעיפים צויינו בחוזה שלך, צמוד מדד או לא צמוד מדד, שזה גם כן גורם שמשפיע על גובה החזר ההלוואה, את המדד אנחנו לא יכולים לחזות.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...