Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיון שני ביעוץ ועזרה בחירת רכיבים .

ככה , מחפש רכיבים כמה שיותר איכותיים ,לא מחפש משהו שיהרוג לי תאוזניים או ירעיד את השכונה ובתקציב יחסית עממי .

הרכב: SEAT IBIZA 08

תקציב: סביבות ה3K

סגנונות מוזיקה: נע בין הרוק לאלקטרוניק .

רדיו דיסק נוכחי: KENWOOD KDS משהו .

HU נקנת כבר , PIONEER 7450SD

כרגע על הכוונת:

מגבר, כרגע הוחלט על JBL 4001

יכול להיות שבהמשך יתבסף מונובלוק של HIFONICS

סאב HERTZ ES250

קומפוננטים של ACСES FOCAL או הPOLYGLASS

ועכשיו מספר שאלות , קודם כל הבעיה הראשית היא הקומפוננטים , מעוד מסקרנים אותי הרמקולים של FOCAL אבל לצערי לא מצאתי כל כך חוות דעת בפורום לגבי הם, ורציתי לשאול את דעת האנשים פה לגביהם , האם יתנו לי את מה שאני מחפש , האם שווים את הכסף וכל הכרוך בכך .

אם לא ,אילו עוד אופציות יש/ מומלצות ?

אני יודע שהרבה ,גם בפורום מאוד אוהבים את הרמקולים של MOREL , אך מעט הלחיצו אותי לגבי הם, שהטראבלים שלהם מאוד צורמים , למרות שמכוונים אותם , תקנו אותי אם אני טועה . אם כן אילו דגמים מומלצים?

התקציב על הקומפוננטים 1000+- ש''ח

לגבי הסאב, קיבלתי המלצה מחבר על HERTZ ES250, כמו שהוא אמר , קטן מדוייק וחזק , שזה בערך מה שאני מחפש , שוב פעםן כמו שציינתי קודם , לא מחפש לפוצץ את החלונות , וקריטי שיהיה 10 אינץ' .

שוב פעם אשמח לקבל חוות דעת יותר מפורטות או אופציות מעניינות אחרות.

תקציב סביב ה1000 ש''ח.

תודה רבה לכל העונים והעוזרים מראש .

המשך שבוע נעים , ג'ורג' .

• תוכן חדש...