Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכל יישוב, ישנו ש.ג.

(אני מניח שאתה לא תסע שם ביום שישי בצהריים כשכולם יוצאים מהמסגד..)

הנסיעה שם רגועה גם ביום שישי בצהרים כשכולם יוצאים מהמסגדים, מהסיבה הפשוטה שהצבא עושה את עבודתו, ונמצא בנקודות קריטיות במהלך היום היכן שצריך.

נסיעה טובה, ובהצלחה!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נראה לך מפחיד כי אתה לא מכיר. אחרי שתכיר תתפלא שבכלל שאלת.

הסיכוי להיות מעורב בתאונה גדול יותר מכל בעיה אחרת.

דני

פורסם

יותר שאני קורא כמה פוחדים להסתובב בארץ שלנו יותר אני מעריך את הנשים עם המטפחת שנוסעות שם עם סאוואנה מלאה ילדים בין כל בני דודינו .אני נוסע די הרבה בעיקר בכביש אלון - בקעות- ג'יפטליק -חמאם אל מליח - מחולה ומעריץ אותן. איתן אולי המדינה תמשיך להתקיים קצת יותר.

פורסם
בפעמיים הראשונות שאתה נוסע, סע עם מפה/GPS צמוד. אח"כ לא יהיה צורך.

דני

זאת פעם ראשונה ואחרונה שלי שם.

אני לא במצב שאני צריך לקחת אירועים מחוץ לקו הירוק.

עשיתי טעות כי חשבתי שזה ממש סמוך לאריאל (שם יש לי הרבה חברים ואני נוסע לשם הרבה)

פורסם

זה 10 דקות מאריאל, למה טעות ? אני לא מבין עם אתה כ"כ מפחד ולא רוצה להגיע לשם תוותר על העבודה הזאת ותגמור סיפור... 20 אנשים בערך אומרים לך שאתה יכול ליהות בראש שקט ואתה מתעקש לנסות להוציא ממישהו שמסוכן לסוע לשם. :roll:

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

חזרתי משם בשלום, ואני כן אדגיש שאני לא מתכווון לנסוע לשם שוב בשום מצב.

הדרך באור הרבה יותר מעצבנת מהדרך בחושך.

כשאתה פונה מכביש 5 שמאלה, ואז פונה ימינה, אתה מגיע למקום שמוקף כפרים, זה כאילו צומת שמצטלבת בדיוק בין הכפרים, ויש לך המון תושבי כפרים שם.

במקרה גם היה פקק קטן, אז יוצא שכולם מסתכלים אלייך ועלייך ואתה לא יודע מה הם רוצים ממך.

שאר הדרך באמת פשוטה.

חיכינו לחבר שיבוא עם האוטו שלו להדריך אותנו, ובזמן שחיכינו (מיד אחרי שירדנו מכביש 5) עוצרים לידך כל מיני רכבים עם לוחית רישיון ירוקה.

הדרך בלילה לא בעייתית, כי כולם כבר ישנים ואתה מרגיש כאילו אתה נוסע בחדרה :)

פורסם

זה קטע של תושבי המרכז (אלו מהם שלא שירתו בקרבי), נלחצים מלראות ערבים בסביבת המחייה הטבעית שלהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה הבעיה עם הכפריים? לא נאים לך השכנים?

יש הבדל בין שכנים שרואים אותך ולא מתיחסים לבין שכנים שרואים אותך ומסתכלים עלייך כאילו גנבת.

זה קטע של תושבי המרכז (אלו מהם שלא שירתו בקרבי), נלחצים מלראות ערבים בסביבת המחייה הטבעית שלהם.

שיסתובבו. אני עובד גם ביפו ואין לי שום בעיה עם הערבים שמסתובבים שם סביבי.

אבל באיזור ההוא ספציפית יש הרבה יותר מתיחות וזה מורגש.

פורסם

אתה חמוד, אל תשווה לי את יפו.

אתה חי במדינת תל אביב וזה בסדר גמור שתחוש את החששות האלו, כמו כל אחד שמנותק מהמציאות שבה הוא חי.

אני הייתי שמח לקחת אותך לסיבוב באזור קדומים, יצהר ואלון מורה. יתרה מכך, להכניס אותך בדויד לתוך כפר, תחוש קצת

את מה שרוב החיילים הצעירים חווים מידי יום, יכניס אותך לקצת פרספקטיבה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אתה חמוד, אל תשווה לי את יפו.

אתה חי במדינת תל אביב וזה בסדר גמור שתחוש את החששות האלו, כמו כל אחד שמנותק מהמציאות שבה הוא חי.

אני הייתי שמח לקחת אותך לסיבוב באזור קדומים, יצהר ואלון מורה. יתרה מכך, להכניס אותך בדויד לתוך כפר, תחוש קצת

את מה שרוב החיילים הצעירים חווים מידי יום, יכניס אותך לקצת פרספקטיבה.

זה תפקידו של חייל ולאלה של היום לא יותר קשה בדוד ממוזג ביו"ש,מרחק כמה ק"מ מהבית מאשר היה במעוזים בהתשה,500 ק"מ מהבית (בלי כל צעצועי התקשורת דהיום,לא עשו מזה אישו באינטרנט),חודשים רצוף ( 60 יום מילואים, היו יותר ) עם טפטוף בלתי פוסק של ארטילריה ומטוסים,מוקשים,מארבים ופשיטות של המצרים לצד שלנו ושלנו לצידם. שלא לדבר על תקופות יותר קשות.לא ילדים עם אבנים ובקבוקים.

זאת צ"ל הפרספקטיבה.

או שבקיצור - תסתכל על דוד מול זחל"מ.

• תוכן חדש...