Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

היום נסעתי לבנק, חניתי את הרכב שלי , ובזמן שאני עוד מתארגן לצאת פתאום אני שומע משהו מתנפץ.

מרים את הראש ואני רואה בחורה שיציאה מהחניה וכנראה להסתכל במראות היה קשה מידי, מאחוריה עמד רכב בחניית נכים.

החניה שם לא בנויה בצורה טובה, והיא די צפופה,יחד עם זאת במקרה כזה צריך להיזהר יותר.

הבחורה יציאה מהאוטו שלה, התסכלה על הנזק ( האוטו שהיא פגעה בו היית אופל ישנה), ואחרי זה נכנסה לאוטו שלה ונסעה, בזמן הזה אני יצאתי כבר מהאוטו והצלחתי לצלם אותה.

אחרי שיצאתי מהבנק ראיתי את הבחור מסתובב סביב האוטו שלו ומסתכל על הנזק, כמובן שהבאתי לו את התמונה של הרכב.

המקרה הזה ממש מעצבן אותי שלאנשים לא אכפת לנזק שהם גרמו, אפילו הבחור שפגו באוטו שלו לא התרגש מהנזק ואמר שזה 150-200 שקל זה לא נורא, אבל זה שהיא פגעה וברחה מעצבן אותו.

מקווה שהתופעה הזאת תתחיל להעלם לאט לאט, כי פעם גם אני חוויתי דבר כזה על האוטו הישן שלי וזה לא נעים..

ועוד שאלה קטנה, הבחור שפגעו בו ביקש ממני את הפרטים שלי כמו ת.ז ומספר טלפון, האם זה היה חכם שהבאתי לו?

פורסם

עשית בשכל שצילמת והעברת את הפרטים לנהג. לא הרבה אנשים היו נוהגים כמוך, שאפו!

וכן, היית בסדר כי אם הבחור יילך למשטרה ויתלונן על התאונה הזו, הוא יצטרך עדים אם הוא רוצה למצות את הדין עם הנהגת.

פורסם

לפי מה שאני מסתכל עכשיו בתמונה יותר לעומק , נראה לי היא הסתכלה עם יש או אין נזק לרכב שלה.

בגלל שזה ג'יפון יש לה גלגל ספייר מאחורה, וכנראה המתקן של הגלגל פגע ברכב , ולכן אצלה אין שום נזק.

למען האמת הייתי מצפה מכל אחד שרואה דבר כזה במינימום להשאיר פתק ולכתוב " ראיתי שרכב עם מספר XXXXXX מסוג Y בצבע Z, השאיר נזק כזה וכזה"..

פורסם

ג׳יפון.. כמה מפתיע

אני מקווה שה100-200 ש״ח האלו יעלו לה ביוקר.

הייתי רוצה בנאדם כמוך בסביבתי כאשר מרת ג׳יפ עיר תיכנס לי ברכב (וזה יקרה)

כל הכבוד.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

+1

קודם כל, יפה מאוד וטוב מאוד מה שעשית.

הרכב הוא ההשקעה השנייה בגודלה (אחרי דירה, ובמקרה שלא קנית דירה, הראשונה בגודלה) בחיים מבחינה כספית ולכל אחד היה כואב בכיס (ולרוב מי שכאן באתר, גם בלב) אם היה מגלה שרכבו ניזוק ואין לו מה לעשות.

אני ממליץ לכולם לעשות כך, גם במידה ונראה כאילו הפוגע רושם פתק ומשאיר פרטים על הרכב הנפגע.

שמעתי כבר על פתק שהושאר על החלון של רכב שנפגע בו היה כתוב: "פגעתי לך ברכב ואני רושם פתק זה כי מישהו ראה אותי פוגע בו ואני עושה כאילו אני משאיר פרטים. סליחה."

ככל שנהיה יותר אכפתיים ונראה שלא ניתן להתחמק מעונש בביצוע מעשה שכזה, כך יזהרו יותר כל אותם עבריינים והתופעה תפחת.

פורסם

יש עדכון...

הבחור התקשר להודות לי, אמר שפנה למשטרה המשטרה זימנה אותה לתחנה.

רצו לפתוח תביעה עליה אבל הוא אמר שהם סיכמו שהיא תשלם את הנזק ישירות בלי לערב צדדים אחרים.

אני מקווה שהנהגת תלמד את הלקח ותסתכל במראות בזמן יציאה מחניה, ואם בכל מקרה כבר קרה הנזק שתשאיר פרטים!

פורסם

כנ"ל אני אתמול באזור תעשייה שלי משהו עם מסחרית גדולה פגע ברכב שחונה באזור, חיכיתי לראות מה קורה, והנהג פשוט המשיך, אז לקחתי פתק רשמתי לו שמה את המס' רכב + דגם + צבע עם המספר פל. שלי, ואחרי שעה בעל הרכב התקשר אלי והודה לי.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

באמת כל הכבוד לכם, הלוואי מישהו היה נוהג באותו אופן לרכב שלי, שרטו לי אתה הרכב יומיים ברציפות כאשר הוא עמד בחניה, פעם מאחורה ופעם מקדימה (הפנס אפילו יצא קצת מהמקום).

אני גם אנסה לאמץ דרך זו כלפי אחרים שאני רואה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

זה מקרה שמשמח,גפ פעלת טוב,וגם יצא מזה משהו טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא בטוח שהייתי נותן ת.ז. ישירות לבחור, אבל שם + פלאפון בהחלט מבורך.

פעלת יפה, טוב שהדין (בחלקו) מוצה עמה.

צריך למגר את התופעה המגילעה הזאת!

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...