Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בשלבי סגירת עסקה לקיה פיקנטו 2011 מליסינג. הרכב עלה על הכביש בנובמבר, עשה 14 אלף ק"מ. לקחתי אותו לבדיקה במעבדה בחולון והכל היה תקין חוץ מ: שריטות ותיקוני צבע בעלי משמעות נמוכה, כיוון פרונט וצמיגים קדמיים שחוקים (בגלל הכיוון פרונט). לרכב יש טסט בנובמבר והוא עוד לא עבר טיפול.

המוכר אמר שהוא יעביר אותו טיפול, יתקן את השריטות ואם המוסך יגיד שצריך אז גם את הצמיגים. רוצה עליו 52K (כשהמחירון הוא 53.5 לפי לוי יצחק).

מה אתם אומרים? שווה?

תודה!

פורסם

אחת חדשה תעלה לך עוד 10K, בלי רישום ליסינג ובלי כלום. 7 שנים אחריות, רכב שלא נשחק בו כלום וגם יהיה מאוד קל למכור אותו בעוד כמה שנים, בכ"ז יד 1 פרטית זה משהו שאנשים יכולים לחפש.

אז תבין לבד שהמחיר שאתה משלם הוא מופקע לחלוטין.

אני חושב שהמחיר של הרכב צריך להיות סביבות 45K.

פורסם

ועוד שאלה - חבר שלי אמר שבזמן הנהיגה הוא שמע קליקים מהגיר הידני. בבדיקה נאמר שהגיר תקין - האם זה צריך להיות ככה או שבכל זאת יש בעיה?

(אגב אני בחורה)

פורסם
שלום,

אני בשלבי סגירת עסקה לקיה פיקנטו 2011 מליסינג. הרכב עלה על הכביש בנובמבר, עשה 14 אלף ק"מ. לקחתי אותו לבדיקה במעבדה בחולון והכל היה תקין חוץ מ: שריטות ותיקוני צבע בעלי משמעות נמוכה, כיוון פרונט וצמיגים קדמיים שחוקים (בגלל הכיוון פרונט). לרכב יש טסט בנובמבר והוא עוד לא עבר טיפול.

המוכר אמר שהוא יעביר אותו טיפול, יתקן את השריטות ואם המוסך יגיד שצריך אז גם את הצמיגים. רוצה עליו 52K (כשהמחירון הוא 53.5 לפי לוי יצחק).

מה אתם אומרים? שווה?

תודה!

עוד נקודה לבדיקה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4155485,00.html

פורסם
ועוד שאלה - חבר שלי אמר שבזמן הנהיגה הוא שמע קליקים מהגיר הידני. בבדיקה נאמר שהגיר תקין - האם זה צריך להיות ככה או שבכל זאת יש בעיה?

(אגב אני בחורה)

רכב עם 14000 ק"מ זה "כמעט חדש" בכל אופן כדאי לך למשוך לכוון 2012 חדש 10000 שקלים בלבד להוסיף עדיף לך.אלא אם כן באמת המחיר היה 45000 ש"ח אז זה משהו אחר..חבל לך

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

במידה ואין לי אפשרות להוסיף את ה10000 ש"ח, כמה הרכב הנ"ל שווה? נראה לכם שהמוכר יסכים להתפשר על 47K שזה המחירון אחרי הורדת 12% על ליסינג? ראיתי שמוכרים ממש מעט פיקנטואים ביד2, הוא יכול להגיד שהביקוש גבוה... וכמה עולה התיקון של הדברים מהבדיקה (שריטות, כיוון פרונט וצמיגים קדמיים)+טיפול ראשון? כדאי להתעקש שהוא יעשה את זה או לעשת לבד בתמורה להורדה במחיר?

הרבה שאלות אבל כמו שאתם רואים אני לא כ"כ מבינה בזה.. תודה!

פורסם

הרכב היום רשום על חברת הליסינג ואת קונה ישירות מהם? (בעלים קודמים ברשיון 00) או זה אדם שקנה את הרכב דרך חברת ליסינג ורשום כעת על שמו? (בעלים קודמים 01).?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
הרכב היום רשום על חברת הליסינג ואת קונה ישירות מהם? (בעלים קודמים ברשיון 00) או זה אדם שקנה את הרכב דרך חברת ליסינג ורשום כעת על שמו? (בעלים קודמים 01).?

קונה מהחברה 00 ברשיון

פורסם

שריטות לא בטוח שאפשר להעלים, כיוון פרונט זה עניין של 200 ש"ח אבל תחשבי לרגע - איך בדיוק הוא התעוות עם 14 אלף ק"מ על השעון? בטח קיבל מכה חזקה איפשהוא.

בכל מקרה - כיום רכבים לא נמכרים במחירון. גם אם יש ביקוש גבוה לצורך העניין, ההפחתה של 12% על ליסינג היא בסיס ועליה מוסיפים 2000 ש"ח בשביל ההרגשה הטובה.

בעוד שנתיים שלוש, כשיהיו כבר לא מעט פיקנטו למכירה (זה הרכב הכי נמכר כיום כחדש) את תצטרכי להפחית 20% על רישום הליסינג - ואז ההפסד שלך יהיה גדול מאוד, במיוחד אם תקני את הרכב במחיר המבוקש כרגע.

47K זה גבולי, 45K זה המחיר הריאלי.

ואם אין את הכסף, אז לוקחים במימון - 10 אלף ש"ח חלקי 5 שנים זה סביבות 200 ש"ח בחודש.

אם תקזזי מהסכום הזה מחיר מכירה גבוה יותר בעוד 5 שנים (בכ"ז רכב בן 5 מול רכב בן 6, פרטי מול רישום ליסינג) - תראי שלא מדובר בהוצאה כ"כ רצינית.

פורסם
שריטות לא בטוח שאפשר להעלים, כיוון פרונט זה עניין של 200 ש"ח אבל תחשבי לרגע - איך בדיוק הוא התעוות עם 14 אלף ק"מ על השעון? בטח קיבל מכה חזקה איפשהוא.

בכל מקרה - כיום רכבים לא נמכרים במחירון. גם אם יש ביקוש גבוה לצורך העניין, ההפחתה של 12% על ליסינג היא בסיס ועליה מוסיפים 2000 ש"ח בשביל ההרגשה הטובה.

בעוד שנתיים שלוש, כשיהיו כבר לא מעט פיקנטו למכירה (זה הרכב הכי נמכר כיום כחדש) את תצטרכי להפחית 20% על רישום הליסינג - ואז ההפסד שלך יהיה גדול מאוד, במיוחד אם תקני את הרכב במחיר המבוקש כרגע.

47K זה גבולי, 45K זה המחיר הריאלי.

ואם אין את הכסף, אז לוקחים במימון - 10 אלף ש"ח חלקי 5 שנים זה סביבות 200 ש"ח בחודש.

אם תקזזי מהסכום הזה מחיר מכירה גבוה יותר בעוד 5 שנים (בכ"ז רכב בן 5 מול רכב בן 6, פרטי מול רישום ליסינג) - תראי שלא מדובר בהוצאה כ"כ רצינית.

בעוד 5 שנים ההפרש באמת יהיה מהותי? זה לא יהיה משהו כמו 25 לעומת 27 אלף?

פורסם
בעוד 5 שנים ההפרש באמת יהיה מהותי? זה לא יהיה משהו כמו 25 לעומת 27 אלף?

לי יש פונטו בת 6.5, שמחיר המחירון שלה הוא 20K. הפחתת הליסינג מורידה אותו ל-16K.

אני מניח שרכב משנתון מתקדם יותר יעלה סביבות 24K.

אז ההפרש הוא 8K, וזה פחות או יותר מה שאת משלמת EXTRA כרגע.

לא שווה להוסיף 2000 ש"ח וליהנות מרכב חדש וזהו?

פורסם

ואם ההפרש לא יהיה יותר מדי נגיד 3K-4K מה יעדיפו לקנות רכב עם ליסינג בעברו או רכב מפרטי?

אני חושב שיהיה הרבה יותר קל במכירה העתידית.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

• תוכן חדש...