Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלה בקשר ל) ROOT לאנדרואיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רציתי לברר אם יש קשר לזה שחלק מהמשחקים שאני מנסה להתקין (הם לא בדיוק "חוקים") לא עובדים במכשיר קשור לזה שלמכשיר אין ROOT?

שאלה נוספת, התקנת ROOT גורמת רק למצב שאני אהיה SuperUser

או שהיא גם משנה את המודם וזה יכול לפגוע בהוצאת שיחות ובקליטה?

אולי יש עוד חסרונות לROOT?

הקישור למדריך שאותו אני מתכוון לבצע http://hwzone.co.il/gadgets/guides/i9300root

פורסם

הרוט לא קשור לשום דבר שאמרת.

לרוט יש מספר חסרונות מאוד בולטים:

1.כסופר יוזר אתה יכול לשנות כמעט הכל במכשיר,כלומר אם תשנה משהו שלא היה צריך לשנות,יהיה קשה מאוד לשחזר אם בכלל.

2.כל מה שקשור לאבטחת מידע על כל נספחיו,המכשיר יהיה פרוץ לכל מטרה כולל וירוסים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

1. כן, הרשאת ROOT כמו ב LINUX אומר שאתה ADMIN במערכת ומותר לך לעשות הכל, כמו גישה לקבצי מערכת ושינוי שלהם.

2. ROOT לא משפיע על המודם, זה רכיב שונה לגמרי.

3. חיסרון של ROOT? לדעתי אין שום חיסרון אלא אם אתה לא יודע מה אתה עושה, אם תיכנס כ SUPERUSER ותשנה משהו בקובץ מערכת, אז המכשיר לא יעלה או משהו בסגנון, אם אתה יודע מה אתה עושה אז אין שום בעיה.

בגדול, אם יש לך ידע בסיסי אין שום בעיה עם ROOT, יש תוכנות או פרוצדורות שכדי להריץ אותן צריך גישת ROOT למערכת קבצים.

פורסם
1. כן, הרשאת ROOT כמו ב LINUX אומר שאתה ADMIN במערכת ומותר לך לעשות הכל, כמו גישה לקבצי מערכת ושינוי שלהם.

2. ROOT לא משפיע על המודם, זה רכיב שונה לגמרי.

3. חיסרון של ROOT? לדעתי אין שום חיסרון אלא אם אתה לא יודע מה אתה עושה, אם תיכנס כ SUPERUSER ותשנה משהו בקובץ מערכת, אז המכשיר לא יעלה או משהו בסגנון, אם אתה יודע מה אתה עושה אז אין שום בעיה.

בגדול, אם יש לך ידע בסיסי אין שום בעיה עם ROOT, יש תוכנות או פרוצדורות שכדי להריץ אותן צריך גישת ROOT למערכת קבצים.

יכול להיות שאי אפשר להתקין תוכנות מסוימות ומשחקים בגלל שלמכשיר אין רוט?

פורסם
יכול להיות שאי אפשר להתקין תוכנות מסוימות ומשחקים בגלל שלמכשיר אין רוט?

יש אפליקציות (תוכנה) שהפעלתן מותנית בROOT של המכשיר! לגבי משחקים - אני לא יודע.

פורסם

לגבי משחקים, נדיר מאוד שיש משחקים שפעולים רק עם רוט, אני עם משחקיים לא חוקיים (N.O.V.A 3 וספיידרמן המדהים [שתיהם מומלצים]).

לא עושה לי בעיות, לעומת זאת יש אפליקציות מסוימות שפועלות רק עם רוט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
לגבי משחקים, נדיר מאוד שיש משחקים שפעולים רק עם רוט, אני עם משחקיים לא חוקיים (N.O.V.A 3 וספיידרמן המדהים [שתיהם מומלצים]).

לא עושה לי בעיות, לעומת זאת יש אפליקציות מסוימות שפועלות רק עם רוט.

צודק, אצלי גם שני המשחקים האלה עובדים מצויין.

אבל שאר המשחקים ה"כבדים" לא עובדים למשלreal racing 2, batman, modern combat3

פורסם

תנסה אולי התקנה של DATA,

טיפה יותר השקעה שווה הרבה יותר :)

אל תוריד APK, תוריד את הDATA ואז יש לך את כל הקבצים של המשחק (זה הרבה זמן להוריד ולהעביר לפלאפון או שישר תעביר לפלאפון אם יש לך WIFI).

ואז יש עוד משהו שצריך להוריד ואת הSHORTCUT וזהו בעיקרון, זה על רגל אחת.

תחפש מדריכים מפורטים.

פורסם

אני עם S3,

אני מסתדר איתו בצורה מצויינת עם רום סטוק.

פורסם

אני בעיקרון מוריד מAPK MANIA

הם גם אמיינים,

למרות שהסיפור עם הDATA אין לי מושג מאיפה להוריד אני יכול להביא לך מדריך של איך עושים את זה ואז כבר תכתוב MC3 DATA

פה זה על ASPHALT 7,

רשמתי ASPHGALT 7 DATA והוא נתן הסבר מפורט

http://apkbin.com/asphalt-7-hd-1-0-0-v1-0-0-apk-data-android/

פורסם
שלום רב

רציתי לברר אם יש קשר לזה שחלק מהמשחקים שאני מנסה להתקין (הם לא בדיוק "חוקים") לא עובדים במכשיר קשור לזה שלמכשיר אין ROOT?

לא, אין קשר. היות ויש הרבה גירסאות אנדרואיד, ומאות אם לא אלפי דגמי מכשירים שמריצים אותו, אז יכול לקרות מצב שהאפליקציה או המשחק לא יפעלו על מכשיר מסויים וגירסה מסויימת של מערכת ההפעלה, לדוגמא משחק שפועל ממצויין על HTC SENSATION, יכול לא לעלות על סמסונג גלקסי S, ולהיפך, ואפליקציה שאליה התרגלת מימי אנדרואיד 2.0 העליזים, יכולה פתאום לא לעלות על אנדרואיד 4, או משהו שלא פועל על גלקסי נוט, יכול פתאום לעלות על מכשיר סיני עלום שם.

בדיוק כמו במחשב PC עם חלונות, שהתקלות שלו נובעות בעיקר בגלל חומרה שיוצרה על ידי לא יודע מי, ותוכנות שנכתבו על ידי לא יודע מי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עקרונית אני מהS3 שלי נהנה על סטוק

אבל רום בריטי היה משפר (JB)

אבל אני מעדיף לשדרג עם הKIES

בכ"מ, על המכשיר שלי לא נתקלתי במשחק שלא עבד.

• תוכן חדש...