Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הטוסטר אובן ולנצל את הגומחה הסטנדרטית במטבח בשביל תנור

שנינו לא כל כך מבינים בתנורים שקיימים היום ולכן אנחנו לא יודעים להגדיר את הדרישות ממנו פרט לכך שרצוי מאוד שיהיה מנגנון ניקוי עצמי ושידע להגיע לטמפרטורות גבוהות לטובת פיצות :)

על איזה תנורים אתם ממליצים ?

פורסם

לנו יש אינדסיט, היום באתי להדליק אחרי חמש שנים והטורבו הלך, נראה מה הבעיה ואם יקר כנראה נחליף.

רוב התנורים יחזיקו פלוס מינוס את הזמן הזה, עד שיתפגרו.

אמא שלי עבדה יחסית יפה עם התנור, הרבה עוגיות, פלטת שבת ושאר ירקות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

התנור שלי בן 20 שנה, לא צוחק, 20 שנה, כשהמשפחה שלי עברה לחיפה ההורים שלי קנו אותו ביחד עם המייבש כביסה ומדיח כלים.

המדיח כלים כבר לא בחיים, למייבש ולתנור שלום.

הם התגלגלו איתי בין הדירות, עובדים, לפני כמה שנים התנור היה מקפיץ לי את הפחת בבית, פרקתי אותו בעזרתו של חבר טכנאי מכשירים כאלה, גופי חימום בקועים הוחלפו וממשיך לעבוד מאז כאילו כלום לא קרה.

יש לו טורבו אקטיבי שלדעתי זה חשוב בתנור - גוף חימום שלישי מאחורי המאוורר, ולא פאסיבי - מאוורר בלבד.

לא יודע מה אלו תכונות הניקוי העצמי שאתה מדבר עליהם, ניקוי תנורים זה לא התחום החזק שלי, אבל לגבי הטורבו, תקפיד שיהיה אקטיבי בתנור שתרכוש, יעיל יותר לטמ"פ גבוהות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אצלי יש בוש מ 2004

עובד כמעת כל יום, לפעמים כל יום, כמעת כל שישי צליה רצינית

מה שטוב בו זאםשר לרדת לטמפרטורות נמוכות מ100, כלומר 40-50

זה מעולה להבשרות (לא בשרים), ליבוש מזון (פעולה של 12-15 שעות)

הגריל שלו סופר מהיר, 7 דקות על השעון יש לך חזה עוף צלוי

בקיצור לא עשה בעיות, ניתן לניקוי בקלות - הכל מתפרק לגורמים

אינו מחמם את ארונות המטבח - יש פתח יציאה דק בחזית התנור שפולט חום באיטיות

בקיצור - לא יכולתי לבקש יותר מזה בתנור, 0 תקלות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה אצלי Sauter ששימש את המשפחה נאמנה משך 14 שנה עד שהתקלקל. לפני שנה וחצי הוחלף ל-Bosch ובינתיים אשתי מרוצה מאד. המחיר היה יחסית גבוה כיון שנרכש תנור פירוליטי, אבל אותו דגם במותג סימנס נמכר ב-2,000 ש"ח יותר!

לכן - ערוך סקר שוקים יסודי, שים לב לדגמים זהים במותגים שונים (והפרשי מחיר גדולים) וכמובן החזק Zap פתוח. את מכונת הכביסה שרכשתי לפני מספר חודשים בחרתי בחנות, אבל רכשתי דרך הרשת בחסכון של כ-500 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור אחד שקנה תנור ש6.5K עם כל השכלולים, אני יכול להגיד בוודאות שאם אתה משדרג מטוסטר אובן - תקנה תנור ב2000 שקל עם פיקוד מכני וסע לשלום.

כל השטויות כמו תוכנות ובקרים חכמים יחד עם דלתות קרות וניקוי פירוליטי הם בולשיט אחד גדול.

בחיים לא הדלקתי את הניקוי העצמי, אחרי שקראתי בפורומים בחו"ל שלאנשים התפוצצו הארונות מהחום וגם התנור שאמור לעמוד בזה התפגר להם בלי סיבה נראת לעין.

פורסם

מצטרף להמלצה על תנור בוש. עובד אצלנו קשה - ובינתיים עובד כבר כמה שנים.

יש איתו רק בעיה אחת, תיארתי אותה בשרשור הזה:

http://www.jeeptrip.co.il/start/forum/start.asp?p=1&ForumId=50&id=878266

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
דגמים רבותי, דגמים

מה הדגמים הספיציפיים של התנורים שאתם מספרים עליהם ?

הרי לך

http://bestbuy.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7747294

פירמה מכובדת, יבואן מוכר, פיקוד מכני יעיל שלא מתקלקל אחרי שנתיים.

לא הייתי מחפש משהו אחר.

• תוכן חדש...