Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

התייעצות לגבי בעיה עם מוסך. חלון חשמלי הפסיק לעבוד לאחר טיפול בתקלה אחרת.


gal889
שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש ברשותי פולו 1.4 2003 שקניתי לא מזמן.

הכנסתי אותה לטיפול במוסך מורשה בכרמיאל (סגול) בעקבות נורת check engine שדלקה משהו שידעתי עוד בזמן הבדיקת רכב..(חיישן למדה).

הקדמה: ביום הנסיעה למוסך ובכלל בכל השבוע שהרכב אצלי החלונות החשמליים היו תקינים וגם ביום ההכנסה למוסך השתמשתי בחלונות החשמליים.

כשהכנסתי את האוטו נאמר לי שזה יכול לקחת כמה שעות הבדיקה והכל אז עדיף לי לחזור הבייתה והם יחזרו אליי עם הצעת מחיר וכך קרה רק שהבחור שהתקשר טוען שהוא ניסה לפתוח חלון בזמן שהוא הכניס את הרכב למוסך והוא "רק מידע" אותי שהחלון לא יורד. אני כמובן אמרתי לו שהכנסתי את האוטו כשהחלונות במצב תקין ולא הגיוני שככה פתאום בדקה שהם מכניסים אותו יש תקלה. בנוסף יש לי מסמך של הבדיקת רכב שעשיתי (בזמן הקניה עניין של שבוע וקצת) ששם לא מצויין שום דבר לגבי החלונות החשמליים.

 

סגרנו את השיחה בכך שהוא יבדוק שוב אם סתם הוא עשה הפוך או משהו כזה..בכל אופן מה הכיסוי שלי מבחינת המוסך במצב כזה? אני בטוח ב100% שבבוקר שהכנסתי את האוטו לתיקון החיישן הכל עבד כמו שצריך. יכול להיות שניסו לרמות אותי? להחליף חלק סתם או להעביר לרכב אחר? למי פונים במצב כזה אם המוסך לא יקח אחריות?

 

תודה, גל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול מאוד להיות שהוא גרם לנזק ומנסה להשית אותו עלייך. אל תוותר לו ותתעקש שזה לא היה לפני שהכנסת את הרכב למוסך.

 

ותעמוד על כך - ואתה יכול לפנות לאיגוד המוסכים , לא יודע מה עושים עם זה אבל אם תסתבך שווה לנסות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל כשמנוע חשמלי הולך יש סימנים לפני ירידה/עליה קשים או רעשים..תקנו אותי אם אני טועה. וחוץ מזה ש5 דקות לפני שעזבתי את המוסך החלון היה בשימוש ועבד תקין בגלל זה זה מוזר לי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם עבד 5 דקות לפני שניכנס למוסך אני לא רואה שום סיבה שלא יעבוד 5 דקות אחרי. פנה אליהם בבקשה לסדר את הבעיה ותסביר להם שאם לא תסודר הבעיה אתה תיפנה בכתב לאיגוד המוסכים. ואל תיראה היום "יצאת צדיק" כי אתה תתעצבן עוד יותר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעבר היה לנו סוזוקי ליאנה (חדשה לזמנו) טופלה רק במוסך מורשה בראשל"צ, איכשהו תמיד שבוע אחרי הייתה תקלה באוטו.

אז הכל אפשרי.

Peugeot  5008 2023 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער לבאס אותך, אני אישית נהגתי ב3 רכבים שבהם בזמן הטיפול החלון החליט שהוא לא רוצה לעלות/לרדת.

יש לך רכב שנת 2003, זה לא רכב חדש, אם המנוע עייף אתה יכול אולי לשים לב לכך, אבל אם החוט החליט להיקרע למשל אין לך מידע לפני זה.

קובי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...