יש ברשותי פולו 1.4 2003 שקניתי לא מזמן.
הכנסתי אותה לטיפול במוסך מורשה בכרמיאל (סגול) בעקבות נורת check engine שדלקה משהו שידעתי עוד בזמן הבדיקת רכב..(חיישן למדה).
הקדמה: ביום הנסיעה למוסך ובכלל בכל השבוע שהרכב אצלי החלונות החשמליים היו תקינים וגם ביום ההכנסה למוסך השתמשתי בחלונות החשמליים.
כשהכנסתי את האוטו נאמר לי שזה יכול לקחת כמה שעות הבדיקה והכל אז עדיף לי לחזור הבייתה והם יחזרו אליי עם הצעת מחיר וכך קרה רק שהבחור שהתקשר טוען שהוא ניסה לפתוח חלון בזמן שהוא הכניס את הרכב למוסך והוא "רק מידע" אותי שהחלון לא יורד. אני כמובן אמרתי לו שהכנסתי את האוטו כשהחלונות במצב תקין ולא הגיוני שככה פתאום בדקה שהם מכניסים אותו יש תקלה. בנוסף יש לי מסמך של הבדיקת רכב שעשיתי (בזמן הקניה עניין של שבוע וקצת) ששם לא מצויין שום דבר לגבי החלונות החשמליים.
סגרנו את השיחה בכך שהוא יבדוק שוב אם סתם הוא עשה הפוך או משהו כזה..בכל אופן מה הכיסוי שלי מבחינת המוסך במצב כזה? אני בטוח ב100% שבבוקר שהכנסתי את האוטו לתיקון החיישן הכל עבד כמו שצריך. יכול להיות שניסו לרמות אותי? להחליף חלק סתם או להעביר לרכב אחר? למי פונים במצב כזה אם המוסך לא יקח אחריות?
תודה, גל