Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה למארגנים , לעוזרים במלאכה, לצלמים וכמובן למשפחת ג"ומעה מזל טוב האופל מקסימה ביופיה....נהינתי מאד באירוע... אבי בירגר.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב למשפחת ג'ומעה, הרכב שלכם מדהים

תודה רבה לחברים שעזרו בהכנה

תודה לחברים ולאורחים שבאו מקרוב ומרחוק

שלמה, תודה על התמונות

עדי גולדנברג 13399

פורסם

איזה אירוע מקסים. השיתוף עם חברת אופל הוסיף המון לאווירה, כיף לראות את המכוניות הישנות לצד החדשות (וה GTC... פשוט יפיפיה אמיתית).

כמובן שכוכבת הערב היתה הקדט של משפחת ג'ומעה, שיפוץ ברמה וצבע לבן מקסים, כיף לראות עוד אופל קלאסית !

למכוניות הצטרפו הכיבוד והמטעמים הנהדרים וההרצאה המעניינת של שימרון, בקיצור... כיף של שישי !

תודה ומזל טוב למשפחה ומחכים לראות את הקדט באירועים נוספים, בטיולים ובמפגשים השבועיים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אאאאאאא אז ככה לא נעים לי להלות שני נושאים אבל בכל זאת אעלה כאשר דמאות חונקות את גרוני

א. בכוונה הצמדתי את האופל היפיפייה שלי לרכב המושק כדי שיצלמו גם אותה זה חסר לי התשומת לב הזו אבל לחרדתי האופל שלי לא צולמה למה למה עו"ד גידרון לא יפה חשבתי שאנחנו שוב חברים.

ב. ולנושא כאוב אחר משיחתי הקצרה עם אילן ונחום קדמיאל הוברר לי שהועבר כסף מסוכנות אופל אז בבקשה אם אפשר לדעת לאן הלך הכסף והאם יש כוונה לחלקו בין המשתתפים באירוע או בעלי האופלים שהשתתפו כי קצת כסף יעזור לי בתקופה קשה זו של תספורות

אגב הודעה זו כבר הודפסה על ידי והמבין יבין

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

תודה לצביקה ולדודי על התמונות המרהיבות

ותודה למארגנים על האירגון המופתי

ואלף מברוק למשפחת גומעה המורחבת

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

מי שנפגש ומדבר איתך [בני זוהר],ואינו חבר מועדון ,מכוניתו אינה מצולמת ע"י מר גידרון .אמיתי קרה באירוע ההשקה האחרון.

פורסם

נראה שהיה ארוע מכובד, מכונית מושקת יפיפיה ותמונות מדהימות.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
מי שנפגש ומדבר איתך [בני זוהר],ואינו חבר מועדון ,מכוניתו אינה מצולמת ע"י מר גידרון .אמיתי קרה באירוע ההשקה האחרון.

אם זו האמת שלך, אולי טוב שאיננו מכירים.

גיבוב של שטויות והטחת רפש בחבר שמצלם את המפגש הצפוני שבוע אחר שבוע בלא ליאות, למרות שלרוב מדובר באותן מכוניות - אך הוא עושה זאת למען החברים ובאי הפורום.

אתה מוזמן להעלות תמונות שצילמת במפגש זה או בקודמיו במקום להכניס דם רע לדיון.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ערב טוב .

שווה היה לבדוק את מה שכתבתי ,לפני התגובה שלך.לא זרקתי רפש.

נהנתי לשמוע את הידע הרב שלך.גם זה אמיתי.

פורסם

חברים יקרים, תמונות של איזה מכונית רצויות עוד? צילמתי את רובן, עוד לא הזדמן לי לערוך ו/או להסתיר מספרים (עדכנו אותי יש צורך בכך).

• תוכן חדש...