Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת אזעקה ביתית פימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר התקין מערכת אזעקה עם אופציה לקבל עידכונים ב SMS. בבדיקה התברר שהמערכת שולחת SMS לכל ספקי השרות רק לגולן זה נכשל ומסמן תקלה. מישהו נתקל בתקלה כזו מול גולן, או מוכן לצורך ניסוי להכניס למערכת מס' של גולן ולבדוק שליחת SMS לבדיקה.

פורסם

למערכת יש חייגן קווי או סלולרי? מאיזה ספק המערכת מחייגת/מסמסת לגולן?

תנסו להוציא את הסים מהחייגן של המערכת , לשים בטלפון הידוע כתקין ולסמס למס' של גולן.

עדיין לא עובד? עזבו את פימה ותמלאו טופס תקלה של גולן:

https://www.facebook.com/GolanTelecom/app_470713856274205

תחושת הבטן שלי (בתור לקוח די מרוצה של גולן) היא שהבעיה אצלם והיא ממס' ספציפי למס' ספציפי.

יש אצלם קטע כזה. לא יודע איך המערכת שלהם עובדת, אבל במשך שבועיים לא יכולתי להתקשר לקונסטרוקטור שעובד איתי מהגולן שלי, הוא כן היה יכול להתקשר אלי ואילו אני יכולתי להתקשר או אליו ממס' אחר או לעובד שלו, שנמצא באותה רשת כמוהו, עם מס' טל' שספרותיו עוקבות למספר של אותו בחור ומשום מה עבד תקין.

התלוננתי, ואחרי שבועיים זה פתאום הסתדר מבלי שקיבלתי שום הודעה...

למיכאל גולן הפתרונים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שכחתי לציין שמדובר בחייגן קווי ולא סלולרי. החייגן הזה משתמש בשרותי בזק. המעניין הוא שכל מס' הטלפונים שהוכנסו למערכת האזעקה משתמשים באותו כרטיס שמיצר את ה SMS , כל החב' שולחות SMS רק גולן לא שולח . השורה התחתונה היא שאין עם מי לדבר בגלל ריבוי גורמים לאורך הקו. האפשרות היחידה שאני חושב עליה היא לבקש ממישהו שיש לו מערכת זהה שינסה לבדוק אותה על מס' של גולן.

פורסם

שאני עברתי לגולן ממש בהתחלה, אנשים שהתקשרו אלי מבזק קיבלו הודעה שהקו מנותק.

לאחר שהתקשרתי לגולן, והסברתי את הבעיה הם פתרו אותה במהרה.

תנסה להתקשר לגולן,ותגיד שיש לך בעייה בקבלת שיחות ממספרים מסוימם.

• תוכן חדש...