Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

WOW!!!

נראת מעולה!

נשאר רק לקוות שהיא גם תסע כמו שצריך, אחרי 1200 ק"מ שנהגתי על A180 הקודמת, היא פשוט זוועה מוטורית (אבל מאד נוחה).

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למען היסר ספק זו לא AMG אמיתית אלא בסה"כ קיט.

הAMG האמיתית היא דגם A45 AMG בעל הנעה כפולה ואני בספק אם הוא ירד מתחת ל400 אלף.

חוץ מזה, זה צעד מבורך של מרצדס לקראת כניסה חזקה לשוק בארץ.

אם היא הייתה בארץ לפני כמה חודשים, הייתי מתלבט בינה לבין הבימר שלי למרות שככל הנראה הבימר הייתה מנצחת, בגלל ההנעה האחורית ובגלל המחיר.

שגיא, הA הזאת לא קשורה בשום פרמטר לA הקודמת.

פורסם
זכתה ב-LIKE שלי. מאז ששמעתי על ה-A החדשה אני עוקב אחריה בדריכות. ייתכן וזאת ההזמדנות שלי להיות "בעלים" של מרצדס.

הופתעתי גם מהפתרון המעניין של מערכת המולטימדיה ברמת הגימור הנמוכה. במקום מסך יש שם תושבת לאייפון, עליו יש להתקין אפליקציה מתאימה, והוא הופך למערכת המולטימדיה (מניח שתתאפשר שליטה מההגה וכד', עוד לא בדקתי לעומק).

נחיה ונראה...

אם אפשר לחבר ככה איפון אז אפשר גם IPAD....

מעניין.

STI 2004

פורסם

חבל שלא מייבאים לארץ את מנועי הדיזל החדשים שלהם, ה-Blue efficiency . במיוחד בזמנים קשים כאלה כשליטר בנזין מגיע כבר לכמעט 8.5 ש"ח.

שלא לדבר על תוספת הקג"מ המשמעותית שמנוע דיזל מספק.

למה היבואנים בכח לא רוצים להביא דיזל לארץ?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

ממש בזבוז לקנות בנזין.

שיביאו דיזל ואז השמיים הם הגבול בשביל רכב כזה!

רכב מעניין מאוד :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מעניין מאוד. אהבתי את צורתה לכשפורסמה. ההגה נראה בול כמו של GTI ;-)

איך תא המטען? (פחות/יותר מגולף?)

האם יש פתחי מיזוג מאחור?

חבל שהמחיר של הגרסא החלשה כל-כך יקר, זה מכתיב מחיר יקר (מידי לטעמי) גם לגרסא החזקה יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
חבל שלא מייבאים לארץ את מנועי הדיזל החדשים שלהם, ה-Blue efficiency . במיוחד בזמנים קשים כאלה כשליטר בנזין מגיע כבר לכמעט 8.5 ש"ח.

שלא לדבר על תוספת הקג"מ המשמעותית שמנוע דיזל מספק.

למה היבואנים בכח לא רוצים להביא דיזל לארץ?

גם לבנזין הם קוראים BLUEEFFICIENCY

http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_A-Class#Engines

פורסם
בוא נשאל הפוך, מי לדעתך המתחרות שלה?

ראשית נבהיר, לא ראיתי את הת'רד אז פתחתי ת'רד חדש וערכו לי את ההודעה.

ולשאלתך: BMW סדרה 1, אודי A3 ו-וולוו S40 (לפחות מבחינת טווח המחיר).

לצערי, נהגתי רק על S40 משנת 2004, כך שאין לי באמת יכולת להעריך לגבי הטיב של כל אחת, אבל אומר לך כך- ה-A קלאס מציתה לי את הדמיון (סליחה הונדה) והיחידה שעושה לי חשק למשכן את עתידי הפיננסי בשבילה. למזלי היא גרמניה, אז אני מנסה להשקיט את מצפוני ואומר לעצמי שאחרי מה שהם עשו לנו, אני לא קונה מהם רכבים :-)

פורסם

עד לאתמול חשבתי על ה1 כאופציה הכי טובה, אישית חשבתי לרכוש את ה116 החזקה יותר בגירסה ידנית ב171 אלף ש"ח .

מה הנתונים הטכנים של המרצדס ז"א מנוע !! ומה דעתכם מי תהיה יותר סבירה ( לא אמרתי זולה ) לאחזקה, ביטוח, מוסכים ...

פורסם

מעניין מי תהיה אטרקטיבית ומי תהיה מלכת המכירות של המיני פרימיום?

BMW 1

AUDI A3

VOLVO S40

או המרצדס הנוכחית.

זה כרוך בבדיקת ביצועים,צריכת דלק,רמות אבזור,אמינות ומחיר כמובן.

עכשיו נותר לכתבי הרכב לעשות מבחן .

אין ספק שיהיה אחוז מסויים של נהגים שעד היום רק חלמו על רכבים כאלו יצליחו לממש את החלום.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

• תוכן חדש...