Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב סקסי בטירוף, לא הייתי מתנגד לאחת כזו.

וכפי שאמרתי בעבר, חבל מאוד שיכול להיות שהוא יגיע לשוק המוניות, לדעתי זה ממש יכול להרוס את המוניטין שלו.

הרי A3 וסדרה 1 הם באותה הקטגוריה והם לא נמצאות בשוק המוניות, לדעתי אין סיבה שהיא לא תיכלל ביניהם.

אבל השאלה המרכזית בנוגע לרכבים כאלה זה האם הוא פונה יותר לקהל הנשי?

או שרק 3 דלתות ומראה קרבי יכול לעשות את ההבדל?

Polo 2012

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הסמל בחזית היה של דודג', אף אחד פה לא היה מצייץ.

לפני כמה ימים קטלו כאן רבים וטובים את העיצוב של הדארת', וזאת בעיקר בשל היחוס שלו לטעמי. סליחה חברים, אך הרכב הזה לא נראה מרשים ולא מדהים ולא חלום. סתם עוד רכב סתמי עם סמל נחשק.

תנסו לרגע להתעלם מהסמל ותגידו לי מה אתם חושבים באמת. במבט מאחור, למשל, הוא מזכיר במידה מסוימת את הסובארו XV שאינו נחשב לרכב נחשק במיוחד.

פורסם

לפני כמה ימים קטלו כאן רבים וטובים את העיצוב של הדארת', וזאת בעיקר בשל היחוס שלו לטעמי. סליחה חברים, אך הרכב הזה לא נראה מרשים ולא מדהים ולא חלום. סתם עוד רכב סתמי עם סמל נחשק.

תנסו לרגע להתעלם מהסמל ותגידו לי מה אתם חושבים באמת. במבט מאחור, למשל, הוא מזכיר במידה מסוימת את הסובארו XV שאינו נחשב לרכב נחשק במיוחד.

אפשר להסיק בזאת שלפחות ישבת בתוך הרכב?

פורסם

לא, כשם שאף אחד או כמעט אף אחד ממי שהגיב בפורום לא ישב או נהג בקלאס A או בדארט'. אני התייחסתי לעיצוב. רוב התגובות, אם לא כולן, הן לגבי העיצוב והאפיל של הרכב ולא לגבי הביצועים שלו.

פורסם

אתה כמובן צודק ולי לפחות המרצדס הזו נראית כמו הכלאה כמעט גרוטסקית בין ב.מ.וו 1 עד לקורה B וריו חדשה מחומשת דלתות משם ועד לטמבון האחורי. אלא שאי אפשר לקחת ממרצדס את העובדה שהם יודעים את העבודה בכך שהם מציגים אותה בכסות קרבית של AMG והעיקר עם ג'אנטים נוצצים שנראים במידה 20 או משהו כזה. ובתלבושת כזו אפילו אלטו תזכה לקריאות התפעלות, קל וחומר שהסמל הזה כנראה עושה לחלקנו משהו. הנה עובדה, אין פה אף ציוץ בנוגע לעובדה שאוטו כזה עם מנוע 122 כ"ס בגירסת הפתיחה עולה כמו, רחמנא ליצלן, ג'ולייטה עם 170 כ"ס, שלדעת מרביתם הנחרצת של החברים כאן, מתומחרת כידוע ברמה "פסיכית". וכל זה מראה עד כמה אנחנו שבויים בקיסמם של מותגים.

פורסם
שטיחי גומי?! באמת?

אז מה? גם לי במרצדס שטיחי גומי מקוריים ואני לא מתלונן.

שטיחי גומי זה דבר פרקטי יותר משטיחי בד שקשה מאוד לשטוף אותם אם יש בוץ. גומי פשוט מנערים וזהו.

במחירים שA קלאס תיהיה משווקת, אני מאמין שהיא תיהיה הצלחה לא פחות מבמוו סדרה 1. מי שתמיד רצה את הכוכב עם שלושה קרניים ולא יכל להרשות לעצמו, עכשיו פתאום יוכל לקנות אחת. מניח שבדגמים הבסיסיים המחירים יהיו כמו למשפחתיות גדולות של מותגים עממיים יותר. רק הבאסה שאין כוונת על מכסה מנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא, כשם שאף אחד או כמעט אף אחד ממי שהגיב בפורום לא ישב או נהג בקלאס A או בדארט'. אני התייחסתי לעיצוב. רוב התגובות, אם לא כולן, הן לגבי העיצוב והאפיל של הרכב ולא לגבי הביצועים שלו.

אני יודע שהתייחסת לעיצוב. אז בעצם, עשית את אותו הדבר (מה שלא אהבת שעשו לדודג') למרצדס?

יש הרבה רכבים שנראים טוב בתמונות ופחות במציאות וההיפך. כמו כן, יש גם רכבים בהם הצבע משחק תפקיד חשוב.

לדעתי הדודג' דארט לא יפה בכלל בצבע אדום אבל די סקסית בצבע שחור. אתה לא צריך לקחת קשה מה שאנשים רושמים באינטרנט :)

פורסם

אין לי שום סנטימנטים לדודג'. אני גם לא מאוד מתלהב מהעיצוב שלה.

הבאתי את הדודג' ביחס למרצדס כדוגמה מייצגת לכך שהקטילות או ההתפעלות בפורום הזה לגבי רכב שאף אחד מאיתנו לא ראה במציאות נובעות כמעט אך ורק מהייחוס של הרכב. סלחו לי, אך אין שום סיבה להתפעל מאיך שהרצדס הזו נראית וגם לא מהתמורה למחיר שהיא כנראה נותנת.

גם בגרסת שרירים של ה-AMG, שהיא ודאי הגרסה היותר יפה של הרכב, הרכב הזה לא מאוד מלהיב. הוא לא מכוער, אך לא גורם לי שום דבר מלבד אדישות. זה מאוד מוזר לי שאנשים כאן כותבים כמה הרכב מדהים ושזה רכב החלומות שלהם.

פורסם

מסכים. החזית נראית סבבה, אבל ממבט צד ואחורי אין שום דבר מיוחד או מעניין. תמונות הtease שבזמנו פרסמו היו של רכב הרבה יותר יפה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה כמובן צודק ולי לפחות המרצדס הזו נראית כמו הכלאה כמעט גרוטסקית בין ב.מ.וו 1 עד לקורה B וריו חדשה מחומשת דלתות משם ועד לטמבון האחורי. אלא שאי אפשר לקחת ממרצדס את העובדה שהם יודעים את העבודה בכך שהם מציגים אותה בכסות קרבית של AMG והעיקר עם ג'אנטים נוצצים שנראים במידה 20 או משהו כזה. ובתלבושת כזו אפילו אלטו תזכה לקריאות התפעלות, קל וחומר שהסמל הזה כנראה עושה לחלקנו משהו. הנה עובדה, אין פה אף ציוץ בנוגע לעובדה שאוטו כזה עם מנוע 122 כ"ס בגירסת הפתיחה עולה כמו, רחמנא ליצלן, ג'ולייטה עם 170 כ"ס, שלדעת מרביתם הנחרצת של החברים כאן, מתומחרת כידוע ברמה "פסיכית". וכל זה מראה עד כמה אנחנו שבויים בקיסמם של מותגים.

אהם, דווקא אני הערתי על המחיר :roll:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...