Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PayPal "משהים" לי 7000 ש"ח, מה עושים?

Vaizman
שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שבוע טוב.

אשמח לשתף אתכם בבעיה שלי.

לפני כחודש התחלתי להתעניין קצת ביבוא אישי של מוצרים מספקים באתר alibaba,

לאחר שבוע של בירורים ומשא ומתן עם מס' מוכרים ביצעתי הזמנה של כ550 דולרים,

העברתי את הכסף דרך חשבון הPayPal של בן משפחה והעסקה בוצעה ונשלחה אליי.

אהבתי את הרעיון, קראתי קצת והחלטתי שאפתח חשבון משלי,

הלכתי לבנק הדואר ולאחר כמה הסברים החלטתי לרכוש כרטיס ויזה מט"ח USD נטען.

טענתי אותו ב1705 דולרים (לאחר העמלות ודמי הרכישה של הכרטיס) וקישרתי את הכרטיס לחשבון PayPal חדש שפתחתי,

ביצעתי אימות לכרטיס ועשיתי הכל ע"פ ההוראות באתר.

התכתבתי קצת עם ספק מהאתר alibaba לגבי מוצר מסויים שבו אני מעוניין והחלטתי לבצע עסקה.

ביקשתי מהמוכר שישלח "דרישת תשלום" בPayPal, המוכר שלח דרישה ואני עניתי לדרישה וביצעתי תשלום של 1490 דולרים.

בהתחלה היה נראה כי התשלום הועבר והכל היה בסדר,

יום לאחר מכן המוכר פנה אליי בטענה שPayPal השהו את התשלום שלי והעסקה לא תוכל להתבצע.

מיד נכנסתי לחשבון הPayPal שלי וגיליתי שהגישה שלי הוגבלה מפאת "אימות נתונים" ולכן אני אמור לשלוח להם מס' פרטים המעידים על היותי בעל החשבון, מכיוון שהיה זה יום שישי וביום שישי אין מענה טלפוני כך נעשה ושלחתי את מבוקשם (ת"ז, חשבונית אחרונה ורישיון נהיגה).

יומיים לאחר מכן (יום ראשון) נכנסתי שוב לחשבון הPayPal שלי בכדי לראות אם ישנם עדכונים כלשהם ונדהמתי לראות את השורה הבאה: "חשבונך הוגבל ואין באפשרותך להשתמש בשירות PayPal, אנא פנה למרכז יישוב המחלוקות בכדי לקבל פרטים נוספים",

מיהרתי לטלפון וצלצלתי לנציגות PayPal בישראל, כתחילה לאחר המתנה ארוכה ענתה לי נציגת שירות 'ביטחון מידע', סיפרתי לה את הסיפור וההיא מיהרה להסביר כי החשבון שלי הוגבל עקב "סיכוי גבוה לסיכון" וכששאלתי למה ואיך? נענתי (בזלזול מכפיר): "זה מה שרשום לי במערכת ואין לי אפשרות לספק עוד פרטים". ניסיתי לשאול שוב ושוב למה זה קרה והאם עשיתי מהלך שגוי ושוב נענתי באותה התשובה. כששאלתי מה קורה עם הכסף שלי שכרגע מושהה נענתי בכך שכרגע שזה בבדיקה ואקבל תשובה עד 30 יום לחשבון הדוא"ל שלי. כשניסיתי לקבל עוד פרטים ההיא מיהרה לסיים את השיחה.

לא התייאשתי והתקשרתי שוב, הפעם ענה לי נציג אחר אך עם אותו יחס משפיל כאילו עשיתי מעשה טרור, נתן את אותה התשובה שחשבוני הוגבל עקב "סיכוי גבוה לסיכון" ואין באפשרותו למסור עוד פרטים. כששוב שאלתי מה קורה עם הכסף שלי נענתי בתשובה שונה לגמרי: "העניין כרגע נמצא בבדיקה וככל הנראה כספך יושהה בשירות PayPal במשך כ-180 ימי עסקים", נדהמתי מהתשובה ומיהרתי לספר שזה לא הגיוני ואני ממש צריך את הכסף ושוב הנציג מיהר לסיים את השיחה גם לאחר נסיונות חוזרים לקבל אחראי כלשהו.

את השיחה השלישית עשיתי בליווי חבר קרוב, שוב מתקשרים, ממתינים ועונה נציג מטעם 'ביטחון מידע', שוב אותה התשובה, אין דרך לקבל עוד פרטים רק שהפעם טען שהכסף מושהה למשך 14 ימי עסקים ואקבל תשובה בנוגע לעניין הזה במייל מסודר.

כל השיחות שנעשו היו מעורפלות לגמרי ובאף אחת מהן לא הצלחתי להבין מה קורה עם החשבון שלי ויותר מזה עם הכסף שלי.

השירות של PayPal איכזב אותי בענק ואני בטוח שלא אני ולא המון ממכריי (שעבדו עם PayPal שנים רבות) נחזור להשתמש בשירותם.

אשמח לקבל חוות דעת על המקרה והאם מישהו עבר "מסע ייסורים" דומה לזה בעבר.

כל דבר יוכל לעזור לי :cry:

תודה רבה למי שביזבז את זמנו בכדי לקרוא את כל הרשום למעלה.

אביעד.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר, האם ביצעת אימות של כרטיס האשראי הנטען? מדובר בכמה ספרות שעליך להכניס בחשבון הPayPal שלך, ועליך לקבל אותן משירות הלקוחות של Cal (אם אני לא טועה). נסה לדבר איתם, אני זוכר שכשהשתמשתי בויזה נטען (לא מט"ח) לקראת ביצוע עסקה נדרשתי למלא קוד ביטחון שאותו קיבלתי משירות הלקוחות של Cal אחרי שאימתתי את פרטיי בפניהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...