Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כשבוע נסעתי על כביש 6 מהצפון לירושלים עם מזגן, כשעליתי על כביש 1 שמתי לב שהטמפרטורה של המנוע מזנקת ומיד עצרתי בתחנת דלק ופתחתי מכסה מנוע, גיליתי שהנוזל רדיאטור ממש מתאדה וגם שמתי לב שהוא מטפטף מלמטה, אחרי שהמנוע התקרר המשכתי לנסוע ולמחר קניתי נוזל קירור ומילאתי כנדרש.

התופעה חזרה על עצמה לפני כמה ימים, ופעם ההיא היתה גם בעיה עם האלטרנטור והחלפתי אותו (לא יודע אם זה קשור לבעיה הנוכחית).

יש לציין שבין הפעמים שזה קרה, האוטו נסע בסדר גמור בלי בעיות.

היום שוב היו בעיות, לדעתי הם התחילו כשהדלקתי את המזגן על 3 אבל אני לא משכונע בכך, ושוב אותו סיפור, המנוע מתחמם והנוזל רדיאטור נוזל מלמטה.

בדקתי שמן וזה תקין.

בנוסף יש לי עוד שאלה (לא בטוח אם זה קשור או לא), אחרי הטיפול האחרון שלי במוסך (שבו החליפו חלק נראה לי פילטר מזגן) הופיע אצלי כבל שיוצא משוחרר מהדשבורד ליד הנוסע שליד הנהג. מדובר בכבל עם קצה מתברג נקבה (לצערי אני לא יכול עדיין להעלות תמונות, אז אם מישהו אחר יכול להעלות בשבילי את התמונות...)

תודה מראש,

אריה.

פורסם

במידה וחסר נוזל קירור סביר להניח שיש נזילה

או מהצנרת שמתחבר מהרדיטור למנוע

או ברדיטור עצמו

או במקרה שאין סמני נזילה מהפקק מילוי או פקק רדיטור

קורה שהפלסטיק העליון של הרדייטור נסדק ונוזל משם

תבדוק איפה אתה מזהה סימני קורוזיה באזורים שאמרתי וככה תדע מאיפה הנזילה

בהצלחה

פורסם

ניסיתי לחפש אבל לא כל כך הצלחתי הדבר היחיד שצינור שיוצא מהמיכל פלסטיק (נראה לי עם העודפים של הנוזל) היה ממש טיפה רטוב. כשהמנוע היה חם אז זה נזל ממש ליד הגלגל הימני הקדמי

פורסם

יכול להיות שהנזילה שראית זאת העלייה של מיפלס המיים במיכל העיבוי עד לכדי גלישה ממנו. אני ממליץ לבדוק אם המאוורר רדיאטור ניכנס לעבודה כמו שצריך ב-2 המהירויות כי לפי התיאור שלך שההיתחממות היא בעיקר עם מזגן זו תופעה של מאוורר רדיאטור שלא עובד בתפוקה מלאה ואינו מקרר את הרדיאטור.

פורסם

במקום להמשיך לשחק במשחק הניחושים,גש למכון לרדיאטורים באזור מגוריך לבדיקת כל מערכת הקירור בלחץ.

תוך מקסימום 30 דקות תדע,את מה שלנו קשה יותר לראות/לדעת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שאלה קטנה נוספת, כמה עולה בדיקה וכמה בערך עולה טיפול? (אני מעדיף שיהיה לי מידע לפני שאני בודק במקום מסויים)

• תוכן חדש...