Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר,

לפני חודש התחדשתי ביונדאי I30 שנת 2010, לאוטו עוד אין שנתיים על הכביש.

שמתי לב שנשמע צליל של תקתוקים חלשים מהמנוע בהאצות וזה נשמע בעיקר במצבים כמו תחילת נסיעה בעלייה מעמידה שבו מהירות הנסיעה נמוכה מאד בהתחלה אבל נדרשת לחיצה עמוקה יחסית על הגז. הרעש בוודאות מגיע מהמנוע עצמו.

הבוקר אשתי לקחה את הרכב למוסך המרכזי והם בדיוק החזירו עכשיו תשובה שהם עשו סיבוב ושהכל תקין ושאולי אני פשוט לא רגיל לצליל של שרשרת תזמון. האוטו האחרון שלנו היה עם רצועה (סויפט 2008 ).

השאלה היא האם מישהו גם נתקל במין תקתוקים כאלו ביונדאי או לחילופין האם מישהו יודע לומר ששרשרת תזמון אכן מלווה ברעש שכזה בדרך כלל?

תודה רבה!

פורסם

אני גם שומע איזשהו תקתוק אבל זה היה קיים גם בשני I30 אחרים שהיו אצלי מהעבודה וגם בקיה פורטה שמשתמשת במנוע וגיר מאוד דומים, כנראה שזה באמת חלק מהפעולה התקינה של המנוע.

תנסה לתאר בצורה יותר מדוייקת את הרעש ומאיזה איזור הוא נשמע. מה שאני מכיר זה תקתוקים חלשים שתדירותם עולה עם המהירות וזה דיי נעלם כשהרכב חם, או לפחות ככה אני שומע.

פורסם

מדובר באוטו חדש וותעשה מה שאתה מבין אבל לי הייתה בעיה דומה בפורסטר טורבו שלי ב60.000 ק"מ מודל 2009 ,אמרו לאשתי שאני מדמיין ,וחצי מוסך יצא החוצה לשמוע ובהבעת התפלאות אמרו אין כלום ובעלך מדמיין , מה שעשיתי זה קניתי שמן דבש מה שנקרא ,שפכתי פנימה בזמן שהמנוע דולק ואיזה פלא נעלמו התיקתוקים ואני כבר לא מדמיין והוזה ,החליפו לי מנוע לחדש מהקופסא וגם טורבו .

פורסם

שמן דבש

המוצר שהכי לא מומלץ להשתמש בו, גורם לשמן לא להגיע לאיזורים קטנים ודקים שבהם אמור להכנס השמן ויכול לגרום לחימום יתר במקרה הטוב. תקרא קצת בפורום הנ"ל לגבי המוצר הזה.

נ.ב

youval11

בשבילך ממליץ מאוד לבצע החלפת השמן ללא התוסף הנ"ל.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...