Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפוי לעשות כ20,000 ק"מ בשנה, כ70% מהם בין-עירוניים

בקטגורית משפחתית/סופר-מיני בסביבות ה100 כ"ס.

דרישות לפי סדר חשיבות יורד:

אמינות גבוהה ואחזקה זולה ל3 שנים הבאות

בטיחות

נוחות נסיעה

צריכת דלק שפויה

זריזות - מעדיף משהו עם מומנט יחסית גבוה בסל"ד יחסית נמוך

שדה ראיה אחורי טוב

הגה שלא מרגיש מנותק

פורסם

אני אמליץ לך על רכב ויתכן שכמה מחברי הפורום לא יסכימו איתי לגביו - טויוטה קורולה רובוטית.

אמינה, חסכונית מאוד בדלק, נוחה, מרווחת ודי זריזה על הכביש. אם אתה נוסע בעיקר בדרכים בין עירוניות הגיר הרובוטי פחות יפריע לך כיוון שבבין עירוני יש פחות החלפות הילוכים בכל פרק זמן נתון.

כיוון אחר שאתה יכול ללכת אליו הוא ניסאן טידה. כאן כבר יש גיר אוטומטי רגיל ולכן גם צריכת הדלק קצת פחות טובה (אבל עדיין נחשבת לטובה יחסית למשפחתיות אחרות) ובכל זאת מדובר ברכב מרווח, נוח, בטיחותי, חסכוני ואמין למדי.

פורסם

גם לדעתי הטידה היא אפשרות טובה, בדוק האם שדה הראייה בדגם ההאצ׳בק עדיף מבחינתך על זה של הסדאן, בהאצ׳בק היא גם פחות מכוערת/מוזרה. לגבי בטיחות אני לא ממש יודע.

פורסם

היי,

רשימת הציפיות שלך מהרכב היא ארוכה, ובתקציב הזה אתה מראש מגביל את עצמך למכוניות עד שנת מודל 2007.

מכוניות חדשות יותר יהיו יקרות יותר, או לחילופין יגרמו לך להתפשר על חלק מהדרישות.

אמינות גבוהה והוצאות אחזקה נמוכות מכוונות לכיוון המכוניות היפניות (מאזדה 3, מיצובישי לאנסר, טויוטה קורולה),

נוחות הנסיעה והבטיחות מכוונות לכיוון מכוניות צרפתיות (יותר רכות, עם ציונים גבוהים יותר במבחני ריסוק),

וכך הלאה לגבי יתר הדרישות.

ככל שתקנה רכב ישן יותר – כך תוכל למצוא רכב שיענה על כמה שיותר דרישות (ביצועים / נוחות / אמינות), אך עלויות האחזקה שלו יעלו מפאת גילו. לכן כנראה שתצטרך למצוא משהו "באמצע", שיהיה סוג של פשרה שתוכל לעמוד בה.

מאזדה 3 תעניק לך אמינות גבוהה, זריזות יחסית, הוצאות אחזקה לא גבוהות, צריכת דלק סבירה והגה טוב,

ותוכל למצוא כזו ממודל 2007 או אפילו 2008.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

מסכים עם הבחור שהציע קורולה רובוטית-רכב דיי זריז וחסכוני,תבדוק אם אתה מתחבר לגיר,124כ"ס.

מאזדה 3-לא חסכוני 1/9 בממוצע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

קניתי עכשיו לאישתי שברולט קרוז מהחברה מודל 2009 ב-57K איפה תמצא עיסקה כזאת?? אם אחריות לשנה שמורה כמו חדשה

אומנם צריכת דלק לא הכי חסכונית אבל לדעתי העסקה הכי טובה בשוק!

• תוכן חדש...