Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגיל בדגם ה-1.8TSI תמורה מדהימה למחיר.

רק תוספת פנסי הקסנון בדגם הקופרה שלי עלו 9K ש"ח (כמובן המחיר מגולם בתוך מחיר הרכב וקיבלתי וואחד הנחה)...

האם בדגם הקופה דלת תא המטען נושאת את הכיתוב לאון או קופה?

לפי תמונה שאני ראיתי COPA רשום בדלת הנהג למטה, מאחורה כנראה יישאר לאון.

כן, יופי של מבצע ובאמת אבזור מרשים מאוד בשביל עוד 5,000 ש"ח.

חבל שזה לא היה בחודש מאי כאשר אני רכשתי את הלאון שלי אבל מי שקונה תהנו ותבלו, אחלה רכב ותמורה הולמת לכיס.

מי שיחכה ל-2013 כבר יהנה מ-2 הזרקות דלק ו-180 כ"ס ולא "רק" 160 כ"ס בגרסת 1.8 אבל המחיר כנראה יהיה בקירוב ל-150,000

יום טוב,

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וטוב שכך - שיהיה בידול ;)

אפשר לשאול מאיפה המידע אודות המנוע / הספק בדגם החדש?

טרם ראיתי שזה פורסם ברבים.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
ולמה התכוונן המשורר?

שמהר מאוד תשווק החדשה ותוריד את המחיר.

חוץ מזה שזה היה תמיד המחיר פחות או יותר ההנחה היא בסביבות ה3000 ש"ח לא יותר.

פורסם
וטוב שכך - שיהיה בידול ;)

אפשר לשאול מאיפה המידע אודות המנוע / הספק בדגם החדש?

טרם ראיתי שזה פורסם ברבים.

מנוע הלאון מבוסס על מנוע ה-A3 וזהו המנוע של האאודי החדשה. היה פרסום, אני זוכר קראתי איפשהו שלאון 1.8 תהיה עם 180 כ"ס.

פורסם
אבל המחיר כנראה יהיה בקירוב ל-150,000

יום טוב,

אני מאוד מקווה שצ'מפיון לא שכחו כמה לאון הם מכרו כשהיא היתה במחיר הזה.

emotion of motion

פורסם

שאלה עבור מתעניין שלא מצאתי: היא מגיעה עם סאנרוף ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
125K זה לא בדיוק נכון, כי על כל צבע חוץ מלבן צריך להוסיף 2K, יש אגרת רישוי ויש איתוראן.

אתה יוצא בנזק של קצת פחות מ130K "על הכביש"

ובכל מקרה פנסי קסנון מקוריים, BT מקורי וחיישני חניה מקוריים זה פיצ'ר שללא צל של ספק שווה 5K.

רק חבל שאין ידני.

אתה קונה רכב שבעוד פחות משנה הולך להתחלף (מאי 2013 משלוח ראשון), המחירון הולך לצנוח פלאים בעקבות זה..

הייתה לנו במשפחה BORA שבדיוק ככה איבדה עשרות אחוזים במחירון ביום אחד, כשהתחלפה בJETTA מדור חדש יותר.

נשמע כאילו אתה יושב גם בהנהלה של צ'מפיון, גם במשרד של לוי יצחק וגם במרכז החיזוי המטאורולוגי של בית דגן. עשרות אחוזים הפסדתם ביום אחד?! אתה גם יודע בדיוק מתי יגיע המשלוח הראשון של הלאון החדשה לארץ ואתה יודע שהמחירון יצנח פלאים. מה גם שמפתיע אותך זה שעל תוספות צריך לשלם. כנראה שמעולם לא קנית רכב חדש ובטח לא פרימיום כי אז ודאי היית רואה איך ממחיר בסיס המחיר קופץ במכפלות של עשרת אלפים שקלים על כל שטות שבא לך עליה.

פורסם

אני אנסה לפרק את ההערה השטותית שלך לפסוקים:

1)לא עובד באף אחד מהמקומות הללו. (ולמה זה בכלל רלוונטי?)

2)כן, ברגע שהופסק שיווקה של הBORA ותחילת שיווקה של הJETTA בשנת 2006 המחירון צנח בכ13K, זכור כי חשבנו על מכירה באותה תקופה. ו13K לרכב שבכלל עלה 72K זה המון.

3)יודע מתי יגיע המשלוח כי... שאלתי את סוכנות חיפה בטלפון :shock: היה ממש קשה להוציא מהם את פיסת המידע הסודית הזו.

4)חבל שאתה לא מסתכל בחתימה לפני שאתה מקשקש, בשנה האחרונה קניתי שני רכבים חדשים, ובשניהם לא הייתי צריך להוסיף מאומה על צבע. לכן הערתי שכל צבע חוץ מלבן עולה אקסטרה כסף. (גם את פיסת המידע הסודית הזו גיליתי בטלפון)

5)לאון זה לא רכב פרימיום. :|

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
תהיה בטוח שאם היא הייתה מגיעה עם סאנרוף - הם היו דואגים לציין זאת במודעת הפרסום.

אז כנראה שלא...

לא זוכר את הסכום המדוייק אבל בתוספת של 7 או 8 אלף שקל ניתן להוסיף סאנרוף וחישוקי "17.

פורסם

בקשר לתוספת "סאנרוף" שהוזכרה - האם מדובר בגג שמש מקורי מהיצרן או תוספת מקומית ("מנסרת גנות") ?

האם הסאנרוף נפתח מלא או שהוא בסגנון הסאנרוף באיביזה שנפתח באופן סימלי של 2 ס"מ בלבד ?

• תוכן חדש...