Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי פירלי P 3000 ב 1000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מתאים בתנאי שהרכב מלפני מודל 2006, ואז קוד מהירות T מספיק בכל מיקרה.

אם הרכב מודל 2006 ויותר+בצמיגים מקוריים\רישום ברישיון הרכב\מדבקה על שלדת הרכב צויין קוד מהירות H, אתה צריך PIRELLI P6 עם קוד מהירות H, אשר עולים אותו סדר גודל של מחיר.

המחיר שקיבלת טוב, הצמיגים לא רעים. רק תבדוק שהם לא ישנים (תאריך ייצור מוטבע על הצמיגים, מספר שבוע ושנה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זה מתאים בתנאי שהרכב מלפני מודל 2006, ואז קוד מהירות T מספיק בכל מיקרה.

אם הרכב מודל 2006 ויותר+בצמיגים מקוריים\רישום ברישיון הרכב\מדבקה על שלדת הרכב צויין קוד מהירות H, אתה צריך PIRELLI P6 עם קוד מהירות H, אשר עולים אותו סדר גודל של מחיר.

המחיר שקיבלת טוב, הצמיגים לא רעים. רק תבדוק שהם לא ישנים (תאריך ייצור מוטבע על הצמיגים, מספר שבוע ושנה).

הרכב שנת 2001

מה זה צמיג לא רע ? האם הוא טוב כמו גודייר ?

פורסם

אולי אחרי שנת 2006 משרד הרישוי התחיל שים לב לקוד המהירות הנדרש בצמיג, אבל כמובן גם ברכבים יותר ישנים יכולה להיות דרישת יצרן לצמיג H או V וכדומה. כדאי לבדוק מה דרישת יצרן הרכב.

גם אני הייתי מרוצה פעם מהצמיגים האלה, אבל זה היה לפני הרבה שנים כשלא הכרתי דברים יותר טובים. אני לא חושב שבמידה שלך יש יותר מדי אפשרויות, אז זאת תהיה בחירה טובה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ממליץ לך בחום על הצמיג הבא:הנקוק K715

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=397129&AreaId=1&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%F7%E5%F8%E9%E0%E4

צמיג מעולה מכל הבחינות- וזה לא תחושת הבטן שלי אלא מבדיקה מקצועית ממגזין נחשב בגרמניה, שני רק לקונטי פרימיום ומישלין.

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2011_Sommerreifen_Test_175_65_R14.aspx?tabid=tab1

בנוסף הבנתי מרוב הפאנצריות שצמיגי פירלי מיתייבשים מהר יותר מחברות אחרות בארץ, אם אתה חושב להחזיק את הצמיגים כ3~4 שנים חשוב שתישקול זאת.

אני מאוד מרוצה מהם על הגרנדה שלי, שקטים, נוחים, אוחזים טוב.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...