Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מוציאים מ-P ברכב עם מצבר מרוקן?

Uno Turbo
שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני כמה ימים אשתי חזרה מהעבודה והשאירה את האורות דלוקים בגולף,

כשקמתי בבוקר ראיתי שאין מצבר, הוצאתי כבלים מהרכב השני אך היו רכבים של שכנים משני צדדי

והפנים כלפי המדרכה.

טוב, מוציאים מהילוך ודוחפים אחורה נכון? לא.

הרכב תקוע על P ונאלצתי לחכות את שהשכן יצא מהחניה ואני יוכל להצמד לרכב שלי.

הגיוני? פיספסתי משהו? איך הגיוני שאי אפשר להעביר ל-N ולדחוף שהרכב כבוי?

הגיר DSG למי שלא הבין.

מרגיז.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחץ על הברקס חזק (למרות שאין חשמל) הנעילה אמורה להפתח

אם עדיין לא עובד, חפש כפתור באזור תיבת ההילוכים, הכפתור אמור לשחרר את התיבה מהנעילה (אם אתה לא מוצא חפש בספר רכב, אני זוכר כמעט בוודאות שהיה משהו כזה בגולף).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נעמדתי על הברקס, זה כנראה משהו חשמלי שנועל את ההילוך ולא מכני.

חיפשתי בתיבה ולא מצאתי, הרכב שנת 2006 DSG6.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ללחוץ על דוושת הברקס חזק או חלש הינו חסר תועלת מכיוון שהנעילה והשיחרור של הסולונואיד הינה חשמלית.

ניתן לשחרר את ידית ההילוכים ממצב P במקרה חירום בצורה הבאה:

1. הרם את הכיסוי של ידית ההילוכים (כיסוי העור יחד עם הפלסטיק החיצוני).

2. לחץ על דוושת הבלם או הרם את מעצור היד.

3. בחלק התחתון בצד ימין קיים פין בצבע צהוב שיש ללחוץ עליו ולהעבירו מצד ימין לצד שמאל ולאחר מכן תוכל לשחרר את הידית ממצב P. אם הפין בצבע צהוב לא קיים או שבור אתה יכול בעזרת סיכה ללחוץ על הפין של הסולונואיד ישירות.

2 דקות עבודה.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מפרק את הכיסוי העליון של של הפלסטיקה מסביב,יש חלק מכני קטן בצבע פלסטיק קרמי כזה שברגע שאתה לוחץ עליו ההילוך משוחרר.

יש לציין כמובן שהמפתח צריך להיות בסוויץ' על מצב של ON ,אפילו שאין חשמל ורגל על הברקס.

אגב,פעם יצא לי כנראה במקריות לשחק עם הידית של אוקטביה בלי מצבר,והגיר השתחרר לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...