Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר לאנסר שנת 95 אוטמטית עם בעיה במנוע צעדים

ilia15951
שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני כרגע מעוניין לקנות מחבר רכב שנת 95 מיצובישי סופר לאנסר, אוטמטית.

הרכב הזה עבר 107 אלף ק"מ, אין לו גם טסט.

הבעלים של הרכב רוצה עליו 3500 ש"ח לא כולל כסף שאני מביא לו על תיקון הבעיה של המנוע צעדים.

ואני משלם כסף בישביל להעביר אותה טסט ככה שיצא לי בסביבות ה-5700.

הרכב הזה עבר החלפת מנוע והחלפת גיר.

אז מה אתם אומרים ללכת על זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדוע הרכב ללא טסט (אולי יש הרבה ליקויים מכניים והרכב דורש השקעה רבה ?)

מנוע צעדים אם זקוק להחלפה עלול לעלות כמה מאות שקלים לכיוון האלפייה,טסט עוד כאלפייה,ריג'קטים בטסט עליך.

כמה שווה הרכב במחירון ? תעשה חשבון ותראה אם העסקה משתלמת.

מצד אחד הוחלפו מנוע וגיר (אימתת באיזה שלב הם הוחלפו ?,הגיר הוא נקודה רגישה מאוד ברכב הזה,אם אין ברכב קולר גיר -לא ממליץ להתקרב) ומצד שני,יש להשקיע (ובטסט עלולים ליפול דברים נוספים ויקרים: צמיגים ,חופשים בהגה,בלמים -

תקלות,שעלולות לעלות במצטבר גם אלפי שקלים).

לסיכום,לא נראה על פניו שזו מציאה גדולה,עדיף לקנות רכב עם טסט כי ההרפתקאה הזו עלולה לעלות לא מעט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הטסט אין אותו מכיוון שהוא ניגמר לפני 3 חודשים והבן אדם פשוט לא נסע יותר מידי על האוטו ותיכנן לימכור אותו כי הוא מתגייס.

טסט אני עובר בערך ב-1200 ש"ח 1000 אגרה 200 קומבינה.

הרכב במחירון שווה 6000 בערך.

הגיר והמנוע הוחלפו בגלל נסיעה לכינרת לפני הנסיעה הם היו במוסך והתיעעצו לגבי הנסיעה האם האוטו יחזיק אמרו לו שלא ואמרו לו שיש לו נזק של 6000 הוא אמר שלא צריך כלום ונסע..

הם נסעו 110 הכל סבבה אבל אז הם בכל זאת נערים בני 19-20 התחילו לעשות שטויות ולחצו 160 ואז הלך צלינדר.

התיקון של הבעיה במנוע צעדים שהאוטו מתכבה ברמזור כשהוא על D הוא מתקן לי ב-300 שקל אצל אבא של חבר.

אז מה אתה אומר בכל זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע שאתה תשלם 6000 (לפחות! חכה להפתעות בהמשך) עבור רכב ששווה 6000. אני לא רואה פה את המציאה.

וחוץ מזה, רכב משנתון כזה ללא טסט שווה 1000 לכל היותר. אם הבעיות כל כך קטנות, שיתקן אותן המוכר, יעביר טסט ואז ימכור ב-6000.

דני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...