Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 533
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ושתי פיאסטות מושלמות משנות ה-70..... תהנו.

99897277.jpg

99900608.jpg

99900610.jpg

99900611.jpg

נראות טוב מאוד! במיוחד הכחולה! ואפילו יש את כל הסמלים

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
בהצלחה בחיפוש. אם תמצא תעדכן. יש פחות מ 10 פיאט אונו טורבו ככל הנראה (יוחאי האם אני צודק?) ששרדו.

לא הייתי מכליל במילה "ששרדו" רק את אלו בעלי מבחן שנתי\חצי שנתי או בקיצור בעלי טסט בתוקף, כי דווקא במקרה הזה יש לי חבר שמחזיק באחת בביתו הפרטי כבר כמה שנים טובות לזמנה בה היא תשופץ, ובטח שלא מוכן לשמוע על מכירה, ככה שבמקרים מסויימים תוקף טסט אחרון לא מעיד על מצב הרכב או על קיומו בשום אופן וזה מניסיון אישי.

בהצלחה בחיפושים !

פורסם

ברמת ישי בחצר מכוסה GS או GSA

נראה שכבר הרבה זמן כי נוספה גדר חיה שחוסמת כל דרך החוצה, אלא עם מנוף.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
הנה לינק למכירת אונו טורבו שנת 89 אם תקנה רוצה סיבוב !

הייתה לי אונו טורבו לבנה שנת 87 פשוט להזכיר נשכחות.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=338&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=%E8%E5%F8%E1%E5

הוא מוכר חלקים לאונו טורבו. לא מדובר ברכב שלם .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ביד 2 מוצעת למכירה תמא 6V מודל 87 ידנית. למיטב ידיעתי האקזמפלר היחיד של תמא בעל מנוע 6 צילינדרים בארץ. המחיר הינו סמלי ביותר- 2000 ש"ח.

למען הסר ספק, אין לי שום קשר לרכב למעט העובדה כי בתקופה בה גרתי באזור השרון הוא היה חונה סמוך לביתי. בזמנו האוטו היה שמור היטב וחונה תמיד תחת כיסוי, אך אין לי מושג איך שרד את השנים, למרות שככל הנראה הוא אצל אותם בעלים.

שי

המודעה נעלמת! האם מישהו מפה קנה אותה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
המוריס עומדת יותר מ 20-30 שנה.

ככל שהבנתי אין אפשרות לאתר בעלים. חבל.

תרשה לי לתקן אותך. אבא שלי סיפר לי שמדובר ברחוק משפחה שבזמנו רצה הרבה כסף על הרכב שעומד שמה כבר עשרות שנים.

האיש עדיין בחיים ולצערי לא אוכל לעזור יותר מזה אבל אפשר לאתר אותו ואין לי מושג מה הסטטוס של הרכב כרגע.

פורסם
תרשה לי לתקן אותך. אבא שלי סיפר לי שמדובר ברחוק משפחה שבזמנו רצה הרבה כסף על הרכב שעומד שמה כבר עשרות שנים.

האיש עדיין בחיים ולצערי לא אוכל לעזור יותר מזה אבל אפשר לאתר אותו ואין לי מושג מה הסטטוס של הרכב כרגע.

שאלתי פעם מישהו שעובד קרןב למקום וסיפר לי שהוא עובד באותו מקום משנת 71!! ושהוא בא לעבוד שם הרכב היה עומד ככה באותו מקום ללא תזוזה!

ולצערי אין לו מושג מי הבעלים! אבל עד לפני כמה שנים מצבה היה הרבה יותר טוב! חבל! אבל עדיין מצבה טוב יחסית לרכב שעומד ללא תזוזה מעל 40 שנה חשוף למזג אוויר, ולפני הגדר שגידרו מסביב עושם שהאותו הולך להיעלם בקרוב!

ורק לידע כללית האוטו מודל 52' עם חלון חצוי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• תוכן חדש...