Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
......

אם טוסטוס גם למכירה אשמח למיקום במסר פראטי

• תגובות 533
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפרוקיה בכניסה למג'ד אל קרום בצפון, אין לי מושג אם יש לו מנוע או לא...

Magedelkrum.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בפרוקיה בכניסה למג'ד אל קרום בצפון, אין לי מושג אם יש לו מנוע או לא...

הייתי אחת כזאת ביד 2 מאזור הצפון, רצו עלייה 500 ש"ח בלבד מאוד הגיוני שהיא הגיעה לפירוק!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
הייתי אחת כזאת ביד 2 מאזור הצפון, רצו עלייה 500 ש"ח בלבד מאוד הגיוני שהיא הגיעה לפירוק![/q

היא בפירוקיה הזאת לפחות שנתיים שלוש.

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

פורסם

בכפר סבא במרכז העיר בחצר בנין , יש חיפושית צבע לבן , שנת ייצור 1982 נטושה במצב עגום . בפתח תקווה בחצר בנין 2 סיטרואן c15 שמשמשות מחסן . בגבעתיים במרכז העיר בחצר בנין סיטרואן וויזה נטושה . מיקומים רק במסר פרטי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בפתח תקווה בחצר בנין , יש פיגו 405 במצב די קשה, ומעבר לכמות האבק והזוהמה שמכסה אותה נראה שיש לה פגיעה בחלק הקדמי. הרכב עומד כבר שנים.

פרטים במסר פרטי בלבד.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ביד 2 מוצעת למכירה תמא 6V מודל 87 ידנית. למיטב ידיעתי האקזמפלר היחיד של תמא בעל מנוע 6 צילינדרים בארץ. המחיר הינו סמלי ביותר- 2000 ש"ח.

למען הסר ספק, אין לי שום קשר לרכב למעט העובדה כי בתקופה בה גרתי באזור השרון הוא היה חונה סמוך לביתי. בזמנו האוטו היה שמור היטב וחונה תמיד תחת כיסוי, אך אין לי מושג איך שרד את השנים, למרות שככל הנראה הוא אצל אותם בעלים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אבל רק אם המחיר מתאים ובעיקר לא לבלבל את המוח . .:lol::wink::wink:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
ביד 2 מוצעת למכירה תמא 6V מודל 87 ידנית. למיטב ידיעתי האקזמפלר היחיד של תמא בעל מנוע 6 צילינדרים בארץ. המחיר הינו סמלי ביותר- 2000 ש"ח.

למען הסר ספק, אין לי שום קשר לרכב למעט העובדה כי בתקופה בה גרתי באזור השרון הוא היה חונה סמוך לביתי. בזמנו האוטו היה שמור היטב וחונה תמיד תחת כיסוי, אך אין לי מושג איך שרד את השנים, למרות שככל הנראה הוא אצל אותם בעלים.

שי

נשמע מאוד מעניין! אחח אם היה הייתה לי את אפשרות להתעסק עם זה!

בכל מקרה מקווה מאוד שהפנינה תגיע לבית חם ואוהב!

והינה קישור למודעה

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=21&SubModelID=178&FromYear=1987&UntilYear=1987&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
בגבעתיים בחצר בנין במרכז העיר עומדת סיטרואן וויזה שנת 1983 במצב עגום מחכה למושיע.

אשמח באם לא תרגיש בביתי כבשלך ללא רשותי

Dr. volvo

• תוכן חדש...