Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מוטורי בצ'כיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כשבוע אני אשתי ועוד 2 זוגות טסנו לטיול בצ'כיה וגרמניה.

כשנחתנו בפראג שאלתי את הנהג אם יש פה משהו מעניין הקשור לרכבים, הוא הראה לי סוכנות של רכבי יוקרה שמוכרת בין השאר רכבים כמו:

למבורגיני

פרארי

אסטון

בנטלי

רכבי ספורט של ניסאן

מרצדס

אודי

וכ"ו.

הסוכנות גם מחזיקה במקום מוסך שמטפל בכל המכוניות שציינתי.

אלה התמונות מהסוכנות:

20120724_105030.jpg

20120724_105054.jpg

20120724_105145.jpg

20120724_105221.jpg

20120724_105229.jpg

20120724_105302.jpg

20120724_105311.jpg

20120724_105323.jpg

פורסם

תמונות חביבות מאוד, אני תמיד אוהב להתיקל בחו"ל בריכוזים כאלה של רכבי על/יוקרה.

בלי קשר חייב לציין שהחלק האחורי של ה-M החדש פשוט מכוער בצורה לא נורמלית, אם סאניונג כלשהו היה מגיע עם עיצוב אחורי שכזה לא הייתי מופתע אבל מרצדס? הקודם היה הרבה יותר נאה ואתלטי, זה נראה כבד ומגושם בעיקר מאחור.

פורסם

הבנו מהמדריך המקומי שניתן להשכיר רכבי יוקרה וספורט לא רחוק מפראג.

זאת חברה שמשכירה רכבים מהסוג הזה לחצי שעה/יום/שבוע.

עלות השכרה לחצי שעה שזה בעצם 20 דקות נסיעה בתוך הכבישים שחלקם בכפרים ו 10 דקות במסלול המראה שניתנת לך אפשרות לתת קיק כמה שאתה רוצה, כל הנסיעה עם מדריך.

השכרה לחצי שעה יוצאת 115 יורו והשכרה ליום כ 1500 יורו ללא הדלק, ההשכרה כוללת ביטוח אבל במידה ואתה לוקח ליום שלם אתה צריך להשאיר ביטחונות.

החברה מציעה מבחר גדול של רכבי ספורט, אני לא זוכר את כולן לכם ארשום את מה שאני כן זוכר:

למבורגיני גיארדו

פרארי איטליה

פרארי 430

אסון די בי 9

פורשה גי טי

פורד ג'י טי

שלבי קוברה

צ'ארג'ר

קורבט Z

ועוד

אני בחרתי לקחת את הלאמבורגיני גיארדו וחבר שלי בחר את הפרארי איטליה.

אחרי כ 20 דקות נסיעה מהעיר הגענו להאנגר שבחוץ חיכו לנו הרכבים עם המדריכים.

הרכבים פשוט מדהימים!

נותנים לך להצתלם כמה שתרצה ולשבת בכל הרכבים.

בחרנו בצילום וידאו בנסיעה שעלה עוד כ 10 יורו.

בקיצור אחרי הצילומים נסענו וזה משהו מטורף, הרכבים האלה זה משהו לא נורמאלי!

נסענו בהתחלה כל אחד כ 20 דקות בכפרים ובכבישים רגילים בשביל להרגיש את הרכב, המדריך עשה לי נו נו נו כל פעם שהייתי עובר את המהירות המותרת (היה לי מדריך צעיר).

אחרי 20 דקות הגענו למסלול הטיסה.

שם אתה באמת מרגיש את הכח של הרכב!

בקו ישר אני הגעתי לך 260 וחבר שלי ל 270, אפשר לסגור את כל הסקאלה אבל המסלול קצר מדי.

בקיצור חוויה אמיתית למי שבאמת אוהב רכבים.

הנה כמה תמונות של חלק מהרכבים במקום ושלנו ברכבים לפני הנסיעה:

DSCF0899.JPG

20120726_101149.jpg

DSCF0902.JPG

DSCF0906.JPG

DSCF0921.JPG

20120726_101131.jpg

DSCF0925.JPG

פורסם

אלוהים ישמור הגייארדו הזאת נראית עצבנית. חזרתי מטיול בחו"ל באחת ממדינות אירופה העשירות ולא ידעתי את נפשי מאושר, בכל פינה מחכה לך איזו גייארדו או אוונטדור. מרב שפע מכוניות העל פחדתי לעתים לצלם איזו מזראטי כדי שאני לא אפספס חלילה איזו למבורגיני קטנה בהמשך הדרך.

• תוכן חדש...